طب شناس
طبع-و-خواص-انجیر-در-طب-سنتی-ایرانی-اسلامی

طبع و خواص انجیر در طب سنتی ایرانی اسلامی

تاریخ انتشار: October 8, 2020

رای به این نوشته: 4.13/5 (397 رای)

انجیر یکی از انواع میوه هاست که از نظر گیاهی انواع مختلفی دارد اما ما غالبا با نوعی از آن که به عنوان میوه میشناسیم سرو کار داریم!
انجیر را بصورت تازه، خشک، مربا، پودر، مارمالاد و حتی سرکه مورد استفاده قرار می دهند.
درحال حاضر استهبان در استان فارس بزرگترین تولید کننده انجیر دیم در جهان است. و انجیر تولید شده در این شهرستان از مرغوب ترین نوع آن است. مقاله زیر درباره طبع و خواص انجیر در طب سنتی ایرانی اسلامی نوشته شده است.

انجیر از میوه های بسیار مفید و پر خاصیت است که خداوند در قرآن به آن قسم یاد کرده است.

طبع انجیر چیست؟

انجیر از دیدگاه طب سنتی دارای طبع گرم است.
بنابراین مصرف آن در افرادی که طبع سرد دارند خوشایند است و گرم مزاجان نیز می توانند با اختیاط و همراه با مصلحات، از این میوه خوشمزه استفاده کنند.

خواص انجیر در طب سنتی ایرانی اسلامی

انجیر با در بر داشتن مواد مغذی و ویتامین های فراوان، خواص طبی بی شماری دارد که به مواردی از آن اشاره خواهیم کرد:

درمان سریع و آسان یبوست با انجیر

یبوست مشکلی است که به واسطه تغذیه یا سبک زندگی غلط برای اغلب افراد پیش می اید. همچنین برخی ممکن است به دلیل بیماری یا مصرف دارو و… بصورت طولانی مدت دچار یبوست شوند. راه های مختلفی برای درمان یبوست وجود دارند اما چنانچه مایلید این مشکل را به صورت فوری درمان کنید، بهتر است از این روش استفاده کنید:
برای درمان فوری یبوست، چند عدد انجیر خشک و بادام را باهم خیسانده و بعد از چند ساعت ابتدا پوست بادام ها را جدا کرده و سپس همراه با انجیرها له کنید و به همراه مقدار کمی عسل، شب میل کنید. این معجون اثر ملین شدید و فوری دارد و مشکل یبوست را برطرف می کند.

مصلح انجیر چیست؟

در منابع طب سنتی از کرفس به عنوان مصلح انجیر یاد کرده اند.

عوارض و موارد منع مصرف انجیر

هر چیزی، در اثر سوء مصرف و زیاده روی، عوارض و مشکلاتی ایجاد می کند. انجیر نیز از این قاعده مستثنا نیست و مصرف بی رویه آن عوارضی در پی دارد. از جمله :

انجیر خشک دارای قند دوبرابر است و مصرف آن به افراد دیابتی توصیه نمی سود.
افراد گرم مزاج نیز باید در مصرف آن دقت کنند.پ

خواص انجیر در طب سنتی و خاصیت انجیر در طب سنتی ایرانی اسلامی و فواید انجیر در طب سنتی ایرانی اسلامی خیلی زیاد مورد صحبت قرار گرفته.
طبع انجیر در طب سنتی ایرانی اسلامی و خواص انجیر در طب اسلامی فراوان است.

طبع نان بربری در طب سنتی ایرانی و اسلامی|طبع نان بربری

طبع و خواص نان بربری در طب سنتی+ همه ویژگی های نان بربری مرغوب

طبع و 10 خاصیت فوق العاده کباب ترش در طب سنتی + طرز تهیه کباب ترش شمالی|خواص کباب ترش

طبع و 10 خاصیت فوق العاده کباب ترش در طب سنتی + طرز تهیه کباب ترش شمالی

تاثیر زرشک در درمان سرطان ریه

زرشک موثر در درمان سرطان ریه

طبع نان لواش در طب سنتی ایرانی و اسلامی|طبع نان لواش

طبع و خواص نان لواش+ 4 خاصیت ویژه نان لواش برای بدن

طبع و خواص شربت شیر خرما در طب ایرانی و اسلامی|خواص شربت شیر خرما

طبع و خواص شربت شیر خرما در طب سنتی+ مضرات و مصلحات+ روش تهیه

طبع تمشک در طب سنتی ایرانی اسلامی|خواص تمشک در طب سنتی ایرانی اسلامی

طبع و خواص تمشک از دیدگاه طب سنتی ایرانی و اسلامی+ مضرات و مصلح

عوارض فوت کردن غذا

عوارض فوت کردن غذا و نوشیدنی‌های داغ!

تدابیر درمان جوش باسن در طب سنتی|درمان جوش باسن در طب سنتی ایرانی و اسلامی|درمان جوش باسن|درمان جوش باسن

درمان جوش باسن با تدابیر طب سنتی+ 11 روش درمان فوری جوش باسن