طب شناس
طبع-و-خواص-هندوانه-در-طب-سنتی-ایرانی-اسلامی

طبع و خواص هندوانه در طب سنتی ایرانی اسلامی

تاریخ انتشار: May 15, 2022

رای به این نوشته: 4.7/5 (302 رای)

هندوانه نوعی میوه و در دسته‌ی صیفی‌جات است که در جالیز رشد می‌کند.این میوه بوته دارد و گیاهی یک ساله است. بنظر میرسد که تاریخچه هندوانه به مصر باز می گردد. هندوانه میوه ای درشت است و بیشتر حجم آن را آب تشکیل داده. هندوانه هم به صورت آبی و هم بصورت دیمی کشت می شود و دو نوع زرد و قرمز دارد. اگر می خواهید در باره طبع و خواص هندوانه در طب سنتی ایرانی اسلامی اطلاعاتی کسب کنید در این مقاله همراه ما باشید.

طبع هندوانه سرد است یا گرم؟

در منابع طب سنتی و ایرانی اسلامی طبع هندوانه سرد و تر ذکر شده است.

خواص هندوانه

درمان فوری سنگ کلیه با استفاده از هندوانه

سنگ کلیه یکی از شایعترین و ناراحت کننده ترین بیماری های کلیوی است. که باعث درد در پهلوها و کلیه می شود. دفع سنگ همیشه از درد اورترین تحربه ها برای بیماران است. یکی از روش های سنتی و موثر در درمان سنگ کلیه مصرف هندوانه پخته است.

به این ترتیب که هندوانه را با پوست خورد کرده و بدون اضافه کردن آب روی حرارت گذاشته و همراه با یک تکه چوب دارچین، یک ساعت زمان می دهیم تا بپزد. بعد در حین پخت روی شعله ان را با گوشتکوب دستی یا برقی له می کنیم. مجدد 30 دقیقه ژچزمان نی دهیم تا بپزد و شعله را خاموش می کنیم تا سرد شود.

سپس هندوانه را صاف کرده و عصرها یک لیوان از آن را همراه با مقدار کمی عسل و دارچین مصرف کنید. بلافاصله دراز بکشید حدود 40 دقیقه بعد احتمالا احساس درد می کنید و نیاز به دفع دارید. بعد از دفع یک لیوان دیگر بنوشید و مجدد بعد از دفع لیوان سوم. احتمالا بعد از نوشیدن سومین لیوان، سنگ کلیه شما دفع خواهد شد. اگر سنگ دفع نشد، 40 روز بعد مجدد این کار را تکرار کنید.

مضرات هندوانه

مصرف ناشتای هندوانه به‌خصوص در هوای گرم و تشنگی زیاد مضر است.

از مصرف هنداونه بعد از بیدار شدن از خواب و هنگام تشنگی یا گرسنگی شدید می بایست پرهیز کرد.

مصرف هنداونه برای سالمندان و کودکان ممکن است باعث سوءهاضمه شود.
خوردن هندوانه برای کسانی که دچار تب شده‌اند مضر است.
به افرادی که طبع صفراوی دارند توصیه نمی‌شود.
کسانی که مزاج سردی دارند با خوردن این میوه دچار ضعف نیروی جنسی و درد عضلات می‌شوند.
خوردن این میوه در سرمای زمستان مضر است.

بهترین زمان مصرف هندوانه بین وعده های غذایی است. مصرف آن بلافاصله بعد از غذا باعث فاسد شدن غذا در معده می شود.

مُصلح هندوانه

مصلح هندوانه عسل است و بهتر است بعد از مصرف آن کمی عسل مصرف شود تا از ضررهای آن کاسته شود. در این باره متخصصان طب سنتی معتقدند: مصرف آن بدون مصلح در سرد مزاجان موجب ضعف نیروی جنسی و درد مفاصل می‌شود.

کلمه کلیدی: طبع هندوانه و طبیعت هندوانه در طب سنتی ایرانی اسلامی سرد است یا گرم ؟ خواص هندوانه در طب سنتی ؟ آیا هندوانه قند دارد ؟ و طبع هندوانه در طب اسلامی و خواص هندوانه و فواید هندوانه و خاصیت های هندوانه در طب سنتی ایرانی اسلامی را در متن بالا بخوانید.

راهکار طب چینی در درمان کرونا|راهکار طب چینی در درمان کرونا

راهکار طب سنتی چین برای درمان کرونا

طبع و خواص کوفته هویج|خواص کوفته هویج

خواص کوفته هویج در طب سنتی+ 15 خاصیت و فایده مصرف کوفته هویج

طبع و خواص موز در طب سنتی ایرانی و اسلامی|طبع موز در طب سنتی سرده یا گرمه موز خرد شده پوست کنده|خواص موز یا خاصیت موز|طبع موز

طبع و خواص موز از منظر طب سنتی+ عوارض و مصلحات

طبع و خواص سنبل الطیب در طب سنتی|خواص سنبل الطیب

طبع و خواص سنبل الطیب در طب سنتی+ روش تهیه یک دمنوش مفید با سنبل الطیب

خواص سیب پلو کرمانشاهی در طب سنتی|خواص سیب پلو کرمانشاهی

سیب پلوی کرمانشاهی چه خواصی دارد؟ 4 عارضه جانبی مصرف سیب پلو

درمان گرما زدگی با گلاب

تاثیر گلاب بر درمان گرمازدگی

طبع و خواص لوبیا چشم بلبلی در طب سنتی|طبع لوبیا چشم بلبلی

طبع لوبیا چشم بلبلی در طب سنتی ایرانی و اسلامی + خواص، مضرات و مصلح

خواص و طبع قارچ از دید طب سنتی|خواص و طبع قارچ از دید طب سنتی

طبع و خواص قارچ در طب سنتی ایرانی اسلامی