طب شناس
طبع-و-خواص-پرتقال-در-طب-سنتی-ایرانی-اسلامی|طبع-پرتقال-در-طب-سنتی-ایرانی-اسلامی

طبع و خواص پرتقال در طب سنتی ایرانی اسلامی

تاریخ انتشار: November 17, 2020

رای به این نوشته: 4.12/5 (780 رای)

پرتقال یکی از مرکبات نارنجی رنگ است که درخت آن همیشه سبز و پر برگ است. پرتقال یک میوه چیوندی است و ریشه آن به شرق آسیا برمی گردد و اولین بار از هند وارد ایران شده است. درخت پرتقال کوتاه و با برگهای سبز و گلهای سفید است. پوست آن اغلب نارنجی است و انواع ترش و شیرین دارد. همچنین در نوع پیوندی آن، رنگ پوست و گوشته ی قرمز و مزه ی ملس نیز وجود دارد. در این مقاله به شما بیشتر درباره طبع و خواص پرتقال در طب سنتی ایرانی اسلامی خواهید خواند.

پرتقال از قدیمی ترین میوه هایی است که بشر استفاده می کرده و در ابتدا در اندازه های ریزتر، پرهسته تر و تلخ تر بوده که بعد ها با مهندسی ژنتیک و تکنیک های کشاورزی به شیوه امروزی درآمده است.

معروف ترین پرتقال در ایران پرتقال شهسوار (تنکابن) است و امروزه یکی از قطب های تولید پرتقال در کشور است.

در این مقاله طبع و خواص پرتقال در طب سنتی ایرانی اسلامی را مورد بررسی قرار می دهیم.

طبع پرتقال پیست؟

از منظر طب سنتی ایرانی اسلامی دارای طبع سرد است. پرتقال ترش طبع سرد و خشک و پرتقال شیرین دارای طبع سرد و تر است.

خواص پرتقال؛ چیزهایی که فکرش را هم نمی کردید!

درمان بیوست با پرتقال

پوست پرتقال را در آب جوشانده و و بعد از بیست دقیقه آب آن را خالی کنید. مجدد پوست ها را با آب و مقداری شکر به مدت نیم ساعت بجوشانید. این دم نوش را صبح ها ناشتا مصرف کنید و تاثیر آن را در از بین بردن یبوست ببینید.

مصلح پرتقال چیست؟

از عسل، گلپر، نمک و گلنگبین به عنوان مصلحات پرتقال نام برده شده است. پرتقال در افراد سرد مزاج بهتر است همراه با مصلحات مصرف شود. اما افراد گرم مزاج می توانند پرتقال را به تنهایی مصرف کنند.

عوارض مصرف پرتقال و مضرات و موارد منع مصرف آن

مبتلایان به نارسایی کبد با مصرف آن دچار حساسیت و ناراحتی می شوند.

مصرف آن به همراه گوشت و ماهی مضر است و بهتر است دست کم با چهار ساعت فاصله از هم مصرف شوند.

بهتر است شب ها مصرف نکنید. بهترین زمان خوردن پرتقال عصر است.

افرادی که مشکلات صرع و تشنج دارند از خوردن آن پرهیز کنند.

افرادی که دچار بی اختیاری ادرار هستند مصرف نکنند.

مصرف آن برای بیماران روماتیسمی و افراد مبتلا به رفلاکس معده ممنوع است.

خوردن آن همراه با چای و نوشیدنی های گرم توصیه نمی شود.

فواید پرتقال و خاصیت پرتقال و خواص پرتقال در طب سنتی طب ایرانی و طب اسلامی و طب سنتی ایرانی اسلامی و طبع پرتقال و طبیعت پرتقال و طبع پرتقال در طب سنتی را می توانید در مطلب بالا بخوانید.

طبع نان بربری در طب سنتی ایرانی و اسلامی|طبع نان بربری

طبع و خواص نان بربری در طب سنتی+ همه ویژگی های نان بربری مرغوب

علل و درمان شیر نخوردن نوزاد در طب سنتی|دلایل شیر نخوردن نوزاد|درمان شیر نخوردن نوزاد

6 توصیه برای درمان شیر نخوردن نوزاد+ دلایل شیر نخوردن نوزاد

درمان یائسگی زودرس با طب سنتی+ 12 راه برای درمان یائسگی زودرس در خانه|درمان یائسگی زودرس

درمان یائسگی زودرس با طب سنتی+ 12 راه برای درمان یائسگی زودرس در خانه

درمان فشار خون بالا|درمان-فشار-خون-بالا-در-طب-سنتی

9 داروی درمان فشار خون بالا در طب سنتی + فصد خون درمان فوری فشار خون بالا

از بین بردن جای زخم های کهنه با روش های خانگی|از بین بردن جای زخم با آلوئه ورا|از بین بردن جای زخم

از بین بردن جای زخم کهنه با 22 روش خانگی و طب سنتی

طبع و خواص عرق بیدمشک در طب سنتی ایرانی و اسلامی|طبع عرق بیدمشک

عرق بیدمشک و طبع و خواص آن از منظر طب سنتی ایرانی و اسلامی

آنتی بیوتیک های طبیعی

 معرفی 10 آنتی بیوتیک‌ گیاهی

خواص چای فلوس|خواص چای فلوس

طبع و خواص چای فلوس در طب سنتی+ مضرات و مصلحات