طب شناس
طبع-و-خواص-گوشت-بلدرچین-در-طب-ایرانی-اسلامی

طبع و خواص گوشت بلدرچین در طب سنتی ایرانی اسلامی

تاریخ انتشار: October 22, 2020

رای به این نوشته: 4.31/5 (556 رای)

بلدرچین ها پرندگانی هستند که چثه کوچکی دارند و از دسته ماکیان سانان هستند. آن ها از حشرات و دانه ها و جنبندگان کوچک تغذیه می‌کنند. بلدرچین ها لانه خود را بر روی زمین می‌سازند و به پرواز های آن ها به صورت کوتاه و سریع است. برخی از گونه های بلدرچین مانند بلدرچین های معمولی و ژاپنی مهاجرند و می‌توانند مسافت های طولانی را پرواز کنند. برخی از افراد برای استفاده از تخم و گوشت بلدرچین ها به پرورش این پرنده می‌پردازند. گوشت این پرنده طرفداران زیادی دارد. در این مقاله به طبع و خواص گوشت بلدرچین در طب سنتی ایرانی اسلامی خواهیم پرداخت.

خواص گوشت بلدرچین باعث شده که به عنوان ماده غذایی سالم و دارای ارزش غذایی مناسبی شناخنه شود. گوشت بلدرچین منبع نیاسین، مس، کلسیم، فسفر، ریبوفلاوین، ویتامین B6، آهن، روی، سلنیوم، تیامین و… است. به همین دلیل برای بیماران مبتلا به : فشارخون بالا، تشنج، آسم، ضعف اعصاب و بی خوابی بسیار مفید و تأثیر گذار است.

طبع گوشت بلدرچین در طب سنتی

گوشت بلدرچین دارای طبع گرم و خشک است.

برای طبخ این گوشت بهتر است به جای کبابی کردن آن را با روغن بپزید و مصرف کنید.

طبع گوشت بلدرچین سرده یا گرمه ؟ طبع گوشت بلدرچین سرد است یا گرم ؟ طبع گوشت بلدرچین سرده یا گرمه ؟ طبع گوشت بلدرچین در طب سنتی چیست ؟

خواص گوشت بلدرچین در طب سنتی

از خواص گوشت بلدرچین میتوان به موارد زیر اشاره کرد:

[elementor-template id="6863"]

تقویت سیستم ایمنی با مصرف گوشت بلدرچین

گوشت بلدرچین دارای ترکیبات مغذی است که مصرف منظم آن باعث تقویت سیستم ایمنی بدن شما می‌شود.

طبق گزارشات محققان تقویت سیستم ایمنی بدن از طریق مصرف گوشت بلدرچین باعث می شود که مبتلا شدن سریع به بیماری های متفاوت کاهش زیادی پیدا کند.

وقتی که سیستم ایمنی بدن تقویت شود باعث می‌شود که بدن بتواند با باکتری و میکروب های متفاوتی که وارد بدن می شود به خوبی مقابله کند.

سلامت قلب با مصرف گوشت بلدرچین

مصرف گوشت بلدرچین باعث می شود که سطح کلسترول بد خون در بدن شما در حالت نرمال قرار گیرد.

به همین دلیل است که محققان برای سلامت قلب گوشت بلدرچین را بسیار توصیه می‌کنند.

اگر شما از گوشت بلدرچین برای سلامت قلبتان استفاده می‌کنید باید توجه داشته باشید که از مصرف آن به همراه روغن های اشباع خودداری کنید.

تقویت استخوان های بدن با مصرف گوشت بلدرچین

گوشت بلدرچین دارای کلسیم و فسفر است. این دو ماده مغذی فواید عالی برای سلامت استخوان های شما دارند.

شما می‌توانید با مصرف گوشت بلدرچین از ابتلا به مشکلات استخوانی از جمله پوکی استخوان جلوگیری کنید.

نکته قابل توجه این است که کمبود فسفر و کلسیم در بدن نقش مؤثری در ابتلا به پوکی استخوان دارد.

[elementor-template id="6863"]

مصلحات گوشت بلدرچین در طب سنتی

گوشت بلدرچین دارای طبع گرم خشک است و باید با مصلحات زیر مصرف شود: روغن کنجد، روغن زیتون، روغن بادام، آب انار.

مصرف گوشت بلدرچین با مواد گفته کمک می‌کند که طبع این گوشت به تعادل برسد.

عوارض مصرف گوشت بلدرچین

خواص گوشت بلدرچین بسیار زیاد است اما مصرف زیاد این گوشت نیز دارای عوارضی است که باید به آن توجه کنید.

از جمله عوارض مربوط به مصرف زیاد گوشت بلدرچین عبارتند از:

توجه: خانم های باردار باید با توجه به وضعیت و شرایطی که دارند از این گوشت استفاده کنند.

به همین دلیل بهتر است که خانم ها در دوران بارداری خود قبل از مصرف گوشت بلدرچین با پزشک خود مشورت کنند.

مرکز فناوری طب سنتی ایرانی

رونق توسعه طب سنتی و صنعت گیاهان دارویی با فعالیت 6 مرکز نوآوری

ترکیبات مضر غذایی

چی رو با چی نخوریم؟ 13 ترکیب مضر غذایی

روشهای مقابله با بلوغ زودرس در طب سنتی|تدابیر مقابله با بلوغ زودرس در طب سنتی ایرانی و اسلامی

دارو گیاهی و دمنوش برای جلوگیری از بلوغ زودرس+ روش ها

خواص چغندر

چغندر و چیزهای که از آن نمی دانید!

خواص مرصع پلو در طب سنتی||مرصع پلو|خواص مرصع پلو

طبع و خواص مرصع پلو، غذای خوشمزه ایرانی در طب سنتی

علل و درمان اسهال خونی با تدابیر طب سنتی|درمان اسهال خونی

درمان اسهال خونی با بیش از 20 راهکار طب سنتی + علل ابتلا به اسهال خونی

خواص و طبع باقالی پلو در طب سنتی+ طرز تهیه باقالی پلو با گوشت+ 10 خاصیت بینظیر باقالی پلو|خواص باقالی پلو

خواص و طبع باقالی پلو در طب سنتی+ طرز تهیه باقالی پلو با گوشت+ 10 خاصیت بینظیر باقالی پلو

درمان گرفتگی رگهای قلب با طب سنتی ایرانی و اسلامی|درمان گرفتگی رگهای قلب+ معجون درمان گرفتگی رگهای قلب

درمان گرفتگی رگهای قلب با طب سنتی+ دستور تهیه معجون گرفتگی رگهای قلب