طب شناس
خواص و طبع موسیر در طب سنتی|طبع موسیر در طب سنتی

طبع موسیر سرد است یا گرم؟(خواص و مضرات)+ مُصلِح در طب سنتی

تاریخ انتشار: November 28, 2021

رای به این نوشته: 4.97/5 (533 رای)

طبع موسیر: موسیر گیاهی است با ظاهری شبیه به پیاز و عطر و طعمی نزدیک به سیر. تنها کمی تلخ تر. سیر و موسیر خواص طبی مشرکی دارند اما هرکدام به تنهایی خواص منحصر به فردی نیز دارند. موسیر بومی ایران است و اما بزرگترین صادر کننده موسیر در جهان چین است. از موسیر به عنوان ادویه و چاشنی در تهیه غذاها، تهیه ترشی و سس های مختلف استفاده می شود. برای اینکه بدانید مزاج موسیر چیست؟ موسیر سرد است یا گرم؟ خواص طبی موسیر، مضرات و عوارض و مصلحات موسیر چیست این متن را تا انتها مطالعه کنید.

طبع موسیر سرد است یا گرم؟

طبع موسیر در طب سنتی

بر اساس نظر کارشناسان و محققان طب سنتی و ایرانی، طبع موسیر گرم و خشک است.

خواص موسیر در طب سنتی

از مهمترین خواص درمانی موسیر کوهی و موسیر میتوان به موارد زیر اشاره کرد.

روشهای مصرف موسیر

اگر مایلید موسیر را خام مصرف کنید به دلیل تندی بالا بهتر است قبل از استفاده کمی تندی آن را بگیرید به این ترتیب که موسیرها را برش زده و در آب سرد قرار دهید. آب آن را هر چهار ساعت عوض کرده و این کار را تا 24 ساعت ادامه دهید. می توانید با موسیر ترشی تهیه کنید و برای این کار کافی است آن را با کمی سرکه و نمکک در ظرفی ریخته و نگه دارید و بعد از یک ماه مصرف کنید. همچنین از موسیر می توان در تهیه ترشی های مخلوط استفاده کرد.رنده کردن موسیر در ماست همراه با کمی نعناع یا شوید خشک یا تازه به شما یک چاشنی و کنار غذای لذیذ می دهد.می توانید موسیر را ورقه ورقه کرده، خشک و سپس آسیاب کنید و در مزه دار کردن کباب ها، غذاها، سس ها و سالاد از آن استفاده کنید.

آیا از مضرات و عوارض موسیر اطلاع دارید؟

مصلح موسیر چیست؟

بهترین مصلح موسیر سرکه است و افرای که علاقمندند موسیر مصرف کنند اما از میزان گرمی آن می ترسند، می توانند ترشی موسیر استفاده کنند.

پختن موسیر در آب و نمک نیز میزان گرمی مزاج آن را کاهش می دهد.

روغن بادام شیرین و کره نیز از مصلحات موسیر هستند بهتر است موسیر با این روغن ها طبخ شود.

سکنجبین نیز می تواند به عنوان مصلح موسیر استفاده شود.

همچنین ترکیب موسیر با ماست و لبنیات می تواند طبع آن را تعدیل کند.

طبع و خواص نان سنگک در طب سنتی ایرانی و اسلامی|طبع نان سنگک

طبع و خواص 3 نوع نان سنگک در طب سنتی ایرانی و اسلامی

طبع و خواص چغاله بادام در طب سنتی

طبع چغاله بادام سرد است یا گرم؟+ خواص+ مصلحات+ مضرات- در طب سنتی

درمان ورم معده با طب سنتی|درمان ورم معده در طب سنتی + 8 روش برای درمان خانگی ورم معده|درمان ورم معده

درمان ورم معده در طب سنتی + 8 روش برای درمان خانگی ورم معده

طبع و خواص روغن گزنه در طب سنتی در طب سنتی|خواص روغن گزنه

طبع و خواص روغن گزنه در طب سنتی ایرانی و اسلامی + مضرات و مصلح

درمان آبله مرغان در طب سنتی|درمان آبله مرغان

آبله مرغان و درمان آب با طب سنتی ایرانی و اسلامی

کدام سیب بهتر است؟ زرد یا قرمز؟

سیب قرمز یا زرد؟ مسئله این است؟

خواص کنجک در طب سنتی ایرانی و اسلامی|خواص کنجک

گیاه کنجک چیست و چه خواصی دارد؟ 6 مورد از خواص کنجک در طب سنتی

همه چیز درباره طبع و خواص تاس کباب در طب سنتی + 7 خاصیت بینظیر تاس کباب|طبع و خواص تاس کباب|

همه چیز درباره طبع و خواص تاس کباب در طب سنتی + 7 خاصیت بینظیر تاس کباب