طب شناس
روزه-داری-و-کاهش-وزن-با

روزه برای چه کسانی مفیدتر است/ روزه داری خوب همراه با کاهش وزن

تاریخ انتشار: May 1, 2020

رای به این نوشته: 4.41/5 (259 رای)

بسیاری از بیماری‌های بشر در دوره معاصر بیماری‌های ناشی از پرخوری و کم تحرکی هستند. بیماری‌هایی مانند کبد چرب، پرفشاری خون، چاقی و نقرس و…، که در طب ایرانی بیماری‌های ناشی از امتلا می‌گویند یعنی انباشتگی بدن از مواد زائد و روزه داری از این جهت می‌تواند تأثیر بسیار خوبی در کاهش مواد زائد بدنی و در کاهش ورودی داشته باشد. وقتی در یک تعادلی با خروج مواد زائد از بدن قرار می‌گیرد به کاهش امتلا و انباشتگی کمک می‌کند.

این انباشتگی در چهار خلطی که بدن را تشکیل می‌دهند هست از جمله در خلط خون مشاهده می‌شود.

ناصر رضایی پور، متخصص طب سنتی در خصوص اینکه روزه برای چه افرادی مفید است، می‌گوید: افرادی که بیشترین نفع را در روزه داری می‌برند کسانی هستند که دچار پرنوشی و پرخوری باشند و یا مزاج سرد و تر دارند در این حالت روزه داری بهتر از هر داروی ضد چاقی یا کبد چرب و یا هر چیز دیگری می‌تواند به سبک شدن بدن و دفع مواد زائد و رطوبت‌های زائد بدن کمک کند.

رضایی پور تاکید کرد: ممکن است در ابتدای روزه داری افراد به علت اینکه دچار کاهش انرژی و تشنگی می‌شوند، وارد مرحله سوخت و ساز چربی می‌شوند و ممکن است علائم گوارشی بدبویی دهان و…، ایجاد شود ولی بعد از گذشت چند روز کم کم عادت می‌کنند و شرایط بهتری پیدا می‌کنند.

وی با اشاره به اینکه حتماً باید در طول ماه رمضان وزن کم کرد، گفت: در صورتی می‌توان فهمید که روزه داری خوبی داشته‌ایم که هر فردی بعد از ماه مبارک رمضان وزن کم کرده باشد و اگر در طول ماه مبارک نیم تا یک کیلو وزن کم شده باشد در این صورت متوجه می‌شویم که روزه‌داری خوبی را پشت سر گذاشته ایم.

منبع: مهر نیوز

تدابیر درمان جوش باسن در طب سنتی|درمان جوش باسن در طب سنتی ایرانی و اسلامی|درمان جوش باسن|درمان جوش باسن

درمان جوش باسن با تدابیر طب سنتی+ 11 روش درمان فوری جوش باسن

رتبه چهارم ایران در تولید علم طب سنتی

رتبه 4 ایران در تولید دانش طب سنتی در جهان

طبع سماق سرده یا گرمه؟ مصلحات+ خواص+ مضرات- در طب سنتی

طبع-و-خواص-شلیل-در-طب-سنتی-ایرانی-اسلامی|طبع-و-خاصیت-شلیل-در-طب-سنتی-ایرانی-اسلامی

طبع شلیل در طب سنتی+ خواص+ مصلحات+ مضرات

طبع و خواص گوشت کبک در طب سنتی|طبع گوشت کبک

طبع و خواص گوشت کبک در طب سنتی ایرانی و اسلامی+ مضرات و مصلح

طبع-و-خواص-پسته-کوهی-در-طب-سنتی-ایرانی-اسلامی|

طبع و خواص پسته کوهی از دیدگاه طب سنتی ایرانی و اسلامی

خواص و طبع گوشت قرقاول در طب سنتی + 9 خاصیت بینظیر گوشت قرقاول|طبع گوشت قرقاول

خواص و طبع گوشت قرقاول در طب سنتی + 9 خاصیت بینظیر گوشت قرقاول

توصیه های طب سنتی برای درمان امیکرون

توصیه های طب سنتی برای اُمیکرون