طب شناس
طبع-و-خواص-بادمجان-در-طب-سنتی-اسلامی|طبع بادمجان

طبع بادمجان گرم است یا سرد؟ + خواص + مصلحات - در طب سنتی اسلامی

تاریخ انتشار: May 30, 2022

رای به این نوشته: 4.87/5 (445 رای)

بادمجان گیاهی یک ساله با ساقه های ضخیم و کرکی است که ارتفاع ان تا حدود 70 سانتی متر بلند می شود. و میوه آن بصورت باریک و دراز یا گرد رشد می کند و اغلب به رنگ بنفش تیره و سیاه است. اما رنگ سفید و زرد آن نیز وجود دارد.

بادمجان گاهی به اشتباه جزء سبزیجات دسته بندی می شود، در صورتی که در دسته صیفی جات قرار می گیرد.

در ادامه به بررسی بادمجان از دیدگاه طب سنتی میپردازیم.

طبع بادمجان سرد است یا گرم ؟

شاید برای شما نیز سوال هایی مثل: طبع بادمجان سرد است یا گرم ؟ طبع بادمجان دلمه ای در طب سنتی چیست ؟ طبع بادمجان سیاه سرد است یا گرم ؟ طبع بادمجان سفید سرده ؟ پیش آمده باشد. که در ادامه به پاسخ این سوالات میپردازیم.

از دیدگاه طب سنتی طبع بادمجان گرم و خشک است. درجه گرمی بادمجان حدود دو یا سه است و مصرف طولانی مدت آن باید حتما همراه با مصلحات باشد. در غیر این صورت غلبه ی خشکی در بدن، باعث بالا رفتن سودا و همچنین تیرگی و بدرنگ شدن پوست می شود.

خواص بادمجان در طب سنتی

طبع بادمجان
طبع بادمجان

استفاده های درمانی از بادمجان

برای درمان عرق کردن دست و خشک کردن آن، شستشوی دستها با آب سیاهی که از خیساندن بادمجان بدست می آید، مفید است. تخم ساییده ی بادمجان رسیده و پخته شده را با موم و روغن مخلوط کرده و برای درمان شقاق بین انگشتها و ترک پاشنه پا و... استفاده می کنند.

برای درمان بواسیر و سایر امراض مقعد، دنباله های خشک شده بادمجان را پودر کرده و بر موضع مورد نظر که از قبل با روغن بادام تلخ یا بنفشه یا بابونه چرب شده می‌پاشند.

عوارض مصرف بادمجان

مصرف زیاد بادمجان باعث غلبه خشکی در بدن می شود.

مصرف بادمجان نرسیده و کوچک باعث ایجاد لکه های سیاه در صورت می شود.

ممکن است ایجاد سردرد و جوشهای دهانی کند.

مصرف زیاد و بدون مصلحات آن باعث دردهای پهلو و بواسیر و چشم درد های سودایی می شود.

مصلحات بادمجان در طب سنتی

بادمحان را باید همراه با گوشت یا روغن یا سرکه یا آب انار طبخ و مصرف کرد از دیگر مصلحات بادمجان اب غوره است

روش مصرف بادمجان

بهتر است قبل از مصرف بادمجان ها را برش داده و نمک مال کرده و در آب سرد بریزید تا آب به رنگ سیاه درآید. و این کار را تکرار کرده تا دیگر اب سیاه نشود. سپس اب کشیده و خشک کنید و همراه با گوشت یا مرغ تازه طبخ کنید. میتوانید بادمجان را بخارپز یا آب پز کنید که در این صورت هضم آن آسانتر است.

وام کشاورزی برای کاشت گیاهان دارویی

وام قرض الحسنه بنیاد علوی برای کاشت گیاهان دارویی برای کشاورزان

طبع و خواص عرق طارونه در طب سنتی|طبع عرق طارونه

درمورد عرق طارونه چه می دانید؟ +طبع، خواص، مضرات و مصلح

طبع و خواص چهار عرق سرد در طب سنتی|چهار عرق سرد

چهار عرق سرد و طبع و خواص آن در طب سنتی+ خواص 4 عرق موجود در ترکیب آن

درمان ترشی معده در طب سنتی + 9 راه برای درمان ترش کردن معده|درمان ترشی معده

درمان ترشی معده در طب سنتی + 9 راه برای درمان سریع ترشی معده

خواص چغندر

چغندر و چیزهای که از آن نمی دانید!

طبع-و-خواص-زنجبیل-در-طب-سنتی-ایرانی-اسلامی|خواص-زنجبیل-در-لاغری

خواص زنجبیل برای لاغری+2 مورد مهم منع مصرف زنجبیل

هلو کباب

درمان فوری سکسکه

درمان فوری سکسکه!