طب شناس
دمنوش-زیره-سیاه-طب-سنتی|طرز-تهیه-دمنوش-زیره-سیاه-و-خواص-و-طبع

طرز تهیه دمنوش زیره سیاه و طبع و خواص آن

تاریخ انتشار: May 14, 2020

رای به این نوشته: 4.32/5 (603 رای)

گوارش سالم‌تر، از بین بردن نفخ شکم، کاهش وزن و خوابی آرام و راحت، افزایش شیر مادر، درمان قولنج نوزادان و باز کردن قاعدگی همگی از خواص شگفت انگیز دمنوش زیره سیاه است. در این نوشته به آموزش طرز تهیه دمنوش زیره سیاه، خواص، روش و میزان مصرف آن را توضیح می‌دهیم.

دمنوش زیره سیاه یکی از کهن ترین نوشیدنی ها و دمنوش‌ها برای بهبود مشکلات گوارشی و سوء هاضمه است. در موقع مصرف این دمنوش به خاطر داشته باشید که گرم کردن دوباره دمنوش، بسیاری از فواید طبیعی آن را از بین خواهد ‌برد، پس تنها در صورت صرف دمنوش به شکل تازه دم است که می‌توان از آن فواید مورد انتظار را دریافت کرد. در این مطلب درباره دمنوش زیره سیاه می‌خوانید:

خواص دمنوش زیره سیاه ، طبیعت و فواید درمانی :

طبع زیره سیاه در طب سنتی ایرانی اسلامی بسیار گرم و خشک است. بعضی از خواص زیره سیاه به را در زیر می توانید مطالعه کنید:

طرز-تهیه-دمنوش-زیره-سیاه-و-خواص-و-طبع
طرز-تهیه-دمنوش-زیره-سیاه-و-خواص-و-طبع

طرز تهیه دمنوش زیره سیاه :

در حدود یک قاشق چایخوری از دانه‌های زیره سیاه را درون هاون کوبیده و به پودر تبدیل کنید و آن را در یک لیوان آب جوش ریخته و درون قوری به مدت ۱۰ دقیقه بر روی شعله غیر مستقیم قرار داده و با حرارت ملایم دم کنید.

اسانس و مواد تشکیل دهنده زیره سیاه بسیار فرّار است؛ به همین جهت لازم است بلافاصله بعد از آسیاب کردن مصرف شود، نگهداری زیره آسیاب شده، باعث از دست رفتن بخش زیادی از ترکییبات شیمیایی مواد موثر مفید آن بشود.

دمنوش زیره سیاه را پیش از مصرف صاف کرده و آن را همراه با کمی نبات یا مقداری عسل مصرف کنید. همچنین این دمنوش را می شود به همراه آویشن و زنیان یا با لیمو عمانی و دارچین برای افزایش اثرات مفید آن، به صورت ترکیبی دم کنید.

مناسب ترین زمان مصرف دمنوش زیره سیاه :

از آنجایی که دمنوش زیره سیاه برای موارد بسیاری مفید و است به توضیح مصرف هریک فواید آن جداگانه خواهیم پرداخت.

مصرف برای رفع سوء هاضمه:

برای این منظور باید دمنوش زیره را نیم ساعت پس از وعده غذایی و همراه با مقداری نبات مصرف کنید. برای دانستن فواید زیره سیاه در درمان بیماری‌ گوارشی را می‌توانید به طور کامل در مطالب دیگر بخوانید.

مصرف برای لاغری و کاهش وزن:

مناسب ترین زمان مصرف دمنوش زیره سیاه برای سوزاندن چربی و کاهش وزن، خوردن نصف لیوان دمنوش نیم تا یک ساعت پیش از هر وعده غذایی است.توجه داشته باشید که خوردن بیش از سه لیوان از این دمنوش در طول روز غیر مجاز است.

موارد منع مصرف و نکات احتیاطی:

استفاده از دمنوش زیره سیاه به دلیل طبع گرم و خشک زیره، باید توسط گرم مزاجان با احتیاط مصرف شود.
مصرف این دمنوش برای زنان باردار ممنوع است، چرا که احتمال سقط جنین را به طور جدی افزایش می‌دهد.
زیاده‌روی در استفاده از دمنوش زیره باعث کاهش قند خون شده و اگر فرد به دیابت مبتلا باشد یا دارو مصرف کند در مصرف آن باید مراقبت کند.
زیاده‌روی در مصرف زیره و یا دمنوش آن می‌تواند باعث آسیب رسیدن به کبد و کلیه‌ها شود.

طرز تهیه دمنوش زیره سیاه و نحوه تهیه دمنوش زیره سیاه و میزان مصرف تهیه دمنوش زیره سیاه و طبع و خواص آن در طب سنتی ایرانی اسلامی را در مطب بالا می توانید بخوانید.

.

همه چیز درباره آلوئه ورا یا صبر زرد|خواص آلوئه ورا

طبع و خواص آلوئه ورا در طب سنتی ایرانی و اسلامی+ بیش از 30 خاصیت گیاه آلوئه ورا

خواص موز سبز در طب سنتی

خواص موز سبز از درمان ورم معده تا درمان زخم و ...

مزایای-مصرف-نعنا-در-ماه-رمضان

نعنا معجزه ای در ماه مبارک رمضان

طبع و خواص عرق اکالیپتوس در طب سنتی ایرانی و اسلامی|طبع عرق اکالیپتوس

همه چیز درباره عرق اکالیپتوس +طبع، خواص و مصلح

جلوگیری-از-بیماری-های-لثه-و-دهان-و-پوسیدگی-دندان|جلوگیری-از-پوسیدگی-دندان-با-چای-سبز

شست و شوی دندان با چای سبز - جلوگیری از پوسیدگی

طبع و خواص زالزالک در طب سنتی ایرانی اسلامی|خواص زالزالک در طب سنتی ایرانی اسلامی

طبع و خواص زالزالک در طب سنتی ایرانی اسلامی+ طرز تهیه ترشی زالزالک

روزه-داری-و-کاهش-وزن-با

روزه برای چه کسانی مفیدتر است/ روزه داری خوب همراه با کاهش وزن

طبع و خواص شربت ریواس در طب سنتی و اسلامی|خواص شربت ریواس|روش تهیه شربت ریواس

خواص شربت ریواس در طب سنتی + روش تهیه و 4 مصلح آن