طب شناس
طبع-و-خواص-نارگیلی-در-طب-سنتی-ایرانی-اسلامی|خواص و طبع نارگیل در طب سنتی ایرانی اسلامی|نارگیل در طب سنتی ایرانی اسلامی

خواص و طبع نارگیل در طب سنتی ایرانی اسلامی + مصلحات و عوارض

تاریخ انتشار: December 11, 2021

رای به این نوشته: 4.24/5 (660 رای)

نارگیل میوه ی درخت نخل کوکوس است که این درخت دارای برگ های بزرگ و بسیار زیبایی ایست.نارگیل دارای گونه های متعددی هست که در کشور هند بسیار یافت میشود ، طعم این میوه بیضی شکل با توجه به درجه قلیایی بودن خاک مختلف است.
قسمت بیرونی این میوه خوشمزه به رنگ سبز است که زمانی که میرسند به رنگ قهوه ای تبدیل میشود ، زیر این لایه سخت نیز گوشتی به رنگ سفید دارد.نارگیل های تازه و رسیده دارای آبی شیرین هستند که فواید بسیاری برای سلامتی دارد.
در ادامه مطلب به خواص بیشمار این میوه خوشمزه به همراه طبع و عوارض آن خواهیم پرداخت.

طبع نارگیل در طب سنتی چیست ؟

طبع نارگیل در طب سنتی گرم و خشک است اما طبع آب نارگیل گرم و تر است.همه ی اجزا نارگیل دارای رطوبت فضلیه هستند.
قابل ذکر است که طبع روغن نارگیل هم گرم است، همچنین طبع سرکه نارگیل نیز در اول گرم و در سوم خشک است.

خواص و طبع نارگیل در طب سنتی ایرانی اسلامی

خواص نارگیل چیست ؟

درمان بیماری صرع با مصرف نارگیل :

یکی از فواید عالی نارگیل کمک به درمان صرع است. یک نوع رژیم وجود دارد به نام کتوژنیک که در آن افراد باید از کربوهیدرات کمتری استفاده کنند. این رژیم را برای درمان بیماری مختلفی به کار می‌بردند ، ایم رژیم به کودکانی که صرع مبتلا هستند توصیه میشود.
در رژیم غذایی کتوژنیک باید از مقدار زیادی چربی های مفید و سالم مانند روغن نارگیل را مصرف کنید و از مصرف زیاد کربوهیدرات دوری کنید. رعایت این رژیم باعث افزایش سطح کتون بادی در خون میشود. رعایت این رژیم به شکل فوق‌العاده ای میزان تشنج را در کودکانی که به صرع مبتلا هستند کاهش میدهد.

نارگیل در طب سنتی ایرانی اسلامی

با مصرف نارگیل قند خون را کنترل کنید :

نارگیل حاوی مقدار کمی کربوهیدرات است اما چربی و فیبر زیادی را دارد و به همین دلیل است که به کنترل قند خون کمک به سزایی میکند. در تحقیقات و مطالعاتی که انجام شده به این نتیجه رسیده اند که نارگیل به سبب داشتن آرژنین دارای خاصیت ضد دیابتی است.
آرژین نوعی اسید آمینه میباشد که وجود آن برای عملکرد صحیح سلول های پانکراس بسیار مهم است ، سلول های پانکراس انسولین ترشح میکنند که این موضوع باعث تنظیم و کنترل سطح قند خون میشود.
خوب است بدانید که نارگیل به دلیل داشتن فیبر فراوان سرعت هضم را کاهش میدهد و به بهبود مقاومت انسولین کمک بسزایی میکند که هر دو موضوع برای کنترل سطح قند خون بسیار مفید و کمک کننده است.

مصلح نارگیل در طب سنتی چیست ؟

در طب سنتی نبات و شکر را مصلح نارگیل میدانند.
افراد سرد مزاج نیاز نیست که این میوه را با مصلحش استفاده کنند اما مصلح این میوه برای افراد دارای مزاج گرم لیمو و میوه های ترش و هندوانه است.

عوارض مصرف نارگیل :

نارگیل میوه ای ایست که دیر هضم میشود پس افرادی که مبتلا به بیماری های گوارشی هستند باید در مصرف نارگیل احتیاط کنند.
باید حد تعادل را در مصرف نارگیل رعایت کنید زیرا نارگیل دارای میزان زیادی چربی و مواد مغذی است که باعث چاقی و اضافه وزن میشود.
باید به سالم بودن میوه دقت کنید چون درصورت مصرف نارگیل کپک زده و خراب ممکن است دچار استفراغ شوید.
روغن نارگیل از جمله روغن های گیاهی ایست اما دارای مقدار زیادی چربی اشباع شده است به همین دلیل افراد مبتلا به بیماری های قلبی و چربی خون از مصرف آن خودداری کنند.

خواص و طرز تهیه کله جوش یا کالجوش|طبع کله جوش

طبع و خواص کله جوش یا کالجوش در طب سنتی+ طرز تهیه

پیشگیری و درمان قطعی آلزایمر در طب سنتی

درمان قطعی آلزایمر و راهکار پیشگیری از آلزایمر در طب سنتی

درمان پارگی گوش در طب سنتی و اسلامی + 8 علامت پارگی گوش|درمان پارگی گوش_درمان پارگی پرده گوش

10 راهکار برای درمان خانگی پارگی گوش+ درمان پارگی گوش با عسل

طبع و خواص زرد آلو در طب سنتی|طبع و خواص زرد آلو در طب سنتی|طبع زرد آلو در طب سنتی سرد است یا گرم

طبع زردآلو گرم است یا سرد؟ خواص+ مصلحات+ مضرات در طب سنتی

طبع لوبیا سبز در طب سنتی|خواص لوبیا سبز در طب سنتی|طبع لوبیا سبز در طب سنتی

طبع و خواص لوبیا سبز در طب سنتی ایرانی و اسلامی

خواص گیجاواش تره در طب سنتی|خواص گیجاواش تره|همه چیز درباره گیجاواش تره

خواص گیجاواش تره غذای لذیذ گیلانی + ترکیبات و موارد منع مصرف

طبع و خواص عرق بادرنجبویه در طب سنتی||طبع عرق بادرنجبویه

طبع و خواص عرق بادرنجبویه + 2 مصلح آن در طب سنتی

درمان سردردهای زمستانی به طب سنتی

سردرد های زمستانی را با 5 روش درمان کنید