طب شناس
طبع-و-خواص-غوره-انگور-و-ابغوره-در-طب-سنتی-ایرانی-اسلامی

طبع و خواص غوره انگور و آبغوره در طب سنتی ایرانی اسلامی

تاریخ انتشار: June 25, 2020

رای به این نوشته: 4.43/5 (529 رای)

غوره انگور یکی از طع دهنده های ایرانی غذا و خوارک ایرانی است که از دیرباز مورد مصرف کدبانو های ایرانی قرار میگرفته. غوره صفرا بر است و از این رو از غوره انگور و آب غوره برای برطرف کردن مشکلات فصل گرما و تابستان، فراوان استفاده می شود روش های مصرف غوره را می توان بصورت خام، پخته و همچنین بصورت اب غوره مصرف کرد آبغوره با افزایش اسید معده باعث هضم بهتر غذاهای چرب و سنگین می شود. هم چنین افراد مسن که به دلیل کاهش اسید معده به خوبی غذا را هضم نمی کنند، می توانند از این چاشنی برای تسهیل هضم غذای خود کمک بگیرند.

طبع غوره انگور در طب سنتی

بر طبق متون کهن طب سنتی ایرانی اسلامی طبع غوره انگور سرد و خشک است. و در هنگام مصرف بهتر است با مصلحات آن مصرف شود. طبع غوره و آب غوره در طب سنتی یکسان است و شرایط یکسانی دارند. مصرف ان برای افراد گرم مزاج بسیار مفید است.

خواص غوره در طب سنتی

بهترین نوع غوره انگور

غوره مرغوب غوره ایست بدون دانه، با پوست نازک و آب دار و رنگ ان سبز روشن است.

مصلحات غوره

غوره در افراد سرد مزاج ایجاد عوارضی می کند از جمله نفخ، تضعیف قوای جنسی، گرفتگی صدا و ایجاد غلبه سردی در بدن. از این رو بهتر است که این افراد غوره را همراه با مصلح ان مصرف کنند. مصلحات غوره در طب سنتی انیسون، انجیر و گلقند هستند.

منع مصرف غوره و آبغوره

افراد سرد مزاج و افرادی که ناراحتی های اعصاب دارند از مصرف آن خود داری کنند.

کلمات کلیدی متن : طبع غوره و آبغوره در طب سنتی ایرانی اسلامی ، طبع آبغوره و خواص آبغوره در طب سنتی ایرانی اسلامی ، خواص غوره در طب سنتی ، خواص غوره تازه در طب سنتی ایرانی اسلامی را می توانید در این متن بیابید.

طبع و 8 خاصیت کباب کوبیده در طب سنتی+ طرز تهیه کباب کوبیده رستورانی|خواص کباب کوبیده

طبع کباب کوبیده در طب سنتی+ خواص+ مضرات+ مصلحات

راهکار طب چینی در درمان کرونا|راهکار طب چینی در درمان کرونا

راهکار طب سنتی چین برای درمان کرونا

طبع و خواص عرق تره در طب سنتی ایرانی و ااسلامی|طبع عرق تره

طبع و خواص عرق تره در طب سنتی ایرانی و اسلامی

خواص-سیاه-دانه-ها-برای-سیگاری-ها

اگر سیگاری هستید؟ خواص سیاهدانه را فراموش نکنید.

روش-مصرف-و-طرز-تهیه-داروی-امام-کاظم-تابستانه-و-زمستانه

طرز تهیه و طریقه مصرف داروی امام کاظم (ع)

بزقورمه و هرچه که باید در مورد آن بدانید|طبع و خواص بزقورمه

همه چیز در مورد بز قورمه + خواص بز قورمه کرمانی و مضرات آن

|کاهش اسید معده با طب سنتی

8 روش درمان خانگی اسید معده در گلو با طب سنتی ایرانی و اسلامی

خواص-و-طبع-لبو قرمز-و-چغندر-و-برگ-چغندر-در-طب-سنتی-ایرانی-اسلامی|طبع-لبو-طبع-چغندر-و-برگ-چغندر-در-طب-سنتی|خواص-و-طبع-برگ-چغندر-در-طب-سنتی

طبع لبو سرده یا گرمه؟ مصلحات+ خواص+ مضرات- در طب سنتی