طب شناس
خواص-انبه-در-طب-سنتی-ایرانی-اسلامی|

طبع و خواص انبه در طب سنتی - کنترل دیابت و سلامت چشم

تاریخ انتشار: August 22, 2020

رای به این نوشته: 4.15/5 (788 رای)

انبه درختی است که ارتفاع آن به 10 متر می‌رسد. سر سبز و مقاوم و بسيار زیباست. منشأ درخت انبه از کشور های برمه، هند و مالزی است اما در حال حاضر در همه مناطق حاره و استوایی کشت می‌شود.انبه از چهار هزار سال پیش وجود داشته و درباره آن در کتب قدیمی هم مطالب بسیاری وجود دارد. از خواص و طبع انبه در طب سنتی ایرانی اسلامی هم مطالب بسیاری در دسترس است. در این مطلب به خواص مختلف انبه خواهیم پرداخت.

برگ های درخت انبه به صورت نیزه ای است و گل های آن به رنگ های قرمز و زرد و به صورت خوشه ای میباشند .میوه این درخت که به آن انبه یا منگو می‌گویند دارای طعمی شیرین است که دارای هسته بزرگی است.

طبع انبه در طب سنتی ایرانی اسلامی:

انبه رسیده دارای طبع گرم و خشک است و طبع انبه نارس طبع سرد و خشک است .
انبه نارس باعث تولید بلغم و سودا در بدن میشود.

خواص انبه در طب سنتی :

خواص انبه در کنترل دیابت ( قند خون) :

انبه به کنترل قند خون کمک به سزایی می‌کند.

در داروهای سنتی، برگ انبه را در آب جوشانده شده قرار میدهند و به آن یک شب تا صبح فرصت میدهند سپس جوشانده را در صبح مصرف میکنند. این کار را به صورت روزانه و منظم انجام دهید .

انبه سطح گلیسمی پایینی دارد و به همین دلیل مصرف به اندازه آن قند خون را بالا نخواهد برد .

خواص انبه و سلامت چشم :

مصرف یک فنجان انبه خرد شده حدود بیست و پنج درصد از نیاز روزانه بدن به ویتامین A را تأمین میکند به همین دلیل انبه به بهبود بینایی کمک می‌کند و از شب کوری و خشکی چشم جلوگیری میکند .

موارد منع مصرف انبه :

هضم انبه ممکن است برای برخی از افراد سخت باشد و باعث ایجاد خارش و دمل شود. کسانی که در هضم غذا مشکل دارند و دچار نفخ شکم هستند از مصرف انبه پرهیز کنند. افراد و بخصوص کودکان دارای مزاج گرم باید در مصرف انبه احتیاط کنند یا اینکه این میوه را با سکنجبین استفاده کنند. افراد حساس و یا مبتلا به آلرژی از مصرف انبه خودداری کنند.

در این مقاله به مواردی همچون : خواص انبه در طب سنتی و طبع انبه در طب سنتی ایرانی اسلامی و خواص انبه در کنترل دیابت و خواص انبه در سلامت چشم و ... اشاره می شود.

خواص و آثار و کاربردهای زالودرمانی

زالودرمانی کجاها به کار می آید؟

خواص و فواید باسترمه پلو در طب سنتی|خواص باسترمه

باسترمه پلو غذای سنتی کدام استان است؟ طبع و خواص باسترمه در طب سنتی

افزایش تمرکز با توصیه های طب سنتی

افزایش تمرکز در ایام امتحانات

همه چیز درباره خواص نان تافتون + 5 روش نگهداری نان|طبع نان تافتون

همه چیز درباره خواص نان تافتون + 5 روش نگهداری نان

درمان فوری سکسکه

درمان فوری سکسکه!

خواص دمنوش زنجبیل در طب سنتی|خواص دمنوش گیاهی زنجبیل|خواص دمنوش زنجبیل و دارچین

طبع و خواص دمنوش زنجبیل در طب سنتی + خواص دمنوش زنجبیل و دارچین

خواص بیتر ملون و طبع و عوارض آن در طب سنتی|خواص بیتر ملون در طب سنتی|عوارض و مضرات بیتر ملون

خواص بیتر ملون و همه چیزهایی که باید در مورد آن بدانید+ 2 خاصیت ویژه

طبع و خواص ماش در طب سنتی ایرانی و اسلامی|طبع ماش در طب سنتی

طبع ماش سرد است یا گرم؟+ مصلحات+ خواص و مضرات در طب سنتی