طب شناس
اگر-سیر-نمی-خورید-لااقل-مرزه-بخورید

اگر سیر نمی‌خورید لااقل از این سبزی غافل نشوید.

تاریخ انتشار: August 18, 2020

رای به این نوشته: 4.18/5 (657 رای)

داود حاج محمد خانی درباره خواص گیاه مرزه اظهار کرد: این گیاه اشتها آور و از خانواده آویشن است که بیشتر خواص آویشن را هم دارد. پودر مرزه را می‌توان به صورت ادویه در غذا  استفاده کرد. گیاه مرزه ضد نفخ است و  برای کسانی که به بیماری اسهال دچار شده اند می‌تواند مفید عمل کند. 

او بیان کرد: افرادی که از لاغری رنج می‌برند و می‌خواهند وزنشان را افزایش دهند، این گیاه را با نان و پنیر بخورند و اگر گیاه مرزه با شکر خورده شود برای تقویت چشم مفید است. همچنین در صورتی که با مصلحات این گیاه که عسل و کتیرا هستند، آن را مصرف کنید مسمومیت غذایی گوارشی را درمان می کند. همچنین افرادی که مشکل قلبی دارند این گیاه را فراموش نکنند.

این محقق و پژوهشگر طب سنتی ادامه داد: این گیاه را به صورت پخته و دمنوش هم می توان مصرف کرد به این صورت که گیاه مرزه را با انجیر بپزیم و سپس میل کنیم. این روش پخت برای بیماری آسم و تنگی نفس مفید است و همچنین دمنوش آن را هم می‌توانید با ترکیب عناب استفاده کنید که برای درمان غلظت خون اثر قابل توجهی دارد.

او گفت: کسانی که در طحال مشکل دارند گیاه مرزه را در سرکه بخیسانند و سپس میل کنند. اما افرادی که ریه حساسی دارند این نکته را در نظر داشته باشند که این گیاه را به تنهایی میل نکنند. همچنین افرادی که مزاج گرم و خارش بدن دارند این گیاه را کمتر استفاده کنند.

حاج محمد خانی برای برطرف کردن درد‌های مفصلی و روماتیسمی حمام دارویی را پیشنهاد داد و افزود: گیاه و تخم مرزه را جوشانده و سپس داخل وان حمام بریزید و نیم ساعت درون آن بمانید، این حمام دارویی را هفته‌ای یک بار استفاده کنید.

منبع:جی پلاس

درمان آفت درهان در طب سنتی

درمان آفت دهان در طب سنتی| عسل+ ماست+ رب انار+ جوش شیرین

خواص گیلاس و نکات مربوط به آن|تاثیر گیلاس بر فشار خون بارداری

تابستان، گیلاس و همه چیزهایی که باید بدانید+ تاثیر آن بر فشارخون زنان باردار

طبع-و-خواص-گوشت-مرغ-در-طب-سنتی-ایرانی-اسلامی

طبع گوشت مرغ گرم است یا سرد ؟ خواص + مصلحات + مضرات - در طب سنتی

آیا چای عسل سمی است؟|اثر گرما بر خواص عسل

آیا عسل با حرارت دیدن مضر و سمی می شود؟

زغال اخته جامیکا

بیماری های پاییز

در پاییز مراقب این بیماری ها باشید

خواص آب طالبی + طبع، مضرات و مصلح|خواص آب طالبی|خواص طالبی

طبع و بیش از 30 خاصیت آب طالبی در طب سنتی+ عوارض و مضرات و مصلح

درمان اگزما با طب سنتی

با طب سنتی از شر اگزما راحت شوید