طب شناس
طبع-و-خواص-پرتقال-در-طب-سنتی-ایرانی-اسلامی|طبع-پرتقال-در-طب-سنتی-ایرانی-اسلامی

طبع و خواص پرتقال در طب سنتی ایرانی اسلامی

تاریخ انتشار: November 17, 2020

رای به این نوشته: 4.12/5 (780 رای)

پرتقال یکی از مرکبات نارنجی رنگ است که درخت آن همیشه سبز و پر برگ است. پرتقال یک میوه چیوندی است و ریشه آن به شرق آسیا برمی گردد و اولین بار از هند وارد ایران شده است. درخت پرتقال کوتاه و با برگهای سبز و گلهای سفید است. پوست آن اغلب نارنجی است و انواع ترش و شیرین دارد. همچنین در نوع پیوندی آن، رنگ پوست و گوشته ی قرمز و مزه ی ملس نیز وجود دارد. در این مقاله به شما بیشتر درباره طبع و خواص پرتقال در طب سنتی ایرانی اسلامی خواهید خواند.

پرتقال از قدیمی ترین میوه هایی است که بشر استفاده می کرده و در ابتدا در اندازه های ریزتر، پرهسته تر و تلخ تر بوده که بعد ها با مهندسی ژنتیک و تکنیک های کشاورزی به شیوه امروزی درآمده است.

معروف ترین پرتقال در ایران پرتقال شهسوار (تنکابن) است و امروزه یکی از قطب های تولید پرتقال در کشور است.

در این مقاله طبع و خواص پرتقال در طب سنتی ایرانی اسلامی را مورد بررسی قرار می دهیم.

طبع پرتقال پیست؟

از منظر طب سنتی ایرانی اسلامی دارای طبع سرد است. پرتقال ترش طبع سرد و خشک و پرتقال شیرین دارای طبع سرد و تر است.

خواص پرتقال؛ چیزهایی که فکرش را هم نمی کردید!

درمان بیوست با پرتقال

پوست پرتقال را در آب جوشانده و و بعد از بیست دقیقه آب آن را خالی کنید. مجدد پوست ها را با آب و مقداری شکر به مدت نیم ساعت بجوشانید. این دم نوش را صبح ها ناشتا مصرف کنید و تاثیر آن را در از بین بردن یبوست ببینید.

مصلح پرتقال چیست؟

از عسل، گلپر، نمک و گلنگبین به عنوان مصلحات پرتقال نام برده شده است. پرتقال در افراد سرد مزاج بهتر است همراه با مصلحات مصرف شود. اما افراد گرم مزاج می توانند پرتقال را به تنهایی مصرف کنند.

عوارض مصرف پرتقال و مضرات و موارد منع مصرف آن

مبتلایان به نارسایی کبد با مصرف آن دچار حساسیت و ناراحتی می شوند.

مصرف آن به همراه گوشت و ماهی مضر است و بهتر است دست کم با چهار ساعت فاصله از هم مصرف شوند.

بهتر است شب ها مصرف نکنید. بهترین زمان خوردن پرتقال عصر است.

افرادی که مشکلات صرع و تشنج دارند از خوردن آن پرهیز کنند.

افرادی که دچار بی اختیاری ادرار هستند مصرف نکنند.

مصرف آن برای بیماران روماتیسمی و افراد مبتلا به رفلاکس معده ممنوع است.

خوردن آن همراه با چای و نوشیدنی های گرم توصیه نمی شود.

فواید پرتقال و خاصیت پرتقال و خواص پرتقال در طب سنتی طب ایرانی و طب اسلامی و طب سنتی ایرانی اسلامی و طبع پرتقال و طبیعت پرتقال و طبع پرتقال در طب سنتی را می توانید در مطلب بالا بخوانید.

طبع-و-خواص-شیره-خرما-در-طب-سنتی-ایرانی-اسلامی

طبع و خواص شیره خرما در طب سنتی ایرانی اسلامی

طبع و 9 خاصیت فوق العاده کوفته نخودچی در طب سنتی+ طرز تهیه کوفته نخودچی|خواص کوفته نخودچی

طبع و 9 خاصیت فوق العاده کوفته نخودچی در طب سنتی+ طرز تهیه کوفته نخودچی

طبع مربا آلبالو و خواص آن در طب سنتی|طبع مربا آلبالو

طبع مربا آلبالو سرد است یا گرم؟ خواص مربا آلبالو و میوه آلبالو

طبع و خواص چای گل پنیرک در طب سنتی|چای گل پنیرک|خواص چای گل پنیرک

طبع و خواص چای گل پنیرک+ روش تهیه 3 نوع چای پرخاصیت با گل پنیرک

طبع و 3 خاصیت شربت سکنجبین در طب سنتی+ طرز تهیه شربت سکنجبین

طبع و 3 خاصیت شربت سکنجبین در طب سنتی+ طرز تهیه شربت سکنجبین

برخی خدمات طب سنتی تحت پوشش بیمه قرار گرفتند

طب سنتی هم بیمه شد!

کاهش کلسترول با زنجبیل

کاهش کلسترول خون با زنجبیل+ 6 خاصیت دیگر آن

درمان خانگی رشک مو با طب سنتی ایرانی و اسلامی|درمان رشک مو با طب سنتی

چگونه با طب سنتی رشک مو را درمان کرده و از بین ببریم؟