طب شناس
طبع-و-خواص-گوشت-بلدرچین-در-طب-ایرانی-اسلامی

طبع و خواص گوشت بلدرچین در طب سنتی ایرانی اسلامی

تاریخ انتشار: October 22, 2020

رای به این نوشته: 4.31/5 (556 رای)

بلدرچین ها پرندگانی هستند که چثه کوچکی دارند و از دسته ماکیان سانان هستند. آن ها از حشرات و دانه ها و جنبندگان کوچک تغذیه می‌کنند. بلدرچین ها لانه خود را بر روی زمین می‌سازند و به پرواز های آن ها به صورت کوتاه و سریع است. برخی از گونه های بلدرچین مانند بلدرچین های معمولی و ژاپنی مهاجرند و می‌توانند مسافت های طولانی را پرواز کنند. برخی از افراد برای استفاده از تخم و گوشت بلدرچین ها به پرورش این پرنده می‌پردازند. گوشت این پرنده طرفداران زیادی دارد. در این مقاله به طبع و خواص گوشت بلدرچین در طب سنتی ایرانی اسلامی خواهیم پرداخت.

خواص گوشت بلدرچین باعث شده که به عنوان ماده غذایی سالم و دارای ارزش غذایی مناسبی شناخنه شود. گوشت بلدرچین منبع نیاسین، مس، کلسیم، فسفر، ریبوفلاوین، ویتامین B6، آهن، روی، سلنیوم، تیامین و… است. به همین دلیل برای بیماران مبتلا به : فشارخون بالا، تشنج، آسم، ضعف اعصاب و بی خوابی بسیار مفید و تأثیر گذار است.

طبع گوشت بلدرچین در طب سنتی

گوشت بلدرچین دارای طبع گرم و خشک است.

برای طبخ این گوشت بهتر است به جای کبابی کردن آن را با روغن بپزید و مصرف کنید.

طبع گوشت بلدرچین سرده یا گرمه ؟ طبع گوشت بلدرچین سرد است یا گرم ؟ طبع گوشت بلدرچین سرده یا گرمه ؟ طبع گوشت بلدرچین در طب سنتی چیست ؟

خواص گوشت بلدرچین در طب سنتی

از خواص گوشت بلدرچین میتوان به موارد زیر اشاره کرد:

[elementor-template id="6863"]

تقویت سیستم ایمنی با مصرف گوشت بلدرچین

گوشت بلدرچین دارای ترکیبات مغذی است که مصرف منظم آن باعث تقویت سیستم ایمنی بدن شما می‌شود.

طبق گزارشات محققان تقویت سیستم ایمنی بدن از طریق مصرف گوشت بلدرچین باعث می شود که مبتلا شدن سریع به بیماری های متفاوت کاهش زیادی پیدا کند.

وقتی که سیستم ایمنی بدن تقویت شود باعث می‌شود که بدن بتواند با باکتری و میکروب های متفاوتی که وارد بدن می شود به خوبی مقابله کند.

سلامت قلب با مصرف گوشت بلدرچین

مصرف گوشت بلدرچین باعث می شود که سطح کلسترول بد خون در بدن شما در حالت نرمال قرار گیرد.

به همین دلیل است که محققان برای سلامت قلب گوشت بلدرچین را بسیار توصیه می‌کنند.

اگر شما از گوشت بلدرچین برای سلامت قلبتان استفاده می‌کنید باید توجه داشته باشید که از مصرف آن به همراه روغن های اشباع خودداری کنید.

تقویت استخوان های بدن با مصرف گوشت بلدرچین

گوشت بلدرچین دارای کلسیم و فسفر است. این دو ماده مغذی فواید عالی برای سلامت استخوان های شما دارند.

شما می‌توانید با مصرف گوشت بلدرچین از ابتلا به مشکلات استخوانی از جمله پوکی استخوان جلوگیری کنید.

نکته قابل توجه این است که کمبود فسفر و کلسیم در بدن نقش مؤثری در ابتلا به پوکی استخوان دارد.

[elementor-template id="6863"]

مصلحات گوشت بلدرچین در طب سنتی

گوشت بلدرچین دارای طبع گرم خشک است و باید با مصلحات زیر مصرف شود: روغن کنجد، روغن زیتون، روغن بادام، آب انار.

مصرف گوشت بلدرچین با مواد گفته کمک می‌کند که طبع این گوشت به تعادل برسد.

عوارض مصرف گوشت بلدرچین

خواص گوشت بلدرچین بسیار زیاد است اما مصرف زیاد این گوشت نیز دارای عوارضی است که باید به آن توجه کنید.

از جمله عوارض مربوط به مصرف زیاد گوشت بلدرچین عبارتند از:

توجه: خانم های باردار باید با توجه به وضعیت و شرایطی که دارند از این گوشت استفاده کنند.

به همین دلیل بهتر است که خانم ها در دوران بارداری خود قبل از مصرف گوشت بلدرچین با پزشک خود مشورت کنند.

طبع و خواص مربا شقاقل در طب سنتی|خواص مربا شقاقل

طبع و خواص مربا شقاقل در طب سنتی + 4 مورد از عوارض و مصلح

ماسک صورت در طب سنتی

انواع ماسک صورت گیاهی و طبیعی برای زیبایی پوست در طب سنتی

طبع و ویژگی های شیرینی خامه ای در طب سنتی ایرانی و اسلامی|طبع شیرینی خامه ای در طب سنتیطبع شیرینی خامه ای در طب سنتی

طبع شیرینی خامه ای گرم است یا سرد+ عوارض و خواص

طبع و خواص بابا آدم در طب سنتی|طبع بابا آدم - خواص بابا آدم

طبع بابا آدم+ خواص و مضرات گیاه بابا آدم و 2 مصلح معروف آن

طبع و خواص و روش تهیه شیره انگور|طبع-و-خواص-شیره-انگور-در-طب-سنتی-ایرانی-اسلامی|خواص-شیره-انگور-در-طب-اسلامی|طبع شیره انگور

طبع و خواص شیره انگور در طب سنتی+ روش تهیه+ مصلح و مضرات

گیاه گوتو کولا

خواص-سیب-زرد-سرخ-در-طب-سنتی-ایرانی-اسلامی|طبع-سیب-زرد-سرخ-در-طب-سنتی-ایرانی-اسلامی

طبع سیب گرم است یا سرد ؟ + مصلحات + خواص

طبع و خواص عرق برگ گردو در طب سنتی ایرانی و اسلامی|طبع عرق برگ گردو

عرق برگ گردو و طبع و خواص آن در طب سنتی و 2 مصلح آن