طب شناس
خواص-انبه-در-طب-سنتی-ایرانی-اسلامی|

طبع و خواص انبه در طب سنتی - کنترل دیابت و سلامت چشم

تاریخ انتشار: August 22, 2020

رای به این نوشته: 4.15/5 (788 رای)

انبه درختی است که ارتفاع آن به 10 متر می‌رسد. سر سبز و مقاوم و بسيار زیباست. منشأ درخت انبه از کشور های برمه، هند و مالزی است اما در حال حاضر در همه مناطق حاره و استوایی کشت می‌شود.انبه از چهار هزار سال پیش وجود داشته و درباره آن در کتب قدیمی هم مطالب بسیاری وجود دارد. از خواص و طبع انبه در طب سنتی ایرانی اسلامی هم مطالب بسیاری در دسترس است. در این مطلب به خواص مختلف انبه خواهیم پرداخت.

برگ های درخت انبه به صورت نیزه ای است و گل های آن به رنگ های قرمز و زرد و به صورت خوشه ای میباشند .میوه این درخت که به آن انبه یا منگو می‌گویند دارای طعمی شیرین است که دارای هسته بزرگی است.

طبع انبه در طب سنتی ایرانی اسلامی:

انبه رسیده دارای طبع گرم و خشک است و طبع انبه نارس طبع سرد و خشک است .
انبه نارس باعث تولید بلغم و سودا در بدن میشود.

خواص انبه در طب سنتی :

خواص انبه در کنترل دیابت ( قند خون) :

انبه به کنترل قند خون کمک به سزایی می‌کند.

در داروهای سنتی، برگ انبه را در آب جوشانده شده قرار میدهند و به آن یک شب تا صبح فرصت میدهند سپس جوشانده را در صبح مصرف میکنند. این کار را به صورت روزانه و منظم انجام دهید .

انبه سطح گلیسمی پایینی دارد و به همین دلیل مصرف به اندازه آن قند خون را بالا نخواهد برد .

خواص انبه و سلامت چشم :

مصرف یک فنجان انبه خرد شده حدود بیست و پنج درصد از نیاز روزانه بدن به ویتامین A را تأمین میکند به همین دلیل انبه به بهبود بینایی کمک می‌کند و از شب کوری و خشکی چشم جلوگیری میکند .

موارد منع مصرف انبه :

هضم انبه ممکن است برای برخی از افراد سخت باشد و باعث ایجاد خارش و دمل شود. کسانی که در هضم غذا مشکل دارند و دچار نفخ شکم هستند از مصرف انبه پرهیز کنند. افراد و بخصوص کودکان دارای مزاج گرم باید در مصرف انبه احتیاط کنند یا اینکه این میوه را با سکنجبین استفاده کنند. افراد حساس و یا مبتلا به آلرژی از مصرف انبه خودداری کنند.

در این مقاله به مواردی همچون : خواص انبه در طب سنتی و طبع انبه در طب سنتی ایرانی اسلامی و خواص انبه در کنترل دیابت و خواص انبه در سلامت چشم و ... اشاره می شود.

طبع و خواص گوشت گوزن در طب سنتی|طبع گوشت گوزن

18 اثر گوشت گوزن بر بدن انسان + طبع، خواص، مضرات و مصلح

طبع نان بربری در طب سنتی ایرانی و اسلامی|طبع نان بربری

طبع و خواص نان بربری در طب سنتی+ همه ویژگی های نان بربری مرغوب

طبع و خواص ماهی میدم + طرز تهیه ماهی میدم به روش طب سنتی|ماهی میدم و خواص آن

طبع و 11 خاصیت ماهی میدم + طرز تهیه ماهی میدم به روش طب سنتی

دفع سموم بدن با طب سنتی_پاکسازی و سم زدایی بدن|دفع سموم بدن_ سم زدایی بدن|سم زدایی بدن با طب سنتی

16 راهکار برای دفع سموم بدن با طب سنتی ایرانی و اسلامی

درمان خانگی خشکی واژن با طب سنتی|درمان خشکی واژن

درمان خشکی واژن با عسل، روغن زیتون و راهکارهای دیگر طب سنتی

طبع بیلهر پلو در طب سنتی+ 7 خاصیت جالب بیلهر پلو+ طرز تهیه بیلهر پلو خوشمزه|خواص بیلهرپلو

طبع بیلهر پلو در طب سنتی+ 7 خاصیت جالب بیلهر پلو+ طرز تهیه بیلهر پلو خوشمزه

طبع و خواص سوسنبر در طب سنتی|طبع و خواص سوسنبر در طب سنتی ایرانی و اسلامی

طبع و خواص سوسنبر( نعنا فلفلی) در طب سنتی ایرانی+ مضرات و مصلحات

ته تالی