طب شناس
طبع-و-خواص-اسفناج-در-طب-سنتی-ایرانی-اسلامی

طبع اسفناج سرد است یا گرم؟+ مصلحات+ خواص+ مضرات| در طب سنتی ایرانی

تاریخ انتشار: February 24, 2022

رای به این نوشته: 4.68/5 (701 رای)

اسفناج یکی از سبزی های بومی ایران است که کالری و خواص فراوانی دارد. این گیاه برگ های پهن و گوشتی دارد و و در بهار و پاییز برداشت می شود. اسفناج در میانه قرون وسطی از ایران به اروپا آورده شد و در طب سنتی ایرانی اسلامی وارد شد و طبع و خواص اسفناج در طب سنتی و متون آن وارد شد و امروزه مرجع ارجاعات بسیاری قرار گرفته است.

طبع اسفناج در طب سنتی :

از منظر طب سنتی و ایرانی اسلامی، اسفناج دارای طبع سرد و تر و با میزان تری کم است و از این رو طبع معتدلی دارد و گفته می شود که با همه طبع ها سازگار است. افراد با طبع گرم می تواند در تمام طول سال اسفناج مصرف کنند اما سرد مزاجان بهتر است که بیشتر در فصل گرم سال اسفناج بخورند.

طبع اسفناج سرد است یا گرم ؟ طبع اسفناج سرده ؟ طبع برگ اسفناج در طب سنتی چیست ؟ طبع اسفناج گرم است یا سرد ؟ طبع اسفناج گرمه ؟ طبع اسفناج سرده یا گرمه ؟

خواص اسفناج در طب سنتی و اسلامی :

[elementor-template id="6863"]

روش مصرف اسفناج در درمان بیماری ها :

اسفناح را میتوان بصورت خام و پخته مصرف کرداز اسفناج خام در ترکیب سالادها و به عنوان سبزی کنار غذا و... استفاده می شود همچنین میتوان اسفناج را بصورت بخارپز یا اب پز و همراه با اب لیمو ترش تازه استفاده کرد. استفاده از اسفناج در ترکیب آش و سوپها نیز بسیار مفید است.

درمان کبد چرب با اسفناج :

بطور کلی سبزیجات با برگ های سبز منبع غنی کلروفیل هستند که در روند پاکسازی و ترمیم کبد بسیار موثر است. در بین سبزیجات موجود، اسفناج بالاترین میزان کلروفیل را دارد و مصرف ان باعث افزایش سرعت سم زدایی و پاکسازی کبد می شود.

مصلحات اسفناج در طب سنتی :

در طب سنتی و ایرانی اسلامی توصیه شده که هر ماده ای با مصلحاتش مصرف شود. اگرچه میزان گرمی، سردی و... در ان ماده غذایی کم باشد. در مورد اسفناج نیز به همین صورت است و با وجود میزان کم سردی و تری در ان، توصیه شده که همراه با فلفل یا دارچین مصرف شود یا طبخ ان توسط روغن بادام شیرین یا تلخ صورت گیرد.

موارد منع مصرف اسفناج در طب سنتی :

بیماران مبتلا به ورم مفاصل و سنگ کلیه نباید مصرف کنند.

افراد مبتلا به اسهال مصرف نکنند زیاده روی در مصرف ان باعث ایجاد اکنه میشود.

ترکیبات کلیدی متن : در این متن به طبع اسفناج و خواص اسفناج در طب سنتی ایرانی اسلامی و خواص اسفناج در طب سنتی و طبع اسفناج تازه در طب سنتی و خواص اسفناج تازه در طب سنتی در این متن در خواص اسفناج در بارداری و خواص اسفتاج در بارداری در طب اسلامی را خواهید یافت. طبع اسفناج سرده یا گرمه ؟ طبهع اسفناج سرد است یا گرم ؟ طبع اسفناج در طب سنتی چیست ؟

طبع و خواص تربچه در طب سنتی ایرانی و اسلامی|طبع تربچه در طب سنتی

طبع تربچه از دیدگاه طب سنتی ایرانی و اسلامی+ خواص، مضرات و 3 مصلح ویژه آن

طبع و خواص ماهی میدم + طرز تهیه ماهی میدم به روش طب سنتی|ماهی میدم و خواص آن

طبع و 11 خاصیت ماهی میدم + طرز تهیه ماهی میدم به روش طب سنتی

کسی که عمل زیبایی بینی خود را در خانه انجام داد!

خواص-و-طبع-لبو قرمز-و-چغندر-و-برگ-چغندر-در-طب-سنتی-ایرانی-اسلامی|طبع-لبو-طبع-چغندر-و-برگ-چغندر-در-طب-سنتی|خواص-و-طبع-برگ-چغندر-در-طب-سنتی

طبع لبو سرده یا گرمه؟ مصلحات+ خواص+ مضرات- در طب سنتی

طبع و خواص قهوه گانودرما در طب سنتی|طبع و خواص قارچ و قهوه گانودرما در طب سنتی|طبع قهوه گانودرما|

طبع قهوه گانودرما سرد است یا گرم؟+ خواص و مضرات- در طب سنتی

طبع و خواص عرق زنجبیل در طب سنتی|طبع عرق زنجبیل

عرق زنجبیل و همه آنچه که در مورد طبع و خواص آن باید بدانید

خواص جینسینگ

از خواص جینسینگ چه می دانید؟

طبع و خواص پاپریکا در طب سنتی|خواص پاپریکا

طبع و خواص پاپریکا در طب سنتی ایرانی و اسلامی + 3 عرق گیاهی که مصلح آن هستند