طب شناس
طبع-و-خواص-غوره-انگور-و-ابغوره-در-طب-سنتی-ایرانی-اسلامی

طبع و خواص غوره انگور و آبغوره در طب سنتی ایرانی اسلامی

تاریخ انتشار: June 25, 2020

رای به این نوشته: 4.43/5 (529 رای)

غوره انگور یکی از طع دهنده های ایرانی غذا و خوارک ایرانی است که از دیرباز مورد مصرف کدبانو های ایرانی قرار میگرفته. غوره صفرا بر است و از این رو از غوره انگور و آب غوره برای برطرف کردن مشکلات فصل گرما و تابستان، فراوان استفاده می شود روش های مصرف غوره را می توان بصورت خام، پخته و همچنین بصورت اب غوره مصرف کرد آبغوره با افزایش اسید معده باعث هضم بهتر غذاهای چرب و سنگین می شود. هم چنین افراد مسن که به دلیل کاهش اسید معده به خوبی غذا را هضم نمی کنند، می توانند از این چاشنی برای تسهیل هضم غذای خود کمک بگیرند.

طبع غوره انگور در طب سنتی

بر طبق متون کهن طب سنتی ایرانی اسلامی طبع غوره انگور سرد و خشک است. و در هنگام مصرف بهتر است با مصلحات آن مصرف شود. طبع غوره و آب غوره در طب سنتی یکسان است و شرایط یکسانی دارند. مصرف ان برای افراد گرم مزاج بسیار مفید است.

خواص غوره در طب سنتی

بهترین نوع غوره انگور

غوره مرغوب غوره ایست بدون دانه، با پوست نازک و آب دار و رنگ ان سبز روشن است.

مصلحات غوره

غوره در افراد سرد مزاج ایجاد عوارضی می کند از جمله نفخ، تضعیف قوای جنسی، گرفتگی صدا و ایجاد غلبه سردی در بدن. از این رو بهتر است که این افراد غوره را همراه با مصلح ان مصرف کنند. مصلحات غوره در طب سنتی انیسون، انجیر و گلقند هستند.

منع مصرف غوره و آبغوره

افراد سرد مزاج و افرادی که ناراحتی های اعصاب دارند از مصرف آن خود داری کنند.

کلمات کلیدی متن : طبع غوره و آبغوره در طب سنتی ایرانی اسلامی ، طبع آبغوره و خواص آبغوره در طب سنتی ایرانی اسلامی ، خواص غوره در طب سنتی ، خواص غوره تازه در طب سنتی ایرانی اسلامی را می توانید در این متن بیابید.

طبع-و-خواص-انار-در-طب-سنتی-ایرانی-اسلامی|طبع-و-خواص-انار-ترش-و-شیرین-و-ملس|کاهش-فشار-خون-با-انار-در-طب-سنتی-ایرانی-اسلامی

طبع انار سرد است یا گرم؟ خواص + مصلحات + مضرات - در طب سنتی

طبع و خواص قیمه ریزه در طب سنتی|خواص قیمه ریزه

خواص و طبع قیمه ریزه در طب سنتی+ روش تهیه+ مصلحات

خواص کنجک در طب سنتی ایرانی و اسلامی|خواص کنجک

گیاه کنجک چیست و چه خواصی دارد؟ 6 مورد از خواص کنجک در طب سنتی

علل و درمان اسهال خونی با تدابیر طب سنتی|درمان اسهال خونی

درمان اسهال خونی با بیش از 20 راهکار طب سنتی + علل ابتلا به اسهال خونی

طبع-و-خواص-نارگیلی-در-طب-سنتی-ایرانی-اسلامی|خواص و طبع نارگیل در طب سنتی ایرانی اسلامی|نارگیل در طب سنتی ایرانی اسلامی

خواص و طبع نارگیل در طب سنتی ایرانی اسلامی + مصلحات و عوارض

خواص و طبع نمک در طب سنتی سرده یا گرمه ؟

همه چیز درباره نمک از دیدگاه طب سنتی و ایرانی اسلامی+ خواص و مضرات

کاهش فشار خون بالا با طب سنتی|کنترل و تنظیم فشار خون

فشار خون خود را پایین بیاورید!

طبع و خواص گوشت اردک|طبع-و-خواص-گوشت-اردک-در-طب-سنتی-ایرانی-اسلامی|خاصیت-گوشت-اردک-در-طب-سنتی-ایرانی-اسلامی|طبع گوشت اردک

طبع و خواص گوشت اردک در طب سنتی ایرانی اسلامی