طب شناس
طبع-و-خواص-پنیر-در-طب-سنتی-ایرانی-اسلامی

طبع و خواص پنیر در طب سنتی ایرانی و اسلامی چیست؟

تاریخ انتشار: July 20, 2020

رای به این نوشته: 4.37/5 (783 رای)

پنیر یکی از فراورده های لبنی پر مصرف است که انواع مختلفی دارد. اما از دیدگاه طب سنتی به دو دسته پنیر تازه و کهنه تقسیم می شود که هر یک خواص متفاوت از یکدیگر دارند. طبع و خواص پنیر در طب سنتی ایرانی اسلامی به نوع آن بستگی دارد.

منظور از پنیر کهنه پنیر تبریز و لیقوان و انواعی از این دست می باشد که به طرو معمول با توجه به سبک زندگی امروز ما انواع پنیر های موجود در سوپر مارکت و لبنیاتی را شامل می شود و منظور پنیر مانده و تخمیر شده مانند انچه پنیر ایتالیایی یا هلندی یا اسپانیایی است، نیست.

طبع پنیر تازه و کهنه در طب سنتی :

پنیر تازه دارای طبع سرد و تر و پنیر کهنه طبع گرم و خشک دارد.

خواص پنیر ساده و کهنه در طب سنتی

برای ذکر کردن خواص پنیر لازم است آن را به دو دسته تقسیم کنیم: پنیر تازه، و پنیر کهنه

خواص پنیر ساده

خواص پنیر کهنه

عوارض پنیر و موارد منع مصرف آن

[elementor-template id="6863"]

مصلحات پنیر در طب سنتی چیست؟

در طب سنتی به ترکیباتی که باعث به حداقل رساندن عوارض خوراک اصلی می شود، مصلحات آن گفته می شود. در مورد پنیر این مصلحات در زیر آمده است.

پنیر در روایات و احادیث اسلام

احادیث و روایاتی وجود دارد که اهمیت و خواص پنیر را از دیدگاه ائمه نشان می دهد. به عنوان مثال در سه حدیث مختلف از امام صادق علیه السلام نکاتی در مورد پنیر ذکر شده؛

درمان مشکلات پوستی با آب پنیر

در افرادی که اگزما یا خشکی پوست دارند

یا جای زخم و جوش و آکنه روی پوست صورت و بدنشان باقی مانده

یا لکه های تیره پوستی مثل کک و مک دارند، می توانند با مصرف روزانه دو لیوان آب پنیر برای رفع این مشکلات اقدام کنند.

بهتر است آب پنیر را با شکم خالی مصرف کرده و بعد از مصرف مدتی پیاده روی کرد.

کلمات کلیدی متن: طبع پنیر در طب سنتی ایرانی اسلامی ، خواص پنیر تازه در طب سنتی ایرانی اسلامی ، خواص پنیر کهنه در طب سنتی ایرانی اسلامی، طبع پنیر تازه ، طبع پنیر کهنه و خواص پنیر تازه و کهنه را در این متن می توانید یافت.

عوارض مصرف خودسرانه داروهای گیاهی

خود درمانی با داروهای گیاهی نیز مضر است! خطر مصرف خودسرانه 3 داروی گیاهی

طبع و خواص روغن سویا در طب سنتی|خواص روغن سویا

طبع و خواص روغن سویا در طب سنتی+ مضرات و مصلح

طبع و خواص گوشت آهو در طب سنتی ایرانی و اسلامی|طبع گوشت آهو در طب سنتی

طبع گوشت آهو سرد است یا گرم؟ خواص، مضرات و مصلح گوشت آهو در طب سنتی

طبع و 8 خاصیت قیمه نثار در طب سنتی+ طرز تهیه قیمه نثار

طبع و 8 خاصیت قیمه نثار در طب سنتی+ طرز تهیه قیمه نثار

طب-سنتی-و-روزه-برای-ماه-مبارک-رمضان

دو توصیه مهم طب سنتی برای افطار و سحر در ماه مبارک رمضان

درمان یبوست بزرگسالان با طب سنتی|یبوست بزرگسالان

درمان یبوست بزرگسالان با تدابیر طب سنتی ایرانی و اسلامی

جلوگیری-از-بیماری-های-لثه-و-دهان-و-پوسیدگی-دندان|جلوگیری-از-پوسیدگی-دندان-با-چای-سبز

شست و شوی دندان با چای سبز - جلوگیری از پوسیدگی

خواص آملا و بررسی همه ویژگی های آملا در طب سنتی|خواص روغن آملا|طبع و خواص آملا

8 خاصیت ویژه آملا در طب سنتی+ روش استفاده از روغن آملا برای مو