طب شناس
طبع-و-خواص-اسفناج-در-طب-سنتی-ایرانی-اسلامی

طبع اسفناج سرد است یا گرم؟+ مصلحات+ خواص+ مضرات| در طب سنتی ایرانی

تاریخ انتشار: February 24, 2022

رای به این نوشته: 4.68/5 (701 رای)

اسفناج یکی از سبزی های بومی ایران است که کالری و خواص فراوانی دارد. این گیاه برگ های پهن و گوشتی دارد و و در بهار و پاییز برداشت می شود. اسفناج در میانه قرون وسطی از ایران به اروپا آورده شد و در طب سنتی ایرانی اسلامی وارد شد و طبع و خواص اسفناج در طب سنتی و متون آن وارد شد و امروزه مرجع ارجاعات بسیاری قرار گرفته است.

طبع اسفناج در طب سنتی :

از منظر طب سنتی و ایرانی اسلامی، اسفناج دارای طبع سرد و تر و با میزان تری کم است و از این رو طبع معتدلی دارد و گفته می شود که با همه طبع ها سازگار است. افراد با طبع گرم می تواند در تمام طول سال اسفناج مصرف کنند اما سرد مزاجان بهتر است که بیشتر در فصل گرم سال اسفناج بخورند.

طبع اسفناج سرد است یا گرم ؟ طبع اسفناج سرده ؟ طبع برگ اسفناج در طب سنتی چیست ؟ طبع اسفناج گرم است یا سرد ؟ طبع اسفناج گرمه ؟ طبع اسفناج سرده یا گرمه ؟

خواص اسفناج در طب سنتی و اسلامی :

[elementor-template id="6863"]

روش مصرف اسفناج در درمان بیماری ها :

اسفناح را میتوان بصورت خام و پخته مصرف کرداز اسفناج خام در ترکیب سالادها و به عنوان سبزی کنار غذا و... استفاده می شود همچنین میتوان اسفناج را بصورت بخارپز یا اب پز و همراه با اب لیمو ترش تازه استفاده کرد. استفاده از اسفناج در ترکیب آش و سوپها نیز بسیار مفید است.

درمان کبد چرب با اسفناج :

بطور کلی سبزیجات با برگ های سبز منبع غنی کلروفیل هستند که در روند پاکسازی و ترمیم کبد بسیار موثر است. در بین سبزیجات موجود، اسفناج بالاترین میزان کلروفیل را دارد و مصرف ان باعث افزایش سرعت سم زدایی و پاکسازی کبد می شود.

مصلحات اسفناج در طب سنتی :

در طب سنتی و ایرانی اسلامی توصیه شده که هر ماده ای با مصلحاتش مصرف شود. اگرچه میزان گرمی، سردی و... در ان ماده غذایی کم باشد. در مورد اسفناج نیز به همین صورت است و با وجود میزان کم سردی و تری در ان، توصیه شده که همراه با فلفل یا دارچین مصرف شود یا طبخ ان توسط روغن بادام شیرین یا تلخ صورت گیرد.

موارد منع مصرف اسفناج در طب سنتی :

بیماران مبتلا به ورم مفاصل و سنگ کلیه نباید مصرف کنند.

افراد مبتلا به اسهال مصرف نکنند زیاده روی در مصرف ان باعث ایجاد اکنه میشود.

ترکیبات کلیدی متن : در این متن به طبع اسفناج و خواص اسفناج در طب سنتی ایرانی اسلامی و خواص اسفناج در طب سنتی و طبع اسفناج تازه در طب سنتی و خواص اسفناج تازه در طب سنتی در این متن در خواص اسفناج در بارداری و خواص اسفتاج در بارداری در طب اسلامی را خواهید یافت. طبع اسفناج سرده یا گرمه ؟ طبهع اسفناج سرد است یا گرم ؟ طبع اسفناج در طب سنتی چیست ؟

شوید خولی

طبع و خواص بولدو در طب سنتی|خواص بولدو

طبع بولدو سرد است یا گرم؟ خواص بولدو در طب سنتی+ مضرات

طبع-و-خواص-اسفناج-در-طب-سنتی-ایرانی-اسلامی

طبع اسفناج سرد است یا گرم؟+ مصلحات+ خواص+ مضرات| در طب سنتی ایرانی

طبع فرنی در طب سنتی ایرانی اسلامی|خواص فرنی در طب سنتی ایرانی اسلامی|طبع فرنی در طب سنتی ایرانی اسلامی|مصلحات فرنی در طب سنتی ایرانی اسلامی

همه چیز درباره فرنی و انواع آن+طبع و خواص

طبع و خواص گل مغربی در طب سنتی + 10 خاصیت فوق العاده گل مغربی|طبع و خواص گل مغربی

طبع و خواص گل مغربی در طب سنتی + 10 خاصیت فوق العاده گل مغربی

طبع و خواص بادام زمینی در طب سنتی در کاسه|

طبع بادام زمینی گرم است یا سرد؟+ خواص+ مضرات+ مصلحات- در طب سنتی

طبع و خواص برگ به در طب سنتی|خواص برگ به

طبع و خواص برگ به در طب سنتی ایرانی و اسلامی+ مضرات و مصلحات

خواص به لیمو

خواص غیرمنتظره به لیمو