طب شناس
طبع-و-خواص-اسفناج-در-طب-سنتی-ایرانی-اسلامی

طبع اسفناج سرد است یا گرم؟+ مصلحات+ خواص+ مضرات| در طب سنتی ایرانی

تاریخ انتشار: February 24, 2022

رای به این نوشته: 4.68/5 (701 رای)

اسفناج یکی از سبزی های بومی ایران است که کالری و خواص فراوانی دارد. این گیاه برگ های پهن و گوشتی دارد و و در بهار و پاییز برداشت می شود. اسفناج در میانه قرون وسطی از ایران به اروپا آورده شد و در طب سنتی ایرانی اسلامی وارد شد و طبع و خواص اسفناج در طب سنتی و متون آن وارد شد و امروزه مرجع ارجاعات بسیاری قرار گرفته است.

طبع اسفناج در طب سنتی :

از منظر طب سنتی و ایرانی اسلامی، اسفناج دارای طبع سرد و تر و با میزان تری کم است و از این رو طبع معتدلی دارد و گفته می شود که با همه طبع ها سازگار است. افراد با طبع گرم می تواند در تمام طول سال اسفناج مصرف کنند اما سرد مزاجان بهتر است که بیشتر در فصل گرم سال اسفناج بخورند.

طبع اسفناج سرد است یا گرم ؟ طبع اسفناج سرده ؟ طبع برگ اسفناج در طب سنتی چیست ؟ طبع اسفناج گرم است یا سرد ؟ طبع اسفناج گرمه ؟ طبع اسفناج سرده یا گرمه ؟

خواص اسفناج در طب سنتی و اسلامی :

[elementor-template id="6863"]

روش مصرف اسفناج در درمان بیماری ها :

اسفناح را میتوان بصورت خام و پخته مصرف کرداز اسفناج خام در ترکیب سالادها و به عنوان سبزی کنار غذا و... استفاده می شود همچنین میتوان اسفناج را بصورت بخارپز یا اب پز و همراه با اب لیمو ترش تازه استفاده کرد. استفاده از اسفناج در ترکیب آش و سوپها نیز بسیار مفید است.

درمان کبد چرب با اسفناج :

بطور کلی سبزیجات با برگ های سبز منبع غنی کلروفیل هستند که در روند پاکسازی و ترمیم کبد بسیار موثر است. در بین سبزیجات موجود، اسفناج بالاترین میزان کلروفیل را دارد و مصرف ان باعث افزایش سرعت سم زدایی و پاکسازی کبد می شود.

مصلحات اسفناج در طب سنتی :

در طب سنتی و ایرانی اسلامی توصیه شده که هر ماده ای با مصلحاتش مصرف شود. اگرچه میزان گرمی، سردی و... در ان ماده غذایی کم باشد. در مورد اسفناج نیز به همین صورت است و با وجود میزان کم سردی و تری در ان، توصیه شده که همراه با فلفل یا دارچین مصرف شود یا طبخ ان توسط روغن بادام شیرین یا تلخ صورت گیرد.

موارد منع مصرف اسفناج در طب سنتی :

بیماران مبتلا به ورم مفاصل و سنگ کلیه نباید مصرف کنند.

افراد مبتلا به اسهال مصرف نکنند زیاده روی در مصرف ان باعث ایجاد اکنه میشود.

ترکیبات کلیدی متن : در این متن به طبع اسفناج و خواص اسفناج در طب سنتی ایرانی اسلامی و خواص اسفناج در طب سنتی و طبع اسفناج تازه در طب سنتی و خواص اسفناج تازه در طب سنتی در این متن در خواص اسفناج در بارداری و خواص اسفتاج در بارداری در طب اسلامی را خواهید یافت. طبع اسفناج سرده یا گرمه ؟ طبهع اسفناج سرد است یا گرم ؟ طبع اسفناج در طب سنتی چیست ؟

خواص بخور کاه جو

بخور کاه جو چه خواصی دارد؟

درمان غلبه صفرا با طب سنتی ایرانی و اسلامی|درمان غلبه صفرا

درمان قطعی غلبه صفرا با طب سنتی + مواد غذایی موثر در درمان فوری غلبه صفرا

علل و راهکارهای درمان درد دور ناف در طب سنتی|درمان خانگی درد دور ناف + 8 علت درد دور ناف|درمان درد دور ناف

درمان خانگی درد دور ناف در بزرگسالان+ 8 علت درد دور ناف

خواص ازگیل برای درمان کمبود آهن در بدن|خواص ازگیل در طب سنتی

با این میوه کمبود آهن خود را جبران کنید.

طبع و خواص سیب زمینی در طب سنتی

طبع سیب زمینی سرده یا گرم ؟ + خواص + مصلحات - در طب سنتی اسلامی

آیا کم خونی در اثر فقر آهن ایجاد می شود؟

آیا منشاء همه کم خونی ها فقر آهن است؟

طبع و خواص بید مشک در طب سنتی

طبع و خواص بیدمشک در طب سنتی ایرانی و اسلامی

درمان خانگی آسم با طب سنتی|درمان آسم|درمان آسم با بخور

درمان آسم با طب سنتی + 12 راهکار درمان خانگی آسم