طب شناس
طبع-و-خواص-ریواس-در-طب-سنتی-ایرانی-اسلامی|طبع-و-خواص-ریواس-کوهی-در-طب-سنتی-ایرانی-اسلامی

طبع و خواص ریواس در طب سنتی ایرانی اسلامی

تاریخ انتشار: May 15, 2022

رای به این نوشته: 4.58/5 (597 رای)

ریواس گیاهی است از تیره هفت بندیان که از پیش از میلاد مسیح به عنوان دارو و در درمان بیماری ها مصرف می شده. برگ و ساقه ریواس قابل خوردن و دارای خواص متفاوتی هستند. ساقه ریواس ترش مزه و بسیار پر طرفدار است و بصورت خام یا پخته در غذا ها مصرف می شود. اما برگ های آن مسموم کننده هستند و برای بدن مضر است. اگر از طبع و خواص ریواس در طب سنتی ایرانی اسلامی بی اطلاعید این مطلب را تا آخر بخوانید.

ریواس بصورت دیمی و اغلب در مناطقی که گل لاله رشد می کند می روید و غالبا در فروردین ماه برداشت می شود. بیشترین میزان ریواس در کشور، در شهرستان گناباد کشت و برداشت می شود.

ریواس به عنوان یک گیاه پرخاصیت و خوشمزه همواره مورد توجه بوده است. در این مقاله طبع و خواص ریواس در طب سنتی ایرانی اسلامی را مورد بررسی قرار می دهیم.

طبع ریواس

بر طبق منابع طب سنتی ایرانی اسلامی، ریواس دارای مزاج سرد و خشک است.

خواص ریواس کوهی، شگفت انگیز و معجزه آسا

انواع ماسک ریواس برای شادابی و طراوت پوست و رفع جوش و لک

با استفاده از ریواس می توان ماسک های متعددی تهیه کرد که هرکدام در رفع جوشهای صورت و شادابی پوست بسیار موثر هستند. به عنوان مثال برای رفع جوش های سرسیاه و چرکی، کافی است از ماسک ریواس و عسل استفاده کنید.ترکیب ریواس له شده و سرکه برای از بین بردن کک و مک و لک های پوستی موثر است.

همچنین ترکیب ریواس رنده شده و آب لیمو، یک لوسیون موثر برای درمان جای جوش ها و لک های پوستی به شما می دهد.برای شادابی و شفاف شدن پوست از ترکیب ریواس له شده و خیار استفاده کنید. این ماسک باعث سفتی پوست نیز می شود و روند پیری پوست را به تاخیر می اندازد.افراد دارای پوست چرب از ماسک ریواس و خاک رس استفاده کنند.

طبع-و-خواص-ریواس-کوهی-در-طب-سنتی-ایرانی-اسلامی

مصلح ریواس چیست؟

در منابع طب سنتی از عسل، انیسون، مویز و پوره نبات به عنوان مصلحات ریواس یاد شده است.

مضرات ریواس و موارد منع مصرف

هر ماده غذایی در کنار مزایا و خواصی که دارد در صورت سومصرف و زیاده روی می تواند عوارضی به همراه داشته باشد. ریواس نیز از این قاعده مستثنا نیست. و باید در مصرف آن دقت و تعادل را رعایت کرد.مصرف بی رویه ریواس به کلیه ها و دستگاه گوارش اسیب زدهو جذب کلسیم و منیزیم را با اختلال مواجه می کند و خطر ابتلا به پوکی استخوان را افزایش می دهد.

افراد مبتلا به سنگ کلیه و ناراحتی های مثانه، درد سینه و سرفه برای مصرف ریواس باید با پزشک مشورت کنند.

مصرف ریواس در مادران شیرده در نوزادان ایجاد اسهال می کند. افرادی که مبتلا به ناراحتی های قلبی هستند باید ریواس را با احتیاط مصزف کنند.برگ ریواس را نباید بصورت خوراکی مصرف کرد.

خواص ریواس در طب سنتی و خاصیت ریواس کوهی و فواید ریواس و طبیعت ریواس و طبع ریواس کوهی در طب سنتی و طب اسلامی و طب ایرانی و طب ایرانی اسلامی را در متن بالا بخواید.

طب ایرانی و طب سنتی و طب اسلامی باید احیا شود

ولایتی : طب سنتی ایرانی اسلامی باید احیا شود

زنجبیل شامی

درمان بی حالی در طب سنتی

بی حالی را از تن بیرون کنید

درمان گرفتگی رگهای قلب با طب سنتی ایرانی و اسلامی|درمان گرفتگی رگهای قلب+ معجون درمان گرفتگی رگهای قلب

درمان گرفتگی رگهای قلب با طب سنتی+ دستور تهیه معجون گرفتگی رگهای قلب

همه چیزهایی که باید در مورد رشته پلو بدانید|طبع رشته پلو|خواص رشته پلو|روشهای تهیه رشته پلو

خواص رشته پلو و روش های مختلف پخت آن+ارزش غذایی رشته پلو

خواص کندر

چرا باید کندر مصرف کنیم؟

طبع و خواص شربت ریواس در طب سنتی و اسلامی|خواص شربت ریواس|روش تهیه شربت ریواس

خواص شربت ریواس در طب سنتی + روش تهیه و 4 مصلح آن

طبع-و-خواص-گوشت-غاز-در-طب-سنتی-ایرانی-اسلامی

طبع و خواص گوشت غاز در طب سنتی ایرانی اسلامی