طب شناس
طبع-و-خواص-بادمجان-در-طب-سنتی-اسلامی|طبع بادمجان

طبع بادمجان گرم است یا سرد؟ + خواص + مصلحات - در طب سنتی اسلامی

تاریخ انتشار: May 30, 2022

رای به این نوشته: 4.87/5 (445 رای)

بادمجان گیاهی یک ساله با ساقه های ضخیم و کرکی است که ارتفاع ان تا حدود 70 سانتی متر بلند می شود. و میوه آن بصورت باریک و دراز یا گرد رشد می کند و اغلب به رنگ بنفش تیره و سیاه است. اما رنگ سفید و زرد آن نیز وجود دارد.

بادمجان گاهی به اشتباه جزء سبزیجات دسته بندی می شود، در صورتی که در دسته صیفی جات قرار می گیرد.

در ادامه به بررسی بادمجان از دیدگاه طب سنتی میپردازیم.

طبع بادمجان سرد است یا گرم ؟

شاید برای شما نیز سوال هایی مثل: طبع بادمجان سرد است یا گرم ؟ طبع بادمجان دلمه ای در طب سنتی چیست ؟ طبع بادمجان سیاه سرد است یا گرم ؟ طبع بادمجان سفید سرده ؟ پیش آمده باشد. که در ادامه به پاسخ این سوالات میپردازیم.

از دیدگاه طب سنتی طبع بادمجان گرم و خشک است. درجه گرمی بادمجان حدود دو یا سه است و مصرف طولانی مدت آن باید حتما همراه با مصلحات باشد. در غیر این صورت غلبه ی خشکی در بدن، باعث بالا رفتن سودا و همچنین تیرگی و بدرنگ شدن پوست می شود.

خواص بادمجان در طب سنتی

طبع بادمجان
طبع بادمجان

استفاده های درمانی از بادمجان

برای درمان عرق کردن دست و خشک کردن آن، شستشوی دستها با آب سیاهی که از خیساندن بادمجان بدست می آید، مفید است. تخم ساییده ی بادمجان رسیده و پخته شده را با موم و روغن مخلوط کرده و برای درمان شقاق بین انگشتها و ترک پاشنه پا و... استفاده می کنند.

برای درمان بواسیر و سایر امراض مقعد، دنباله های خشک شده بادمجان را پودر کرده و بر موضع مورد نظر که از قبل با روغن بادام تلخ یا بنفشه یا بابونه چرب شده می‌پاشند.

عوارض مصرف بادمجان

مصرف زیاد بادمجان باعث غلبه خشکی در بدن می شود.

مصرف بادمجان نرسیده و کوچک باعث ایجاد لکه های سیاه در صورت می شود.

ممکن است ایجاد سردرد و جوشهای دهانی کند.

مصرف زیاد و بدون مصلحات آن باعث دردهای پهلو و بواسیر و چشم درد های سودایی می شود.

مصلحات بادمجان در طب سنتی

بادمحان را باید همراه با گوشت یا روغن یا سرکه یا آب انار طبخ و مصرف کرد از دیگر مصلحات بادمجان اب غوره است

روش مصرف بادمجان

بهتر است قبل از مصرف بادمجان ها را برش داده و نمک مال کرده و در آب سرد بریزید تا آب به رنگ سیاه درآید. و این کار را تکرار کرده تا دیگر اب سیاه نشود. سپس اب کشیده و خشک کنید و همراه با گوشت یا مرغ تازه طبخ کنید. میتوانید بادمجان را بخارپز یا آب پز کنید که در این صورت هضم آن آسانتر است.

خواص انواع شربت ها از دیدگاه طب سنتی|خواص شربت ریواس در طب سنتی|خواص شربت نعنا در طب سنتی|خواص شربت گل پنیرک در طب سنتی

شربت های بهاری و تابستانی؛ خنک، خوشمزه، پر خاصیت!

طبع و خواص بنفشه وحشی در طب سنتی|خواص بنفشه وحشی

طبع و خواص بنفشه وحشی از منظر طب سنتی+ مضرات و مصلحات آن

دمنوش های قلیایی کننده رحم|دمنوش های قلیایی کننده رحم + 9 راهکار طب سنتی برای قلیایی کردن رحم|دمنوش های قلیایی کننده رحم + 9 راهکار طب سنتی برای قلیایی کردن رحم|قلیایی کردن رحم در طب سنتی

دمنوش های قلیایی کننده رحم + 9 راهکار طب سنتی برای قلیایی کردن رحم

مهار سلول های سرطانی معده با ادویه ای معروف

نابودی سرطان معده با عصاره یک ادویه

درمان خشکی چشم|علل خشکی چشم و راه های درمان آن با طب سنتی|علت های خشکی چشم

درمان خشکی چشم با طب سنتی + دلایل و راهکارها

طبع و خواص شفتالو در طب سنتی

طبع و خواص شفتالو در طب سنتی ایرانی و اسلامی

درمان فوری حالت تهوع با 8 روش خانگی|درمان فوری حالت تهوع

درمان فوری حالت تهوع با 8 روش خانگی و مورد تایید طب سنتی

درمان میگرن با طب سنتی ایرانی و اسلامی|درمان سریع میگرن با طب سنتی

درمان خانگی و فوری میگرن با 6 ترکیب طب سنتی ایرانی و اسلامی