طب شناس
طبع-و-خواص-پنیر-در-طب-سنتی-ایرانی-اسلامی

طبع و خواص پنیر در طب سنتی ایرانی و اسلامی چیست؟

تاریخ انتشار: July 20, 2020

رای به این نوشته: 4.37/5 (783 رای)

پنیر یکی از فراورده های لبنی پر مصرف است که انواع مختلفی دارد. اما از دیدگاه طب سنتی به دو دسته پنیر تازه و کهنه تقسیم می شود که هر یک خواص متفاوت از یکدیگر دارند. طبع و خواص پنیر در طب سنتی ایرانی اسلامی به نوع آن بستگی دارد.

منظور از پنیر کهنه پنیر تبریز و لیقوان و انواعی از این دست می باشد که به طرو معمول با توجه به سبک زندگی امروز ما انواع پنیر های موجود در سوپر مارکت و لبنیاتی را شامل می شود و منظور پنیر مانده و تخمیر شده مانند انچه پنیر ایتالیایی یا هلندی یا اسپانیایی است، نیست.

طبع پنیر تازه و کهنه در طب سنتی :

پنیر تازه دارای طبع سرد و تر و پنیر کهنه طبع گرم و خشک دارد.

خواص پنیر ساده و کهنه در طب سنتی

برای ذکر کردن خواص پنیر لازم است آن را به دو دسته تقسیم کنیم: پنیر تازه، و پنیر کهنه

خواص پنیر ساده

خواص پنیر کهنه

عوارض پنیر و موارد منع مصرف آن

[elementor-template id="6863"]

مصلحات پنیر در طب سنتی چیست؟

در طب سنتی به ترکیباتی که باعث به حداقل رساندن عوارض خوراک اصلی می شود، مصلحات آن گفته می شود. در مورد پنیر این مصلحات در زیر آمده است.

پنیر در روایات و احادیث اسلام

احادیث و روایاتی وجود دارد که اهمیت و خواص پنیر را از دیدگاه ائمه نشان می دهد. به عنوان مثال در سه حدیث مختلف از امام صادق علیه السلام نکاتی در مورد پنیر ذکر شده؛

درمان مشکلات پوستی با آب پنیر

در افرادی که اگزما یا خشکی پوست دارند

یا جای زخم و جوش و آکنه روی پوست صورت و بدنشان باقی مانده

یا لکه های تیره پوستی مثل کک و مک دارند، می توانند با مصرف روزانه دو لیوان آب پنیر برای رفع این مشکلات اقدام کنند.

بهتر است آب پنیر را با شکم خالی مصرف کرده و بعد از مصرف مدتی پیاده روی کرد.

کلمات کلیدی متن: طبع پنیر در طب سنتی ایرانی اسلامی ، خواص پنیر تازه در طب سنتی ایرانی اسلامی ، خواص پنیر کهنه در طب سنتی ایرانی اسلامی، طبع پنیر تازه ، طبع پنیر کهنه و خواص پنیر تازه و کهنه را در این متن می توانید یافت.

گلاب در طب سنتی ایرانی اسلامی|خواص گلاب در طب سنتی ایرانی اسلامی|طبع گلاب در طب سنتی ایرانی اسلامی

طبع و خواص گلاب در طب سنتی ایرانی اسلامی + مصلحات و مضرات

آبگوشت قورمه سبزی چیست و چه خواصی دارد؟|خواص آبگوشت قورمه سبزی

خواص آبگوشت قورمه سبزی، غذای سنتی همدان + 4 مورد منع مصرف آن

طبع ریحان در طب سنتی ایرانی اسلامی چوبی|خواص و فواید ریحان در طب سنتی ایرانی اسلامی چوبی

طبع ریحان گرم است یا سرد؟+ خواص+ مصلحات+ عوارض- در طب سنتی

طبع و خواص دمنوش پونه کوهی و آوین شیرازی در طب سنتی ایرانی و اسلامی|خواص دمنوش پونه کوهی و آویشن شیرازی

دمنوش پونه کوهی و آویشن شیرازی چه طبع و خواصی دارد؟

چه کسانی موز نخورند؟

چه کسانی نباید موز بخورند؟

طبع و خواص عرق شیرین بیان|طبع عرق شیرین بیان

طبع و خواص عرق شیرین بیان از دیدگاه طب سنتی ایرانی و اسلامی

خواص شگفت انگیز پوست انار

پوست انار و یک خاصیت ویژه آن

گرفتن تلخی بادمجان

ترفندهای گرفتن تلخی بادمجان+ خواص