طب شناس
درمان-اعتیاد-با-کمک-طب-سنتی-ایرانی-اسلامی

ظرفیت مغفول مانده طب سنتی در درمان اعتیاد

تاریخ انتشار: May 9, 2021

رای به این نوشته: 4.25/5 (385 رای)

رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر با اشاره به ظرفیتهای بالقوه طب سنتی ایران در کمک به درمان اعتیاد گفت: درمان معتادان و عدم بازگشت آنها به‌سمت مصرف مواد مخدر یکی از دغدغه‌های پلیس است.

به گزارش واحد رصد خبری طب شناس؛ سردار مجید کریمی در دیدار با حکیم حسین خیراندیش؛ پدر طب سنتی ایران با اشاره به توانایی‌های طب سنتی ایران در درمان بیماری‌های متعدد از جمله اعتیاد اظهار کرد: طب سنتی ایران متشکل از مجموع دانشها و تجربیات استفاده‌شده با پیشینه کهن است که برای تشخیص، پیشگیری و درمان بیماری‌ها با تکیه بر تجربیات علمی و عملی از نسلی به نسل دیگر منتقل شده است.

رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر با تأکید بر وجود ظرفیتهای بالقوه طب سنتی ایران در کمک به درمان اعتیاد تصریح کرد: با استناد به آیه شریفه سوره مائده "وَمَنْ أَحْیَاهَا فَكَأَنَّمَا أَحْیَا النَّاسَ جَمِیعًا" (نجات یک انسان به‌مثابه نجات بشریت است)، درمان معتادان و عدم بازگشت آنها به‌سمت مصرف مواد مخدر، همواره یکی از دغدغه‌های پلیس است که امیدواریم بتوانیم با همکاری اطباء طب سنتی به نتایج مطلوبی در درمان معتادان دست یابیم.

حکیم حسین خیراندیش نیز با اشاره به نقش تأثیرگذار طب سنتی در درمان اعتیاد اظهار کرد: طب سنتی ایرانی برتری‌های غیر قابل انکاری در مقایسه با دیگر طبهای سنتی دارد و استفاده از دارو، رفتار و سبک زندگی، روشهایی است که طب سنتی برای درمان طیف وسیعی از بیماری‌ها از جمله اعتیاد اتخاذ می‌کند.

وی ضمن تأکید بر ضرورت کمک به درمان معتادان با بهره‌گیری از آخرین یافته‌های طب سنتی، آمادگی کامل خود را برای اجرای فاز آزمایشی طرح درمان معتادان در مرکز درمان، بازپروری و کاهش آسیب سروش، اعلام کرد.

منبع: تسنیم

خواص خرما در طب سنتی ایرانی اسلامی|طبع و خواص خرما در طب سنتی ایرانی اسلامی

طبع خرما گرم است یا سرد ؟ خواص + مصلحات + مضرات

اصول حمام کردن در طب سنتی

حمام کردن هم اصولی دارد!

طبع و خواص پلومرغ بهشهری در طب سنتی|خواص پلو مرغ بهشهری|طبع و خواص پلومرغ بهشهری در طب سنتی

خواص پلو مرغ بهشهری در طب سنتی + مضرات و عوارض

8 خاصیت فوق العاده آش دوغ قزوینی در طب سنتی+ طرز تهیه آش دوغ قزوینی|آش دوغ قزوینی

8 خاصیت فوق العاده آش دوغ قزوینی در طب سنتی+ طرز تهیه آش دوغ قزوینی

ماسک صورت در طب سنتی

انواع ماسک صورت گیاهی و طبیعی برای زیبایی پوست در طب سنتی

طب سنتی و اسلامی باید ذیل وزارت بهداشت باشد

لزوم قرارگرفتن طب سنتی و اسلامی ذیل وزارت بهداشت

درمان ورم معده با طب سنتی|درمان ورم معده در طب سنتی + 8 روش برای درمان خانگی ورم معده|درمان ورم معده

درمان ورم معده در طب سنتی + 8 روش برای درمان خانگی ورم معده

رنگ هر مزاج چگونه است؟

ارتباط رنگ ها با مزاج افراد