طب شناس
خواص-انبه-در-طب-سنتی-ایرانی-اسلامی|

طبع و خواص انبه در طب سنتی - کنترل دیابت و سلامت چشم

تاریخ انتشار: August 22, 2020

رای به این نوشته: 4.15/5 (788 رای)

انبه درختی است که ارتفاع آن به 10 متر می‌رسد. سر سبز و مقاوم و بسيار زیباست. منشأ درخت انبه از کشور های برمه، هند و مالزی است اما در حال حاضر در همه مناطق حاره و استوایی کشت می‌شود.انبه از چهار هزار سال پیش وجود داشته و درباره آن در کتب قدیمی هم مطالب بسیاری وجود دارد. از خواص و طبع انبه در طب سنتی ایرانی اسلامی هم مطالب بسیاری در دسترس است. در این مطلب به خواص مختلف انبه خواهیم پرداخت.

برگ های درخت انبه به صورت نیزه ای است و گل های آن به رنگ های قرمز و زرد و به صورت خوشه ای میباشند .میوه این درخت که به آن انبه یا منگو می‌گویند دارای طعمی شیرین است که دارای هسته بزرگی است.

طبع انبه در طب سنتی ایرانی اسلامی:

انبه رسیده دارای طبع گرم و خشک است و طبع انبه نارس طبع سرد و خشک است .
انبه نارس باعث تولید بلغم و سودا در بدن میشود.

خواص انبه در طب سنتی :

خواص انبه در کنترل دیابت ( قند خون) :

انبه به کنترل قند خون کمک به سزایی می‌کند.

در داروهای سنتی، برگ انبه را در آب جوشانده شده قرار میدهند و به آن یک شب تا صبح فرصت میدهند سپس جوشانده را در صبح مصرف میکنند. این کار را به صورت روزانه و منظم انجام دهید .

انبه سطح گلیسمی پایینی دارد و به همین دلیل مصرف به اندازه آن قند خون را بالا نخواهد برد .

خواص انبه و سلامت چشم :

مصرف یک فنجان انبه خرد شده حدود بیست و پنج درصد از نیاز روزانه بدن به ویتامین A را تأمین میکند به همین دلیل انبه به بهبود بینایی کمک می‌کند و از شب کوری و خشکی چشم جلوگیری میکند .

موارد منع مصرف انبه :

هضم انبه ممکن است برای برخی از افراد سخت باشد و باعث ایجاد خارش و دمل شود. کسانی که در هضم غذا مشکل دارند و دچار نفخ شکم هستند از مصرف انبه پرهیز کنند. افراد و بخصوص کودکان دارای مزاج گرم باید در مصرف انبه احتیاط کنند یا اینکه این میوه را با سکنجبین استفاده کنند. افراد حساس و یا مبتلا به آلرژی از مصرف انبه خودداری کنند.

در این مقاله به مواردی همچون : خواص انبه در طب سنتی و طبع انبه در طب سنتی ایرانی اسلامی و خواص انبه در کنترل دیابت و خواص انبه در سلامت چشم و ... اشاره می شود.

طبع و خواص اسفرزه در طب سنتی ایرانی و اسلامی|طبع اسفرزه در طب سنتی

طبع اسفرزه در طب سنتی ایرانی و اسلامی + روش مصرف

طبع و خواص روغن کنجد در طب ستنتی|خواص روغن کنجد

خواص روغن کنجد در طب سنتی + تفاوت روغن کنجد و روغن ارده کنجد + روش تهیه

خواص و مضرات نعنا ترنجی از منظر طب سنتی|خواص نعنا ترنجی|مضرات نعنا ترنجی

نعنا ترنجی 13 مورد از خواص آن در طب سنتی ایرانی و اسلامی

بهترین غذاها برای افطار

بهترین پیش غذاها برای افطار کدامند؟ 5 توصیه طب سنتی

رنگ هر مزاج چگونه است؟

ارتباط رنگ ها با مزاج افراد

روشهای خانگی درمان جای سوختگی و از بین بردن لک سوختگی|درمان جای سوختگی

درمان خانگی جای سوختگی با 10 ماده ارزان، موثر و در دسترس+ روشهای کاهش درد سوختگی

گرم کردن بدن با تدابیر طب سنتی

گرم کردن بدن بدون بخاری!

دمنوش های مناسب برای پوست

بوتاکس با دمنوش! دمنوش های مفید برای پوست