طب شناس
طبع-و-خواص-شیره-خرما-در-طب-سنتی-ایرانی-اسلامی

طبع و خواص شیره خرما در طب سنتی ایرانی اسلامی

تاریخ انتشار: November 22, 2020

رای به این نوشته: 4.01/5 (469 رای)

شیره خرما نوعی از شیره های پر مصرف در بین مردم است. مکرر توصیه شده که مصرف شیره خرما در کنار شیره انگور و شیره توت تحت عنوان سه شیره، باعث درمان کمخونی و فقر آهن می شود. این شیره بسیار خوش طعم و انرژی زا است و همانند شیره انگور می توان آن را در خانه تهیه و مورد استفاده قرار داد.برای کسب اطلاعات در مورد طبع و خواص شیره خرما در طب سنتی ایرانی اسلامی، در این مقاله همراه ما باشید.

طبع شیره خرما

شاید حدس زدن طبع شیره خرما خیلی هم سخت نباشه، چرا که همه میدونن شیره خرما از خرما با طبع گرم تهیه شده و به همین دلیل هم هست که طبع شیره خرما از دیدگاه طب سنتی، گرم و خشک است.

خواص شیره خرما

سرشار از ویتامین ها و مواد معدنی است .دارای قندهای طبیعی گلوکز، ساکارز و فروکتوز است.انرژی زا است.قدرت یادگیری را به ویژه در کودکان افزایش می دهد.دارای فیبر فراوان است و یبوست را درمان می کند.باعث تقویت دستگاه گوارش می شود.با داشتن ویتامین A فراوان، خشکی چشم و مشکلات بینایی را درمان می کند.باعث تسهیل زایمان طبیعی می شود.در درمان کم خونی مفید است.خستگی و ضعف را برطرف می کند.چاق کننده بدن و صورت است.خواص ضد پیری دارد و پوست را صاف و زیبا می کند.تقویت کننده قوای جنسی است.باعث رشد موها می شود.استخوان ها را تقویت می کند و آنها را استحکام می بخشد.کاهنده کلسترول خون است.سرشار از پروتیین است.

[elementor-template id="6863"]

درمان کم خونی با شیره خرما

مصرف منظم و به اندازه شیره خرما می تواند مشکل کم خونی را در افراد برطرف کند. شیره خرما را می توان به صورت شربت، یا ساده در صبحانه مصرف کرد. همچنین می توان از شیره خرما به عنوان شیرین کننده در بستنی و کیکهای خانگی و... استفاده کرد. طبخ حلوا با شیره خرما نیز یکی از روش های مصرف این شیره در درمان کم خونی است.همچنین ترکیب نسبت مساوی شیره خرما و شیره انگور و شیره توت و مصرف روزانه یک قاشق مربا خوری از این ترکیب به مدت چهل روز، کم خونی و عوارض ناشی از آن را درمان می کند.

مصلح شیره خرما

توصیه شده که شیره خرما را همراه با سرکه جوشانده و بصورت "سرکه شیره" مصرف کنید تا از این طریق اثرات آن تعدیل شود.

در این مواقع در مصرف شیره خرما احتیاط کنید

اگر مبتلا به دیابت هستید.اگر دچار چاقی و اضافه وزن هستید.اگر دارای کلسترول و تری گلیسیرید بالا هستید.اگر مزاجتان گرم است.

خواص شیره خرما و فواید شیره خرما و خاصیت شیره خرما و طبع شیره خرما و طبع شیره خرما چیست و خواص شیره خرما در طب سنتی ایرانی اسلامی و طبع شیره خرما در طب ایرانی اسلامی

طبع و خواص روغن نارگیل+ مضرات و عوارض|خواص روغن نارگیل در طب سنتی|خواص روغن نارگیل

طبع و خواص روغن نارگیل در طب سنتی + شرح 5 خاصیت ویژه روغن نارگیل

خواص-کرفس-در-طب-سنتی|طبع-کرفس-در-طب-سنتی-ایرانی-اسلامی|خواص-کرفس-در-طب-سنتی

خواص کرفس در طب سنتی ایرانی اسلامی

احیای معاونت طب سنتی در وزارت بهداشت

لزوم احیای معاونت طب سنتی و اسلامی در وزارت بهداشت

دمنوش هایی که نباید در سرماخوردگی بنوشید

دمنوش هایی که برای سرماخوردگی مضر هستند

طبع و خواص لوبیا چشم بلبلی در طب سنتی|طبع لوبیا چشم بلبلی

طبع لوبیا چشم بلبلی در طب سنتی ایرانی و اسلامی + خواص، مضرات و مصلح

طبع و خواص سنجد در طب سنتی|طبع-و-خواص-سنجد-در-طب-سنتی|طبع-و-خواص-سنجد-در-طب-سنتی-ایرانی-اسلامی-پودر سنجد|خواص-سنجد-و-تناسب-اندام|طبع سنجد|طبع و خواص سنجد در طب سنتی

طبع سنجد سرد است یا گرم؟+ مصلحات+ خواص- در طب سنتی ایرانی اسلامی

درمان ورم غدد لنفاوی با طب سنتی|ورم غدد لنفاوی|درمان ورم غدد لنفاوی

همه آنچه باید در مورد غدد لنفاوی بدانید + توصیه های طب سنتی برای درمان ورم غدد لنفاوی

طبع و خواص چای گل پنیرک در طب سنتی|چای گل پنیرک|خواص چای گل پنیرک

طبع و خواص چای گل پنیرک+ روش تهیه 3 نوع چای پرخاصیت با گل پنیرک