طب شناس
طبع-و-خواص-پرتقال-در-طب-سنتی-ایرانی-اسلامی|طبع-پرتقال-در-طب-سنتی-ایرانی-اسلامی

طبع و خواص پرتقال در طب سنتی ایرانی اسلامی

تاریخ انتشار: November 17, 2020

رای به این نوشته: 4.12/5 (780 رای)

پرتقال یکی از مرکبات نارنجی رنگ است که درخت آن همیشه سبز و پر برگ است. پرتقال یک میوه چیوندی است و ریشه آن به شرق آسیا برمی گردد و اولین بار از هند وارد ایران شده است. درخت پرتقال کوتاه و با برگهای سبز و گلهای سفید است. پوست آن اغلب نارنجی است و انواع ترش و شیرین دارد. همچنین در نوع پیوندی آن، رنگ پوست و گوشته ی قرمز و مزه ی ملس نیز وجود دارد. در این مقاله به شما بیشتر درباره طبع و خواص پرتقال در طب سنتی ایرانی اسلامی خواهید خواند.

پرتقال از قدیمی ترین میوه هایی است که بشر استفاده می کرده و در ابتدا در اندازه های ریزتر، پرهسته تر و تلخ تر بوده که بعد ها با مهندسی ژنتیک و تکنیک های کشاورزی به شیوه امروزی درآمده است.

معروف ترین پرتقال در ایران پرتقال شهسوار (تنکابن) است و امروزه یکی از قطب های تولید پرتقال در کشور است.

در این مقاله طبع و خواص پرتقال در طب سنتی ایرانی اسلامی را مورد بررسی قرار می دهیم.

طبع پرتقال پیست؟

از منظر طب سنتی ایرانی اسلامی دارای طبع سرد است. پرتقال ترش طبع سرد و خشک و پرتقال شیرین دارای طبع سرد و تر است.

خواص پرتقال؛ چیزهایی که فکرش را هم نمی کردید!

درمان بیوست با پرتقال

پوست پرتقال را در آب جوشانده و و بعد از بیست دقیقه آب آن را خالی کنید. مجدد پوست ها را با آب و مقداری شکر به مدت نیم ساعت بجوشانید. این دم نوش را صبح ها ناشتا مصرف کنید و تاثیر آن را در از بین بردن یبوست ببینید.

مصلح پرتقال چیست؟

از عسل، گلپر، نمک و گلنگبین به عنوان مصلحات پرتقال نام برده شده است. پرتقال در افراد سرد مزاج بهتر است همراه با مصلحات مصرف شود. اما افراد گرم مزاج می توانند پرتقال را به تنهایی مصرف کنند.

عوارض مصرف پرتقال و مضرات و موارد منع مصرف آن

مبتلایان به نارسایی کبد با مصرف آن دچار حساسیت و ناراحتی می شوند.

مصرف آن به همراه گوشت و ماهی مضر است و بهتر است دست کم با چهار ساعت فاصله از هم مصرف شوند.

بهتر است شب ها مصرف نکنید. بهترین زمان خوردن پرتقال عصر است.

افرادی که مشکلات صرع و تشنج دارند از خوردن آن پرهیز کنند.

افرادی که دچار بی اختیاری ادرار هستند مصرف نکنند.

مصرف آن برای بیماران روماتیسمی و افراد مبتلا به رفلاکس معده ممنوع است.

خوردن آن همراه با چای و نوشیدنی های گرم توصیه نمی شود.

فواید پرتقال و خاصیت پرتقال و خواص پرتقال در طب سنتی طب ایرانی و طب اسلامی و طب سنتی ایرانی اسلامی و طبع پرتقال و طبیعت پرتقال و طبع پرتقال در طب سنتی را می توانید در مطلب بالا بخوانید.

طبع باقلا تازه در طب سنتی

طبع و خواص باقلا تازه در طب سنتی ایرانی و اسلامی

معرفی دمنوش های موثر در رقیق شدن خون|دمنوش های رقیق کننده خون + 9 دمنوش گیاهی|دمنوش های رقیق کننده خون

دمنوش های رقیق کننده خون در طب سنتی+ 9 دمنوش گیاهی

طبع و خواص توت سیاه در طب سنتی ایرنی و اسلامی|طبع و خواص توت سیاه

طبع و بیش از 30 خاصیت شگفت انگیز توت سیاه+ تفاوت شاه توت و توت سیاه

طبع و خواص عرق گل ختمی در طب سنتی|خواص عرق گل ختمی

طبع و 22 مورد از خواص عرق گل ختمی + مضرات و مصلحات

از بین بردن جای زخم های کهنه با روش های خانگی|از بین بردن جای زخم با آلوئه ورا|از بین بردن جای زخم

از بین بردن جای زخم کهنه با 22 روش خانگی و طب سنتی

طبع مصطکی در طب سنتی

همه چیزهایی که در مورد مصطکی باید بدانید+ طبع و خواص

طبع و خواص نارنج در طب سنتی

طبع و خواص نارنج در طب سنتی ایرانی و اسلامی

طبع و خواص دمنوش زرشک سیاه|دمنوش زرشک سیاه

طبع و خواص دمنوش زرشک سیاه در طب سنتی + روش تهیه و 4 مصلح موثر آن