طب شناس
طبع-و-خواص-غوره-انگور-و-ابغوره-در-طب-سنتی-ایرانی-اسلامی

طبع و خواص غوره انگور و آبغوره در طب سنتی ایرانی اسلامی

تاریخ انتشار: June 25, 2020

رای به این نوشته: 4.43/5 (529 رای)

غوره انگور یکی از طع دهنده های ایرانی غذا و خوارک ایرانی است که از دیرباز مورد مصرف کدبانو های ایرانی قرار میگرفته. غوره صفرا بر است و از این رو از غوره انگور و آب غوره برای برطرف کردن مشکلات فصل گرما و تابستان، فراوان استفاده می شود روش های مصرف غوره را می توان بصورت خام، پخته و همچنین بصورت اب غوره مصرف کرد آبغوره با افزایش اسید معده باعث هضم بهتر غذاهای چرب و سنگین می شود. هم چنین افراد مسن که به دلیل کاهش اسید معده به خوبی غذا را هضم نمی کنند، می توانند از این چاشنی برای تسهیل هضم غذای خود کمک بگیرند.

طبع غوره انگور در طب سنتی

بر طبق متون کهن طب سنتی ایرانی اسلامی طبع غوره انگور سرد و خشک است. و در هنگام مصرف بهتر است با مصلحات آن مصرف شود. طبع غوره و آب غوره در طب سنتی یکسان است و شرایط یکسانی دارند. مصرف ان برای افراد گرم مزاج بسیار مفید است.

خواص غوره در طب سنتی

بهترین نوع غوره انگور

غوره مرغوب غوره ایست بدون دانه، با پوست نازک و آب دار و رنگ ان سبز روشن است.

مصلحات غوره

غوره در افراد سرد مزاج ایجاد عوارضی می کند از جمله نفخ، تضعیف قوای جنسی، گرفتگی صدا و ایجاد غلبه سردی در بدن. از این رو بهتر است که این افراد غوره را همراه با مصلح ان مصرف کنند. مصلحات غوره در طب سنتی انیسون، انجیر و گلقند هستند.

منع مصرف غوره و آبغوره

افراد سرد مزاج و افرادی که ناراحتی های اعصاب دارند از مصرف آن خود داری کنند.

کلمات کلیدی متن : طبع غوره و آبغوره در طب سنتی ایرانی اسلامی ، طبع آبغوره و خواص آبغوره در طب سنتی ایرانی اسلامی ، خواص غوره در طب سنتی ، خواص غوره تازه در طب سنتی ایرانی اسلامی را می توانید در این متن بیابید.

طبع و خواص چای سبز در طب سنتی|طبع-و-خواص-چای-سبز-در-طب-سنتی-ایرانی-اسلامی|طرز-تهیه-چای-سبز-در-طب-سنتی-ایرانی-اسلامی|طبع چای سبز

طبع و خواص چای سبز در طب سنتی ایرانی اسلامی

خواص دمنوش گیاهی زیرفون در طب سنتی|دمنوش زیرفون|خواص دمنوش زیرفون|دمنوش گیاهی زیرفون

خواص دمنوش گیاهی زیرفون در طب سنتی+ خواص 2 دمنوش ترکیبی زیرفون

طبع و 8 خاصیت شربت جلاب در طب سنتی+ طرز تهیه شربت جلاب مجلسی|خواص شربت جلاب

طبع و 8 خاصیت شربت جلاب در طب سنتی+ طرز تهیه شربت جلاب مجلسی

طبع و خواص کلم سفید و بنفش یا قرمز در طب سنتی|طبع کلم سفید|

خواص کلم سفید و کلم بنفش (قرمز) در طب سنتی + طبع و مضرات و مصلح

طبع و خواص و مضرات برگ انگور در طب سنتی|طبع برگ مو|روش نگهداری برگ انگور یا برگ مو

همه چیز در باره طبع و خواص برگ مو یا برگ انگور در طب سنتی+ روش نگهداری

طبع و خواص بادام هندی در طب سنتی|طبع و خواص بادام هندی در طب سنتی

طبع و خواص بادام هندی در طب سنتی ایرانی و اسلامی

طبع و خواص فلوس در طب سنتی ایرانی و اسلامی|خواص فلوس

طبع فلوس در طب سنتی + 16 خاصیت فلوس و روش های استفاده از آن

افزایش مقالات طب سنتی و رتبه 4 ایران در تولید دانش طب سنتی

افزایش 10 برابری مقالات طب سنتی