طب شناس
روزه-داری-و-کاهش-وزن-با

روزه برای چه کسانی مفیدتر است/ روزه داری خوب همراه با کاهش وزن

تاریخ انتشار: May 1, 2020

رای به این نوشته: 4.41/5 (259 رای)

بسیاری از بیماری‌های بشر در دوره معاصر بیماری‌های ناشی از پرخوری و کم تحرکی هستند. بیماری‌هایی مانند کبد چرب، پرفشاری خون، چاقی و نقرس و…، که در طب ایرانی بیماری‌های ناشی از امتلا می‌گویند یعنی انباشتگی بدن از مواد زائد و روزه داری از این جهت می‌تواند تأثیر بسیار خوبی در کاهش مواد زائد بدنی و در کاهش ورودی داشته باشد. وقتی در یک تعادلی با خروج مواد زائد از بدن قرار می‌گیرد به کاهش امتلا و انباشتگی کمک می‌کند.

این انباشتگی در چهار خلطی که بدن را تشکیل می‌دهند هست از جمله در خلط خون مشاهده می‌شود.

ناصر رضایی پور، متخصص طب سنتی در خصوص اینکه روزه برای چه افرادی مفید است، می‌گوید: افرادی که بیشترین نفع را در روزه داری می‌برند کسانی هستند که دچار پرنوشی و پرخوری باشند و یا مزاج سرد و تر دارند در این حالت روزه داری بهتر از هر داروی ضد چاقی یا کبد چرب و یا هر چیز دیگری می‌تواند به سبک شدن بدن و دفع مواد زائد و رطوبت‌های زائد بدن کمک کند.

رضایی پور تاکید کرد: ممکن است در ابتدای روزه داری افراد به علت اینکه دچار کاهش انرژی و تشنگی می‌شوند، وارد مرحله سوخت و ساز چربی می‌شوند و ممکن است علائم گوارشی بدبویی دهان و…، ایجاد شود ولی بعد از گذشت چند روز کم کم عادت می‌کنند و شرایط بهتری پیدا می‌کنند.

وی با اشاره به اینکه حتماً باید در طول ماه رمضان وزن کم کرد، گفت: در صورتی می‌توان فهمید که روزه داری خوبی داشته‌ایم که هر فردی بعد از ماه مبارک رمضان وزن کم کرده باشد و اگر در طول ماه مبارک نیم تا یک کیلو وزن کم شده باشد در این صورت متوجه می‌شویم که روزه‌داری خوبی را پشت سر گذاشته ایم.

منبع: مهر نیوز

طبع و خواص عرق اکالیپتوس در طب سنتی ایرانی و اسلامی|طبع عرق اکالیپتوس

همه چیز درباره عرق اکالیپتوس +طبع، خواص و مصلح

10 خاصیت فوق العاده گیاه آب قاشقی+ طریقه مصرف+ مضرات||خواص آب قاشقی

10 خاصیت فوق العاده گیاه آب قاشقی+ طریقه مصرف+ مضرات

طبع و خواص ترشک در طب سنتی + 8 خاصیت شگفت انگیز ترشک که از آن بی خبرید|طبع ترشک

طبع و خواص ترشک در طب سنتی + 8 خاصیت شگفت انگیز ترشک که از آن بی خبرید

خواص سیاهدانه در طب سنتی|خواص سیاهدانه در طب سنتی

خواص سیاه دانه برای مردان در طب سنتی+ بهترین روش مصرف

طبع-و-خواص-یونجه-در-طب-سنتی-ایرانی-اسلامی

خواص بی شمار یونجه در طب سنتی+ طبع، مضرات و مصلح

خواص و طبع نمک در طب سنتی سرده یا گرمه ؟

همه چیز درباره نمک از دیدگاه طب سنتی و ایرانی اسلامی+ خواص و مضرات

طبع و خواص کباب تابه ای در طب سنتی|خواص کباب تابه ای

طبع و خواص کباب تابه ای+ روش تهیه + مضرات و مصلح

طبع مربا انجیر در طب سنتی ایرانی و اسلامی|طبع مربا انجیر

طبع مربا انجیر سرد است یا گرم؟ خواص مربا انجیر در طب سنتی