طب شناس
طبع-و-خواص-عرق-آویشن-در-طب-سنتی-ایرانی-اسلامی

طبع و خواص عرق آویشن در طب سنتی

تاریخ انتشار: November 14, 2021

رای به این نوشته: 4.17/5 (414 رای)

گیاه دارویی آویشن با نام انگلیسی و علمی Thymus از خانواده Lamiaceae یا نعناعیان و بومی مناطق معتدل اروپا، شمال آفریقا و آسیاست. نام علمی این گیاه از ریشه کلمه یونانی Thyme به معنای بوی خوش و ملایم است. آویشن به صورت های مختلفی مورد مصرف قرار میگیرد. یکی از انواع مصرف آویشن تهیه عرق طبیعی آویشن است. عرق آویشن به صورت سنتی از جوشاندن آویشن خشک یا تازه در دیگ های مسی و خنک کردن بخار ناشی از جوشاندن آویشن به دست می آید.

طبع عرق آویشن در طب سنتی:

اگر برای شما هم سوال پیش آمده که طبع عرق آویشن گرم است یا سرد، باید بگوییم که طبع عرق آویشن گرم است.

خواص عرق آویشن در طب سنتی:

از آنجا که خودِ گیاه آویشن دارای خواص بسیاری مانند: درمان آسم، سرفه های خشک و درمان عفونت است، عرق آن نیز خواص بسیاری دارد.

استفاده از عرق آویشن موجب تقویت بینایی می شود و می تواند معده را تقویت و باعث رفع باد آن و ضد نفخ باشد و به عنوان یک هضم کننده موثر باشد. به دلیل خاصیت ضدعفونی خود دربرطرف کردن جوش های صورت و بدن مفید است و به همین دلیل در درمان قارچ ها و عفونت های روده نیز عملکرد خوبی دارد.

عرق آویشن استفاده های گوناگونی دارد. از این جمله باعث تقویت بدن، تقویت معده، رفع ترشی معده، تقویت بینایی، ضددردوتشنج، رقیق کننده خون، درعفونتهای ریوی، زکام، برنشیت، آسم، گریپ آنژین وسوء هاضمه بی همتاست. برای نقرس وسیاتیک مفیداست و مصرف آن باعث کنترل این بیماری ها می شود.

* البته بهتر است در همه این موارد با مشاوره با طبیب معتمد تصمیم گیری کنید.

طریقه مصرف عرق آویشن:

بعدازهرغذا نصف استکان میل کنید. جهت زکام وگریپ شبی یک بار نصف استکان رادر یک ظرف آب جوش ریخته و نوش جان کنید.

مضرات و عوارض مصرف عرق آویشن:

توجه داشته باشید که در مورد گیاهان و داروهای گیاهی نیز همیشه مورد منع مصرف وجود دارد. مصرف آویشن برای افراد آلرژیک مورد منع مصرف دارد. از این گذشته زنان باردار، شیرده و کودکان نیز نباید از افشره‌ی خوراکی آویشن استفاده کنند.

زیاده‌روی در مصرف عرق گیاه آویشن باعث سرگیجه، اسهال و استفراغ خواهد شد.در صورت بروز عوارض آویشن می‌توان از نعناع و دم کرده آن استفاده کرد.

طبع-و-خواص-گوشت-بوقلمون-در-طب-سنتی-ایرانی-اسلامی|طبع و خواص گوشت بوقلمون در طب سنتی ایرانی اسلامی

طبع گوشت بوقلمون سرد است یا گرم + مضرات و خواص گوشت بوقلمون

درمان-سینوزیت-در-طب-سنتی|

درمان فوری سینوزیت در خانه با طب سنتی+ درمان سینوزیت با پیاز

خواص و طبع باقالی پلو در طب سنتی+ طرز تهیه باقالی پلو با گوشت+ 10 خاصیت بینظیر باقالی پلو|خواص باقالی پلو

خواص و طبع باقالی پلو در طب سنتی+ طرز تهیه باقالی پلو با گوشت+ 10 خاصیت بینظیر باقالی پلو

دمنوش-زیره-سیاه-طب-سنتی|طرز-تهیه-دمنوش-زیره-سیاه-و-خواص-و-طبع

طرز تهیه دمنوش زیره سیاه و طبع و خواص آن

خواص و طرز تهیه کله جوش یا کالجوش|طبع کله جوش

طبع و خواص کله جوش یا کالجوش در طب سنتی+ طرز تهیه

پیشگیری-از-عرق-سوز-شدن-در-پیاده-روی-اربعین-و-راهکار-های-فوری-درمان-عرق-سوز-شدن|درمان فوری عرق سوز شدن در پیاده روی اربعین

درمان فوری عرق سوز شدن در پیاده روی اربعین + درمان عرق سوز کشاله ران و زیر بغل+ معرفی کرم و پماد

درمان بارداری خارج از رحم در طب سنتی|بارداری خارج از رحم

درمان خانگی بارداری خارج از رحم و سقط خارج از رحم با طب سنتی + درمان دارویی

طبع بارهنگ و خواص آن در طب سنتی|طبع و خواص بارهنگ در طب سنتی

همه چیزهایی که درمورد بارهنگ نمی‌دانید+ طبع و خواص