طب شناس
طبع-و-خواص-کاسنی-در-طب-سنتی

طبع و خواص کاسنی در طب سنتی

تاریخ انتشار: April 24, 2020

رای به این نوشته: 4.18/5 (402 رای)

کاسنی گیاهی دارویی با گلهای آبی رنگ است. و معمولا در بهار می روید. رشد این گیاه در هوای مرطوب بیشتر است.
کاسنی سرشار از ویتامین سی است و مصرف برگ های تازه ان برای بهبود عوارض ناشی از کمبود ویتامین سی در بدن، از حمله التهابات لثه موثر است.

همچنین کاسنی با در برداشتن ویتامین های مختلف از جمله A, E, KK و B6 خواص فراوانی در درمان و جلوگیری از بیماری ها دارد.
کاسنی سرشار از املاح و مواد معدنی است. یکی از تاثیرات مهم کاسنی در بدن، دفع سموم و زردی از کبد است. از کاسنی همچنین برای تقویت پوست و مو استفاده می شود. کاهش وزن و پیشگیری از سرطان از دیگر خواص درمانی و دارویی کاسنی است.

طبع کاسنی در طب سنتی :

بنا بر متون قدیمی طب سنتی ایرانی اسلامی طبع کاسنی و عرق کاسنی سرد و تر است .

خواص دارویی کاسنی در طب سنتی :

روشهای مصرف کاسنی :

از برگهای تازه کاسنی می توان در سالاد و سبزی استفاده کرد
کوبیده و له شده کاسنی بصورت پماد و ضماد استفاده می شود
خشک شده برگها و گل آن در تهیه دمنوش و جوشانده مورد استفاده می شود.
عرق کاسنی پر استفاده ترین فراورده این گیاه استاست

عوارض مصرف کاسنی :

تقویت حافظه با طب سنتی

تقویت حافظه دانش آموزان در فصل امتحانات با 8 توصیه طب سنتی

خواص آستراگالوس یا گون در طب سنتی|طبع و خواص استراگالوس در طب سنتی|همه آنچه باید در مورد آستراگالوس بدانید.

طبع و خواص آستراگالوس یا گون درطب سنتی+ عوارض

طبع و خواص توت سفید در طب سنتی|طبع و خواص توت سفید در طب سنتی ایرانی و اسلامی

طبع توت سفید گرم است یا سرد؟ + خواص، مضرات و مصلحات در طب سنتی

چاق کننده های گیاهی در طب سنتی

چاق کننده های ارزان گیاهی برای چاقی صورت و بدن+ روش استفاده در طب سنتی

نگهداری از شیره انگور برای مدت طولانی

چگونه شیره انگور را برای مدت طولانی سالم نگه داریم؟

طبع و خواص مارشمالو در طب سنتی ایرانی و اسلامی|خواص گیاه مارشمالو

خواص مارشمالو در طب سنتی+ تداخل مارشمالو با 2 گروه از داروها

خواص کوکو اسفناج گرگانی در طب سنتی|طبع و 8 خاصیت کوکو اسفناج گرگانی در طب سنتی+ طرز تهیه کوکوی اسفناج|طبع و 8 خاصیت کوکوی اسفناج گرگانی در طب سنتی+ طرز تهیه کوکوی اسفناج|خواص کوکو اسفناج گرگانی

طبع و 8 خاصیت کوکوی اسفناج گرگانی در طب سنتی+ طرز تهیه کوکوی اسفناج

پنج انگشت