طب شناس
خواص لیمو ترش در طب سنتی ایرانی اسلامی

خواص و طبع لیمو ترش + خواص معجزه آسا

تاریخ انتشار: December 15, 2021

رای به این نوشته: 4.97/5 (591 رای)

لیمو ترش میوه درخت لیمو است که جزو خانواده مرکبات است.درست است که در غذا ها از پوست و گوشت لیمو هم مصرف میشود اما آن را بیشتر به خاطر آبش پرورش میدهند.لیمو ترش در منطقه های گرمسیر کشت میشود و طول درختچه آن به حدود ۴متر میرسد.
درختچه لیمو ترش دارای برگ های بیضی مانند و پهن است که به رنگ سبز مات هستند،این درختچه دارای شاخه های بلندی است. گل های درختچه لیمو ترش از داخل سفید و از بیرون به رنگ ارغوانی است که معمولا معطر هستند.
جالب است بدانید که درخت لیمو ترش تنها درختی است که در تمام فصول دارای برگ ، گل و میوه است و میوه اش بیضی شکل است که در فصل های پاییز و زمستان آبدار تر هستند.
طعم ترش لیمو به دلیل وجود اسید سیتریک است.
لیمو ترش فواید زیادی برای بدن دارد که در ادامه این مطلب به آن میپردازیم و درباره طبع و مصلح و مضرات آن صحبت میکنیم.

طبع لیمو ترش در طب سنتی چیست؟

طبع لیمو چیه ؟ طبع لیمو ترش سرده یا گرمه ؟ طبع لیمو ترش سرد است یا گرم ؟ طبع لیمو ترش در طب سنتی ایرانی اسلامی ؟ طبع لیمو ترش در

در طب سنتی لیمو ترش دارای طبعی سرد و تر است. و مصرف زیاد آن برای افراد دارای طبع سرد مضر است.

مصلح لیمو ترش در طب سنتی چیست؟

افراد سرد مزاج باید لیمو ترش را با مصلح آن مصرف کنند تا با مشکل مواجه نشوند، مصلحات لیمو ترش در طب سنتی : عسل ، گلنگبین میباشد.

خواص لیمو ترش چیست ؟

افرایش میزان جذب آهن با مصرف لیمو ترش :

ابتلا به کم خونی در بسیاری از افراد مشاهده میشود. کم خونی وقتی به وجود می آید که بدن دچار کمبود آهن باشد‌ و به میزان کافی آهن غذا ها را جذب نکند. لیمو ترش دارای مقدار قابل توجهی آهن است که علاوه بر این موضوع میزان جذب آهن از غذاهای گیاهی را هم افزایش می‌دهد و باعث جلوگیری از ابتلا به کم خونی میشود.
در بدن افراد ، روده آهن را از گوشت و ماهی و مرغ جذب میکند اما جذب آهن از غذا های گیاهی به راحتی صورت نمیگیرد پس جذب این مورد با مصرف اسید سیتریک و ویتامین C که در لیمو ترش وجود دارند افزایش میابد.

با لیمو ترش از ایجاد سنگ کلیه جلوگیری کنید :

سنگ هایی که در کلیه به وجود می آیند توده هایی با اندازه های کوچک هستند از متبلور شدن مواد اضافی که در کلیه ها جمع میشود به وجود می آیند.
اسید سیتریک موجو. در لیمو ترش حجم ادرار و pH ادرار را افزایش میدهد و از به وجود آمدن محیطی مناسب برای ایجاد سنگ کلیه جلوگیری میکند.
مصرف ۱۲۵ میلی لیتر آبِ لیمو ترش یعنی حدودا یک دوم فنجان، میتوان به میزان کافی اسیدسیتریک را به بدن افرادی که کلیه های سنگ سازی دارند برساند و از ایجاد مجدد سنگ کلیه جلوگیری نماید.

عوارض مصرف لیمو ترش :

تحریک میگرن با مصرف لیمو ترش :

تحقیقات انجام شده نشان می دهد که مرکبات از جمله لیمو ترش دارای ماده ای به نام تیرامین هستند . تیرامین یکی از عوامل در بدتر شدن درد های ناشی از میگرن به حساب می آید. این ماده باعث شدید شدن حملات میگرنی می‌شود پس از این رو مصرف لیمو ترش می‌تواند برای افراد مبتلا یه میگرن مضر باشد و این افراد بهتر است در مصرف لیمو ترش با پزشک خود مشورت کنند.

درمان خشکی چشم|علل خشکی چشم و راه های درمان آن با طب سنتی|علت های خشکی چشم

درمان خشکی چشم با طب سنتی + دلایل و راهکارها

همه چیز درباره خواص و طبع سرشیر در طب سنتی + 9 فایده فوق العاده سرشیر|طبع سرشیر

همه چیز درباره خواص و طبع سرشیر در طب سنتی + 9 فایده فوق العاده سرشیر

طب سنتی و اسلامی باید ذیل وزارت بهداشت باشد

لزوم قرارگرفتن طب سنتی و اسلامی ذیل وزارت بهداشت

نوشیدنی ضد استرس

نوشیدنی های ضد استرس

طبع و خواص شربت توت فرنگی در طب سنتی|طرز تهیه شربت توت فرنگی|خواص شربت توت فرنگی

طبع و خواص شربت توت فرنگی در طب سنتی+ 6 نکته تهیه شربت توت فرنگی در خانه

طبع و خواص برگ زیتون در طب سنتی|خواص برگ زیتون|

از خواص برگ زیتون چه می دانید؟ طبع برگ زیتون در طب سنتی+مضرات و مصلح

گون

عرقیات گیاهی

کوتاه و مختصر درمورد عرقیات گیاهی