طب شناس
طبع-و-خواص-پرتقال-در-طب-سنتی-ایرانی-اسلامی|طبع-پرتقال-در-طب-سنتی-ایرانی-اسلامی

طبع و خواص پرتقال در طب سنتی ایرانی اسلامی

تاریخ انتشار: November 17, 2020

رای به این نوشته: 4.12/5 (780 رای)

پرتقال یکی از مرکبات نارنجی رنگ است که درخت آن همیشه سبز و پر برگ است. پرتقال یک میوه چیوندی است و ریشه آن به شرق آسیا برمی گردد و اولین بار از هند وارد ایران شده است. درخت پرتقال کوتاه و با برگهای سبز و گلهای سفید است. پوست آن اغلب نارنجی است و انواع ترش و شیرین دارد. همچنین در نوع پیوندی آن، رنگ پوست و گوشته ی قرمز و مزه ی ملس نیز وجود دارد. در این مقاله به شما بیشتر درباره طبع و خواص پرتقال در طب سنتی ایرانی اسلامی خواهید خواند.

پرتقال از قدیمی ترین میوه هایی است که بشر استفاده می کرده و در ابتدا در اندازه های ریزتر، پرهسته تر و تلخ تر بوده که بعد ها با مهندسی ژنتیک و تکنیک های کشاورزی به شیوه امروزی درآمده است.

معروف ترین پرتقال در ایران پرتقال شهسوار (تنکابن) است و امروزه یکی از قطب های تولید پرتقال در کشور است.

در این مقاله طبع و خواص پرتقال در طب سنتی ایرانی اسلامی را مورد بررسی قرار می دهیم.

طبع پرتقال پیست؟

از منظر طب سنتی ایرانی اسلامی دارای طبع سرد است. پرتقال ترش طبع سرد و خشک و پرتقال شیرین دارای طبع سرد و تر است.

خواص پرتقال؛ چیزهایی که فکرش را هم نمی کردید!

درمان بیوست با پرتقال

پوست پرتقال را در آب جوشانده و و بعد از بیست دقیقه آب آن را خالی کنید. مجدد پوست ها را با آب و مقداری شکر به مدت نیم ساعت بجوشانید. این دم نوش را صبح ها ناشتا مصرف کنید و تاثیر آن را در از بین بردن یبوست ببینید.

مصلح پرتقال چیست؟

از عسل، گلپر، نمک و گلنگبین به عنوان مصلحات پرتقال نام برده شده است. پرتقال در افراد سرد مزاج بهتر است همراه با مصلحات مصرف شود. اما افراد گرم مزاج می توانند پرتقال را به تنهایی مصرف کنند.

عوارض مصرف پرتقال و مضرات و موارد منع مصرف آن

مبتلایان به نارسایی کبد با مصرف آن دچار حساسیت و ناراحتی می شوند.

مصرف آن به همراه گوشت و ماهی مضر است و بهتر است دست کم با چهار ساعت فاصله از هم مصرف شوند.

بهتر است شب ها مصرف نکنید. بهترین زمان خوردن پرتقال عصر است.

افرادی که مشکلات صرع و تشنج دارند از خوردن آن پرهیز کنند.

افرادی که دچار بی اختیاری ادرار هستند مصرف نکنند.

مصرف آن برای بیماران روماتیسمی و افراد مبتلا به رفلاکس معده ممنوع است.

خوردن آن همراه با چای و نوشیدنی های گرم توصیه نمی شود.

فواید پرتقال و خاصیت پرتقال و خواص پرتقال در طب سنتی طب ایرانی و طب اسلامی و طب سنتی ایرانی اسلامی و طبع پرتقال و طبیعت پرتقال و طبع پرتقال در طب سنتی را می توانید در مطلب بالا بخوانید.

حجامت در بهار و فواید آن در طب سنتی

حجامت بهاره چگونه است و برای چه کسانی مفید است؟

طبع و خواص وانیل در طب سنتی

همه چیز در باره وانیل از دیدگاه طب سنتی+ طبع و خواص

طبع و خواص کباب بختیاری در طب سنتی|خواص کباب بختیاری|کباب بختیاری

طبع و خواص کباب بختیاری در طب سنتی ایرانی و اسلامی

روشهای خانگی درمان جای سوختگی و از بین بردن لک سوختگی|درمان جای سوختگی

درمان خانگی جای سوختگی با 10 ماده ارزان، موثر و در دسترس+ روشهای کاهش درد سوختگی

طبع ریحان در طب سنتی ایرانی اسلامی چوبی|خواص و فواید ریحان در طب سنتی ایرانی اسلامی چوبی

طبع ریحان گرم است یا سرد؟+ خواص+ مصلحات+ عوارض- در طب سنتی

طبع و خواص چلغوز در طب سنتی|طبع و خواص چلغوز در طب سنتی ایرانی و اسلامی

از چلغوز و خواص آن چه می دانید؟ + طبع، مضرات و مصلح

خواص هلو در طب سنتی ایرانی اسلامی + مصلحات|خواص و طبع هلو در طب سنتی ایرانی اسلامی + مصلحات

طبع هلو سرد است یا گرم ؟ + خواص + مصلحات - در طب سنتی

طبع و خواص برگ به در طب سنتی|خواص برگ به

طبع و خواص برگ به در طب سنتی ایرانی و اسلامی+ مضرات و مصلحات