طب شناس
اگر-سیر-نمی-خورید-لااقل-مرزه-بخورید

اگر سیر نمی‌خورید لااقل از این سبزی غافل نشوید.

تاریخ انتشار: August 18, 2020

رای به این نوشته: 4.18/5 (657 رای)

داود حاج محمد خانی درباره خواص گیاه مرزه اظهار کرد: این گیاه اشتها آور و از خانواده آویشن است که بیشتر خواص آویشن را هم دارد. پودر مرزه را می‌توان به صورت ادویه در غذا  استفاده کرد. گیاه مرزه ضد نفخ است و  برای کسانی که به بیماری اسهال دچار شده اند می‌تواند مفید عمل کند. 

او بیان کرد: افرادی که از لاغری رنج می‌برند و می‌خواهند وزنشان را افزایش دهند، این گیاه را با نان و پنیر بخورند و اگر گیاه مرزه با شکر خورده شود برای تقویت چشم مفید است. همچنین در صورتی که با مصلحات این گیاه که عسل و کتیرا هستند، آن را مصرف کنید مسمومیت غذایی گوارشی را درمان می کند. همچنین افرادی که مشکل قلبی دارند این گیاه را فراموش نکنند.

این محقق و پژوهشگر طب سنتی ادامه داد: این گیاه را به صورت پخته و دمنوش هم می توان مصرف کرد به این صورت که گیاه مرزه را با انجیر بپزیم و سپس میل کنیم. این روش پخت برای بیماری آسم و تنگی نفس مفید است و همچنین دمنوش آن را هم می‌توانید با ترکیب عناب استفاده کنید که برای درمان غلظت خون اثر قابل توجهی دارد.

او گفت: کسانی که در طحال مشکل دارند گیاه مرزه را در سرکه بخیسانند و سپس میل کنند. اما افرادی که ریه حساسی دارند این نکته را در نظر داشته باشند که این گیاه را به تنهایی میل نکنند. همچنین افرادی که مزاج گرم و خارش بدن دارند این گیاه را کمتر استفاده کنند.

حاج محمد خانی برای برطرف کردن درد‌های مفصلی و روماتیسمی حمام دارویی را پیشنهاد داد و افزود: گیاه و تخم مرزه را جوشانده و سپس داخل وان حمام بریزید و نیم ساعت درون آن بمانید، این حمام دارویی را هفته‌ای یک بار استفاده کنید.

منبع:جی پلاس

گرفتگی رگ قلب

درمان گرفتگی عروق قلب با طب سنتی

اولین و موثرترین اقدامات پس از سوختگی

اولین و موثرترین اقدامات پس از سوختگی

طبع و خواص زوغن زرده تخم مرغ در طب سنتی ایرانی و اسلامی|خواص روغن زرده تخم مرغ

طبع و خواص روغن زرده تخم مرغ در طب سنتی ایرانی و اسلامی

عوارض فوت کردن غذا

عوارض فوت کردن غذا و نوشیدنی‌های داغ!

طبع-سرکه-سیب-در-طب-سنتی-ایرانی-اسلامی|خواص-سرکه-سیب-در-طب-سنتی-ایرانی-اسلامی|مطلح-و-عوارض--طبع-سرکه-سیب-و-خواص-سرکه-سیب

طبع و خواص سرکه سیب در طب سنتی ایرانی اسلامی

طبع مربا به در طب سنتی|طبع مربا به

طبع مربا به سرد است یا گرم؟ خواص به و مربا به و سایر فرآورده های آن

همه چیز درباره طبع و خواص آب هندوانه در طب سنتی+ طرز تهیه 4 نوشیدنی خوشمزه با آب هندوانه|خواص آب هندوانه

همه چیز درباره طبع و خواص آب هندوانه در طب سنتی+ 4 نوشیدنی خوشمزه با آب هندوانه

برگ کاری