طب شناس
طبع-و-خواص-انجیر-در-طب-سنتی-ایرانی-اسلامی

طبع و خواص انجیر در طب سنتی ایرانی اسلامی

تاریخ انتشار: October 8, 2020

رای به این نوشته: 4.13/5 (397 رای)

انجیر یکی از انواع میوه هاست که از نظر گیاهی انواع مختلفی دارد اما ما غالبا با نوعی از آن که به عنوان میوه میشناسیم سرو کار داریم!
انجیر را بصورت تازه، خشک، مربا، پودر، مارمالاد و حتی سرکه مورد استفاده قرار می دهند.
درحال حاضر استهبان در استان فارس بزرگترین تولید کننده انجیر دیم در جهان است. و انجیر تولید شده در این شهرستان از مرغوب ترین نوع آن است. مقاله زیر درباره طبع و خواص انجیر در طب سنتی ایرانی اسلامی نوشته شده است.

انجیر از میوه های بسیار مفید و پر خاصیت است که خداوند در قرآن به آن قسم یاد کرده است.

طبع انجیر چیست؟

انجیر از دیدگاه طب سنتی دارای طبع گرم است.
بنابراین مصرف آن در افرادی که طبع سرد دارند خوشایند است و گرم مزاجان نیز می توانند با اختیاط و همراه با مصلحات، از این میوه خوشمزه استفاده کنند.

خواص انجیر در طب سنتی ایرانی اسلامی

انجیر با در بر داشتن مواد مغذی و ویتامین های فراوان، خواص طبی بی شماری دارد که به مواردی از آن اشاره خواهیم کرد:

درمان سریع و آسان یبوست با انجیر

یبوست مشکلی است که به واسطه تغذیه یا سبک زندگی غلط برای اغلب افراد پیش می اید. همچنین برخی ممکن است به دلیل بیماری یا مصرف دارو و… بصورت طولانی مدت دچار یبوست شوند. راه های مختلفی برای درمان یبوست وجود دارند اما چنانچه مایلید این مشکل را به صورت فوری درمان کنید، بهتر است از این روش استفاده کنید:
برای درمان فوری یبوست، چند عدد انجیر خشک و بادام را باهم خیسانده و بعد از چند ساعت ابتدا پوست بادام ها را جدا کرده و سپس همراه با انجیرها له کنید و به همراه مقدار کمی عسل، شب میل کنید. این معجون اثر ملین شدید و فوری دارد و مشکل یبوست را برطرف می کند.

مصلح انجیر چیست؟

در منابع طب سنتی از کرفس به عنوان مصلح انجیر یاد کرده اند.

عوارض و موارد منع مصرف انجیر

هر چیزی، در اثر سوء مصرف و زیاده روی، عوارض و مشکلاتی ایجاد می کند. انجیر نیز از این قاعده مستثنا نیست و مصرف بی رویه آن عوارضی در پی دارد. از جمله :

انجیر خشک دارای قند دوبرابر است و مصرف آن به افراد دیابتی توصیه نمی سود.
افراد گرم مزاج نیز باید در مصرف آن دقت کنند.پ

خواص انجیر در طب سنتی و خاصیت انجیر در طب سنتی ایرانی اسلامی و فواید انجیر در طب سنتی ایرانی اسلامی خیلی زیاد مورد صحبت قرار گرفته.
طبع انجیر در طب سنتی ایرانی اسلامی و خواص انجیر در طب اسلامی فراوان است.

راه تشخیص اصل مرغوب از نامرغوب|خواص عسل

عسل خوب / عسل بد!

خواص و مضرات قره قروت

نگفته ها در مورد قره قروت

اگر-سیر-نمی-خورید-لااقل-مرزه-بخورید

اگر سیر نمی‌خورید لااقل از این سبزی غافل نشوید.

طبع و خواص بوته قطران در طب سنتی ایرانی و اسلامیب|خواص بوته قطران

طبع بوته قطران سرد است یا گرم؟ خواص و مضرات بوته قطران + مصلح

فواید و خواص روغن بادام تلخ در طب سنتی|خواص روغن بادام تلخ|روغن بادام تلخ

خواص روغن بادام تلخ در طب سنتی+ تفاوت 2 روغن بادام تلخ و شیرین چیست؟

بهترین نمک خوراکی از دیدگاه طب سنتی

کدام نمک از دیدگاه طب سنتی برای مصرف خوراکی بهترین است؟

طبع و خواص دمنوش زرشک سیاه|دمنوش زرشک سیاه

طبع و خواص دمنوش زرشک سیاه در طب سنتی + روش تهیه و 4 مصلح موثر آن

طبع-و-خواص-ذرت-در-طب-سنتی-ایرانی-اسلامی-طبع-ذرت|خواص-ذرت-و-پوشال-ذرت-در-طب-سنتی-ایرانی-اسلامی|طبع-ذرت-در-طب-سنتی-ایرانی-اسلامی

خواص ذرت در طب سنتی ایرانی اسلامی