طب شناس
خواص و طبع موسیر در طب سنتی|طبع موسیر در طب سنتی

طبع موسیر سرد است یا گرم؟(خواص و مضرات)+ مُصلِح در طب سنتی

تاریخ انتشار: November 28, 2021

رای به این نوشته: 4.97/5 (533 رای)

طبع موسیر: موسیر گیاهی است با ظاهری شبیه به پیاز و عطر و طعمی نزدیک به سیر. تنها کمی تلخ تر. سیر و موسیر خواص طبی مشرکی دارند اما هرکدام به تنهایی خواص منحصر به فردی نیز دارند. موسیر بومی ایران است و اما بزرگترین صادر کننده موسیر در جهان چین است. از موسیر به عنوان ادویه و چاشنی در تهیه غذاها، تهیه ترشی و سس های مختلف استفاده می شود. برای اینکه بدانید مزاج موسیر چیست؟ موسیر سرد است یا گرم؟ خواص طبی موسیر، مضرات و عوارض و مصلحات موسیر چیست این متن را تا انتها مطالعه کنید.

طبع موسیر سرد است یا گرم؟

طبع موسیر در طب سنتی

بر اساس نظر کارشناسان و محققان طب سنتی و ایرانی، طبع موسیر گرم و خشک است.

خواص موسیر در طب سنتی

از مهمترین خواص درمانی موسیر کوهی و موسیر میتوان به موارد زیر اشاره کرد.

روشهای مصرف موسیر

اگر مایلید موسیر را خام مصرف کنید به دلیل تندی بالا بهتر است قبل از استفاده کمی تندی آن را بگیرید به این ترتیب که موسیرها را برش زده و در آب سرد قرار دهید. آب آن را هر چهار ساعت عوض کرده و این کار را تا 24 ساعت ادامه دهید. می توانید با موسیر ترشی تهیه کنید و برای این کار کافی است آن را با کمی سرکه و نمکک در ظرفی ریخته و نگه دارید و بعد از یک ماه مصرف کنید. همچنین از موسیر می توان در تهیه ترشی های مخلوط استفاده کرد.رنده کردن موسیر در ماست همراه با کمی نعناع یا شوید خشک یا تازه به شما یک چاشنی و کنار غذای لذیذ می دهد.می توانید موسیر را ورقه ورقه کرده، خشک و سپس آسیاب کنید و در مزه دار کردن کباب ها، غذاها، سس ها و سالاد از آن استفاده کنید.

آیا از مضرات و عوارض موسیر اطلاع دارید؟

مصلح موسیر چیست؟

بهترین مصلح موسیر سرکه است و افرای که علاقمندند موسیر مصرف کنند اما از میزان گرمی آن می ترسند، می توانند ترشی موسیر استفاده کنند.

پختن موسیر در آب و نمک نیز میزان گرمی مزاج آن را کاهش می دهد.

روغن بادام شیرین و کره نیز از مصلحات موسیر هستند بهتر است موسیر با این روغن ها طبخ شود.

سکنجبین نیز می تواند به عنوان مصلح موسیر استفاده شود.

همچنین ترکیب موسیر با ماست و لبنیات می تواند طبع آن را تعدیل کند.

خواص و فواید باسترمه پلو در طب سنتی|خواص باسترمه

باسترمه پلو غذای سنتی کدام استان است؟ طبع و خواص باسترمه در طب سنتی

قره قاط سلاحی برای مبارزه با دیابت و فشارخون بالا

مبارزه با دیابت و فشارخون تنها با میوه قره قاط

علائم ام اس خاموش

علائم ام اس که باید به آن توجه کنید

کباب و سماق فواید و خواص سماق

به این 4 دلیل سماق را از برنامه غذاییتان حذف نکنید+ خواص و طبع سماق

فواید روزه از دیدگاه طب سنتی + نکات مهم

فواید روزه از دیدگاه طب سنتی + نکات مهم

9 خاصیت شگفت انگیز پوکورا در طب سنتی + طرز تهیه پاکورا بوشهری|خواص پوکورا

9 خاصیت شگفت انگیز پوکورا در طب سنتی + طرز تهیه پاکورا بوشهری

طب-سنتی-و-کرونا

مخالفت با طب سنتی به قیمت جان بیماران کرونایی

چه زمانی حجامت کنیم

چه زمانی حجامت کنیم؟ نکات و توضیحات کامل