طب شناس
خواص و طبع موسیر در طب سنتی|طبع موسیر در طب سنتی

طبع موسیر سرد است یا گرم؟(خواص و مضرات)+ مُصلِح در طب سنتی

تاریخ انتشار: November 28, 2021

رای به این نوشته: 4.97/5 (533 رای)

طبع موسیر: موسیر گیاهی است با ظاهری شبیه به پیاز و عطر و طعمی نزدیک به سیر. تنها کمی تلخ تر. سیر و موسیر خواص طبی مشرکی دارند اما هرکدام به تنهایی خواص منحصر به فردی نیز دارند. موسیر بومی ایران است و اما بزرگترین صادر کننده موسیر در جهان چین است. از موسیر به عنوان ادویه و چاشنی در تهیه غذاها، تهیه ترشی و سس های مختلف استفاده می شود. برای اینکه بدانید مزاج موسیر چیست؟ موسیر سرد است یا گرم؟ خواص طبی موسیر، مضرات و عوارض و مصلحات موسیر چیست این متن را تا انتها مطالعه کنید.

طبع موسیر سرد است یا گرم؟

طبع موسیر در طب سنتی

بر اساس نظر کارشناسان و محققان طب سنتی و ایرانی، طبع موسیر گرم و خشک است.

خواص موسیر در طب سنتی

از مهمترین خواص درمانی موسیر کوهی و موسیر میتوان به موارد زیر اشاره کرد.

روشهای مصرف موسیر

اگر مایلید موسیر را خام مصرف کنید به دلیل تندی بالا بهتر است قبل از استفاده کمی تندی آن را بگیرید به این ترتیب که موسیرها را برش زده و در آب سرد قرار دهید. آب آن را هر چهار ساعت عوض کرده و این کار را تا 24 ساعت ادامه دهید. می توانید با موسیر ترشی تهیه کنید و برای این کار کافی است آن را با کمی سرکه و نمکک در ظرفی ریخته و نگه دارید و بعد از یک ماه مصرف کنید. همچنین از موسیر می توان در تهیه ترشی های مخلوط استفاده کرد.رنده کردن موسیر در ماست همراه با کمی نعناع یا شوید خشک یا تازه به شما یک چاشنی و کنار غذای لذیذ می دهد.می توانید موسیر را ورقه ورقه کرده، خشک و سپس آسیاب کنید و در مزه دار کردن کباب ها، غذاها، سس ها و سالاد از آن استفاده کنید.

آیا از مضرات و عوارض موسیر اطلاع دارید؟

مصلح موسیر چیست؟

بهترین مصلح موسیر سرکه است و افرای که علاقمندند موسیر مصرف کنند اما از میزان گرمی آن می ترسند، می توانند ترشی موسیر استفاده کنند.

پختن موسیر در آب و نمک نیز میزان گرمی مزاج آن را کاهش می دهد.

روغن بادام شیرین و کره نیز از مصلحات موسیر هستند بهتر است موسیر با این روغن ها طبخ شود.

سکنجبین نیز می تواند به عنوان مصلح موسیر استفاده شود.

همچنین ترکیب موسیر با ماست و لبنیات می تواند طبع آن را تعدیل کند.

طبع و 10 خاصیت شگفت انگیز کوفته عربی در طب سنتی+ طرز تهیه|خواص کوفته عربی

طبع و 10 خاصیت شگفت انگیز کوفته عربی در طب سنتی+ طرز تهیه

خواص قندهای طبیعی برای دانش آموزان

جایگزین کردن قندهای طبیعی با تنقلات شیرین

طبع مربا انجیر در طب سنتی ایرانی و اسلامی|طبع مربا انجیر

طبع مربا انجیر سرد است یا گرم؟ خواص مربا انجیر در طب سنتی

طبع-و-خواص-گوشت-شترمرغ-در-طب-سنتی-ایرانی-اسلامی|

طبع و خواص گوشت شترمرغ در طب سنتی ایرانی اسلامی

خواص علف وتیور و روغن وتیور در طب سنتی|خواص علف وتیور|علف وتیور

بیش از 20 خاصیت علف وتیور و روغن در طب سنتی+ کاربردهای کشاورزی

فواید چای سبز برای تنبلی تخمدان در طب سنتی

فواید چای سبز برای تنبلی تخمدان+ در طب سنتی

طبع و خواص قهوه گانودرما در طب سنتی|طبع و خواص قارچ و قهوه گانودرما در طب سنتی|طبع قهوه گانودرما|

طبع قهوه گانودرما سرد است یا گرم؟+ خواص و مضرات- در طب سنتی

طبع و خواص شربت خاکشیر در طب سنتی + طرز تهیه 2 نوع شربت خاکشیر خوشمزه||خواص شربت خاکشیر

طبع و خواص شربت خاکشیر در طب سنتی + طرز تهیه 2 نوع شربت خاکشیر خوشمزه