طب شناس
طبع-و-خواص-انجیر-در-طب-سنتی-ایرانی-اسلامی

طبع و خواص انجیر در طب سنتی ایرانی اسلامی

تاریخ انتشار: October 8, 2020

رای به این نوشته: 4.13/5 (397 رای)

انجیر یکی از انواع میوه هاست که از نظر گیاهی انواع مختلفی دارد اما ما غالبا با نوعی از آن که به عنوان میوه میشناسیم سرو کار داریم!
انجیر را بصورت تازه، خشک، مربا، پودر، مارمالاد و حتی سرکه مورد استفاده قرار می دهند.
درحال حاضر استهبان در استان فارس بزرگترین تولید کننده انجیر دیم در جهان است. و انجیر تولید شده در این شهرستان از مرغوب ترین نوع آن است. مقاله زیر درباره طبع و خواص انجیر در طب سنتی ایرانی اسلامی نوشته شده است.

انجیر از میوه های بسیار مفید و پر خاصیت است که خداوند در قرآن به آن قسم یاد کرده است.

طبع انجیر چیست؟

انجیر از دیدگاه طب سنتی دارای طبع گرم است.
بنابراین مصرف آن در افرادی که طبع سرد دارند خوشایند است و گرم مزاجان نیز می توانند با اختیاط و همراه با مصلحات، از این میوه خوشمزه استفاده کنند.

خواص انجیر در طب سنتی ایرانی اسلامی

انجیر با در بر داشتن مواد مغذی و ویتامین های فراوان، خواص طبی بی شماری دارد که به مواردی از آن اشاره خواهیم کرد:

درمان سریع و آسان یبوست با انجیر

یبوست مشکلی است که به واسطه تغذیه یا سبک زندگی غلط برای اغلب افراد پیش می اید. همچنین برخی ممکن است به دلیل بیماری یا مصرف دارو و… بصورت طولانی مدت دچار یبوست شوند. راه های مختلفی برای درمان یبوست وجود دارند اما چنانچه مایلید این مشکل را به صورت فوری درمان کنید، بهتر است از این روش استفاده کنید:
برای درمان فوری یبوست، چند عدد انجیر خشک و بادام را باهم خیسانده و بعد از چند ساعت ابتدا پوست بادام ها را جدا کرده و سپس همراه با انجیرها له کنید و به همراه مقدار کمی عسل، شب میل کنید. این معجون اثر ملین شدید و فوری دارد و مشکل یبوست را برطرف می کند.

مصلح انجیر چیست؟

در منابع طب سنتی از کرفس به عنوان مصلح انجیر یاد کرده اند.

عوارض و موارد منع مصرف انجیر

هر چیزی، در اثر سوء مصرف و زیاده روی، عوارض و مشکلاتی ایجاد می کند. انجیر نیز از این قاعده مستثنا نیست و مصرف بی رویه آن عوارضی در پی دارد. از جمله :

انجیر خشک دارای قند دوبرابر است و مصرف آن به افراد دیابتی توصیه نمی سود.
افراد گرم مزاج نیز باید در مصرف آن دقت کنند.پ

خواص انجیر در طب سنتی و خاصیت انجیر در طب سنتی ایرانی اسلامی و فواید انجیر در طب سنتی ایرانی اسلامی خیلی زیاد مورد صحبت قرار گرفته.
طبع انجیر در طب سنتی ایرانی اسلامی و خواص انجیر در طب اسلامی فراوان است.

آبگوشت غوره

طبع و خواص سنجد در طب سنتی|طبع-و-خواص-سنجد-در-طب-سنتی|طبع-و-خواص-سنجد-در-طب-سنتی-ایرانی-اسلامی-پودر سنجد|خواص-سنجد-و-تناسب-اندام|طبع سنجد|طبع و خواص سنجد در طب سنتی

طبع سنجد سرد است یا گرم؟+ مصلحات+ خواص- در طب سنتی ایرانی اسلامی

رتبه نخست طب سنتی ایرانی در جنوب غرب اسیا

طب سنتی ایران در جنوب غرب اسیا، رتبه اول را کسب کرد

خواص برگ قیسی در طب سنتی ایرانی و اسلامی|خواص برگ قیسی

طبع و خواص برگ قیسی در طب سنتی + 4 روش تهیه برگ قیسی در خانه

طبع و خواص مربا شقاقل در طب سنتی|خواص مربا شقاقل

طبع و خواص مربا شقاقل در طب سنتی + 4 مورد از عوارض و مصلح

به متن شربت عسل اضافه شود

طبع نان لواش در طب سنتی ایرانی و اسلامی|طبع نان لواش

طبع و خواص نان لواش+ 4 خاصیت ویژه نان لواش برای بدن

طبع و خواص ابگوشت قنبید در طب سنتی|آخواص بگوشت قنبید

طبع آبگوشت قنبید در طب سنتی+ 20 مورد از خواص + مضرات و مصلحات