طب شناس
خواص-انبه-در-طب-سنتی-ایرانی-اسلامی|

طبع و خواص انبه در طب سنتی - کنترل دیابت و سلامت چشم

تاریخ انتشار: August 22, 2020

رای به این نوشته: 4.15/5 (788 رای)

انبه درختی است که ارتفاع آن به 10 متر می‌رسد. سر سبز و مقاوم و بسيار زیباست. منشأ درخت انبه از کشور های برمه، هند و مالزی است اما در حال حاضر در همه مناطق حاره و استوایی کشت می‌شود.انبه از چهار هزار سال پیش وجود داشته و درباره آن در کتب قدیمی هم مطالب بسیاری وجود دارد. از خواص و طبع انبه در طب سنتی ایرانی اسلامی هم مطالب بسیاری در دسترس است. در این مطلب به خواص مختلف انبه خواهیم پرداخت.

برگ های درخت انبه به صورت نیزه ای است و گل های آن به رنگ های قرمز و زرد و به صورت خوشه ای میباشند .میوه این درخت که به آن انبه یا منگو می‌گویند دارای طعمی شیرین است که دارای هسته بزرگی است.

طبع انبه در طب سنتی ایرانی اسلامی:

انبه رسیده دارای طبع گرم و خشک است و طبع انبه نارس طبع سرد و خشک است .
انبه نارس باعث تولید بلغم و سودا در بدن میشود.

خواص انبه در طب سنتی :

خواص انبه در کنترل دیابت ( قند خون) :

انبه به کنترل قند خون کمک به سزایی می‌کند.

در داروهای سنتی، برگ انبه را در آب جوشانده شده قرار میدهند و به آن یک شب تا صبح فرصت میدهند سپس جوشانده را در صبح مصرف میکنند. این کار را به صورت روزانه و منظم انجام دهید .

انبه سطح گلیسمی پایینی دارد و به همین دلیل مصرف به اندازه آن قند خون را بالا نخواهد برد .

خواص انبه و سلامت چشم :

مصرف یک فنجان انبه خرد شده حدود بیست و پنج درصد از نیاز روزانه بدن به ویتامین A را تأمین میکند به همین دلیل انبه به بهبود بینایی کمک می‌کند و از شب کوری و خشکی چشم جلوگیری میکند .

موارد منع مصرف انبه :

هضم انبه ممکن است برای برخی از افراد سخت باشد و باعث ایجاد خارش و دمل شود. کسانی که در هضم غذا مشکل دارند و دچار نفخ شکم هستند از مصرف انبه پرهیز کنند. افراد و بخصوص کودکان دارای مزاج گرم باید در مصرف انبه احتیاط کنند یا اینکه این میوه را با سکنجبین استفاده کنند. افراد حساس و یا مبتلا به آلرژی از مصرف انبه خودداری کنند.

در این مقاله به مواردی همچون : خواص انبه در طب سنتی و طبع انبه در طب سنتی ایرانی اسلامی و خواص انبه در کنترل دیابت و خواص انبه در سلامت چشم و ... اشاره می شود.

طبع شیوید در طب سنتی شوید خشک و تخم شوید|طبع شیوید در طب سنتی شوید

طبع و خواص شوید در طب سنتی ایرانی و اسلامی

سلامت معده را با این خوراکی ها تضمین کنید

تضمین سلامت معده با چند خوراکی ساده و در دسترس

آلرژی در فصل بهار درمان فوری و جلوگیری

درمان فوری+ جلوگیری از آلرژی بهاره با طب سنتی | حجامت آلرژی

طرز تهیه سوپ بلدرچین

دستور پخت سوپ بلدرچین حرفه ای و خوشمزه| طرز تهیه سوپ بلدرچین

خواص-ارده-کنجد-در-طب-سنتی-ایرانی-اسلامی|طبع-ارده-در-طب-سنتی-ایرانی-اسلامی

خواص ارده کنجد و مضرات+ طبع ارده کنجد و مصلحات در طب سنتی

طبع و خواص فندوق در طب سنتی ایرانی اسلامی|خواص فندوق در طب سنتی ایرانی اسلامی|طبع فندوق در طب سنتی ایرانی اسلامی

طبع فندق گرم است یا سرد ؟ خواص + مصلحات + مضرات

|درمان زکام

زکام چیست و چگونه درمان می شود؟

طبع و خواص یاسمن سفید در طب سنتی|خواص یاسمن سفید

طبع و خواص یاسمن سفید در طب سنتی + مضرات و 2 مصلح آن