طب شناس
رایحه-درمانی-و-گلاب-و-روزه-داری-در-طب-سنتی

نقش مهم رایحه درمانی در کاهش مشکلات روزه داری

تاریخ انتشار: May 13, 2020

رای به این نوشته: 4.47/5 (571 رای)

محمد رضا نورس عضو هیات علمی دانشکده طب ایرانی و مکمل دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه گلاب در طب ایرانی مقوی بسیار خوب قلب و سیستم عصبی است، گفت: اگر سکون توام با آرامش و شنیدن آوای قرآن یا دعا‌های این ماه در فضای معطر به گلاب باشد نه تنها مفرح و مقوی قوای بدن است که به کشف و شهود باطنی نیز کمک می‌کند.

او افزود: بوییدن خیار تازه محلی، سیب رسیده زرد شیرین، پرتقال و میوه به بر جان شما قوت دوباره می‌بخشد و از خشم و خشونت می‌کاهد و شما را پذیرای گذراندن یک ماه پر از برکت و سعادت می‌گرداند.

معاون آموزشی دانشکده طب ایرانی و مکمل دانشگاه علوم پزشکی مشهد با تاکید بر اینکه در ماه مبارک رمضان، روزه داران از مصرف تنقلاتی مانند چیپس و پفک خودداری و بجای آن از چهار مغز یعنی گردو، فندق، بادام و پسته نیم کوب استفاده کنند، ادامه داد: روزه داری تاحدودی یبوست به همراه دارد بنابراین توصیه می‌شود در ماه رمضان از مصرف چای پررنگ خودداری شود و در وعده‌های افطاریا سحر، غذا‌های ملینی مانند خورش آلو و خورش کرفس گنجانده شود.

دکتر نورس با تاکید بر اینکه نوجوانان باید از مصرف زیاد غذا‌هایی با طبع گرم و خشک اجتناب نمایند ، بیان کرد: از این رو اکتفا کردن به موادی مانند عسل یا خرما در وعده سحر قابل توصیه نیست و این خوراکی‌ها لازم است با غذا‌هایی مانند شیر مصرف شوند که این گرمی و خشکی را تعدیل کند.

او با تاکید بر اینکه خوردن زیاد مایعات در وعده سحری مضر است، زیرا نوشیدن آن‌ها همراه با غذا باعث اختلال هضم، نفخ، ترش کردن معده و رفلاکس می‌شود ، تصریح کرد: روزه داران حتما در سحر از لیمو ترش به همراه آب استفاده کنید تا بوی بد دهان در طول روز از بین برود.

عضو هیات علمی دانشکده طب ایرانی و مکمل دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه سعی شود از غذا‌های خشک مثل کوکو و کتلت به دلیل افزایش تشنگی در سحر اجتناب شود، تاکید کرد: از غذا‌های چرب و سرخ شده کمتر استفاده شود، زیرا این غذا‌ها خشکی بدن را تشدید می‌کنند.

منبع: خبرنگاران جوان

طبع-و-خواص-سکنجبین-یا-سرکه-انگبین-در-طب-سنتی-ایرانی-اسلامی|سکنجبین در طب سنتی ایرانی اسلامی

طبع و خواص سکنجبین در طب سنتی و ایرانی اسلامی

طب شناس

طب شناس| همراه طب سنتی و اسلامی شما

بهترین نمک خوراکی از دیدگاه طب سنتی

کدام نمک از دیدگاه طب سنتی برای مصرف خوراکی بهترین است؟

طبع و خواص کنار در طب سنتی|طبع و خواص کنار در طب سنتی ایرانی و اسلامی

طبع و خواص کنار در طب سنتی ایرانی و اسلامی + مضرات و 3 مصلح معروف آن

طبع و خواص آقطی در طب سنتی|خواص آقطی|مضرات و مصلحات آقطی

طبع آقطی سرد است یا گرم؟ خواص آقطی در طب سنتی+ مضرات و مصلحات

درمان فوری کراتین بالا با طب سنتی|درمان کراتین بالا با مصرف میوه|درمان فوری کراتین بالا با لبنیات

درمان فوری کراتینینن بالا با طب سنتی+ روش مصرف

روشهای درمان باد فتق به کمک طب سنتی ایرانی و اسلامی||درمان باد فتق با طب سنتی

درمان باد فتق در طب سنتی + 12 روش درمان فتق بدون جراحی

طبع و خواص عرق بید در طب سنتی ایرانی و اسلامی|طبع عرق بید

عرق بید و 2 مصلح پر استفاده آن+ طبع، خواص و مضرات