نارگیل میوه ی درخت نخل کوکوس است که این درخت دارای برگ های بزرگ و بسیار زیبایی ایست.نارگیل دارای گونه های متعددی هست که در کشور هند بسیار یافت میشود ، طعم این میوه بیضی شکل با توجه به درجه قلیایی بودن خاک مختلف است.
قسمت بیرونی این میوه خوشمزه به رنگ سبز است که زمانی که میرسند به رنگ قهوه ای تبدیل میشود ، زیر این لایه سخت نیز گوشتی به رنگ سفید دارد.نارگیل های تازه و رسیده دارای آبی شیرین هستند که فواید بسیاری برای سلامتی دارد.
در ادامه مطلب به خواص بیشمار این میوه خوشمزه به همراه طبع و عوارض آن خواهیم پرداخت.
جدول دسترسی سریع
طبع نارگیل در طب سنتی چیست ؟
طبع نارگیل در طب سنتی گرم و خشک است اما طبع آب نارگیل گرم و تر است.همه ی اجزا نارگیل دارای رطوبت فضلیه هستند.
قابل ذکر است که طبع روغن نارگیل هم گرم است، همچنین طبع سرکه نارگیل نیز در اول گرم و در سوم خشک است.
خواص نارگیل چیست ؟
- کنترل دیابت
- تقویت سیستم ایمنی
- ضد پیری
- کاهش چربی های شکم
- تقویت سلامت عمومی بدن
- درمان صرع
- افزایش انرژی
- مبارزه با سرطان
- جلوگیری از عفونت های دستگاه ادراری
- تنظیم سطح کلسترول خون
- کنترل قند خون
- فواید مصرف نارگیل در بارداری: مصرف نارگیل در خانم های باردار بسیار توصیه میشود.
- افزایش شیر مادران با نارگیل: آب نارگیل به عنوان یک شیرافزای طبیعی است.
- مفید برای سلامت دندان ها
- فواید نارگیل برای پوست: باعث شادآبی و طراوت پوست میشود و به آبرسانی پوست کمک میکند.
- کمک به دستگاه گوارش
درمان بیماری صرع با مصرف نارگیل :
یکی از فواید عالی نارگیل کمک به درمان صرع است. یک نوع رژیم وجود دارد به نام کتوژنیک که در آن افراد باید از کربوهیدرات کمتری استفاده کنند. این رژیم را برای درمان بیماری مختلفی به کار میبردند ، ایم رژیم به کودکانی که صرع مبتلا هستند توصیه میشود.
در رژیم غذایی کتوژنیک باید از مقدار زیادی چربی های مفید و سالم مانند روغن نارگیل را مصرف کنید و از مصرف زیاد کربوهیدرات دوری کنید. رعایت این رژیم باعث افزایش سطح کتون بادی در خون میشود. رعایت این رژیم به شکل فوقالعاده ای میزان تشنج را در کودکانی که به صرع مبتلا هستند کاهش میدهد.
با مصرف نارگیل قند خون را کنترل کنید :
نارگیل حاوی مقدار کمی کربوهیدرات است اما چربی و فیبر زیادی را دارد و به همین دلیل است که به کنترل قند خون کمک به سزایی میکند. در تحقیقات و مطالعاتی که انجام شده به این نتیجه رسیده اند که نارگیل به سبب داشتن آرژنین دارای خاصیت ضد دیابتی است.
آرژین نوعی اسید آمینه میباشد که وجود آن برای عملکرد صحیح سلول های پانکراس بسیار مهم است ، سلول های پانکراس انسولین ترشح میکنند که این موضوع باعث تنظیم و کنترل سطح قند خون میشود.
خوب است بدانید که نارگیل به دلیل داشتن فیبر فراوان سرعت هضم را کاهش میدهد و به بهبود مقاومت انسولین کمک بسزایی میکند که هر دو موضوع برای کنترل سطح قند خون بسیار مفید و کمک کننده است.
مصلح نارگیل در طب سنتی چیست ؟
در طب سنتی نبات و شکر را مصلح نارگیل میدانند.
افراد سرد مزاج نیاز نیست که این میوه را با مصلحش استفاده کنند اما مصلح این میوه برای افراد دارای مزاج گرم لیمو و میوه های ترش و هندوانه است.
عوارض مصرف نارگیل :
نارگیل میوه ای ایست که دیر هضم میشود پس افرادی که مبتلا به بیماری های گوارشی هستند باید در مصرف نارگیل احتیاط کنند.
باید حد تعادل را در مصرف نارگیل رعایت کنید زیرا نارگیل دارای میزان زیادی چربی و مواد مغذی است که باعث چاقی و اضافه وزن میشود.
باید به سالم بودن میوه دقت کنید چون درصورت مصرف نارگیل کپک زده و خراب ممکن است دچار استفراغ شوید.
روغن نارگیل از جمله روغن های گیاهی ایست اما دارای مقدار زیادی چربی اشباع شده است به همین دلیل افراد مبتلا به بیماری های قلبی و چربی خون از مصرف آن خودداری کنند.
6 پاسخ
بسیار لذت بردم.
خیلی دقیق و نکته به نکته.. ممنونم واقعا
عالی عالی عالی
از این متن خیلی راضی هستم اما میشد یه مقدار مطالب ریزتر بیان کنند.
عالی بود مطلبتون
عالي بود ممنون ?