طب شناس
خواص و طبع موسیر در طب سنتی|طبع موسیر در طب سنتی

طبع موسیر سرد است یا گرم؟(خواص و مضرات)+ مُصلِح در طب سنتی

تاریخ انتشار: November 28, 2021

رای به این نوشته: 4.97/5 (533 رای)

طبع موسیر: موسیر گیاهی است با ظاهری شبیه به پیاز و عطر و طعمی نزدیک به سیر. تنها کمی تلخ تر. سیر و موسیر خواص طبی مشرکی دارند اما هرکدام به تنهایی خواص منحصر به فردی نیز دارند. موسیر بومی ایران است و اما بزرگترین صادر کننده موسیر در جهان چین است. از موسیر به عنوان ادویه و چاشنی در تهیه غذاها، تهیه ترشی و سس های مختلف استفاده می شود. برای اینکه بدانید مزاج موسیر چیست؟ موسیر سرد است یا گرم؟ خواص طبی موسیر، مضرات و عوارض و مصلحات موسیر چیست این متن را تا انتها مطالعه کنید.

طبع موسیر سرد است یا گرم؟

طبع موسیر در طب سنتی

بر اساس نظر کارشناسان و محققان طب سنتی و ایرانی، طبع موسیر گرم و خشک است.

خواص موسیر در طب سنتی

از مهمترین خواص درمانی موسیر کوهی و موسیر میتوان به موارد زیر اشاره کرد.

روشهای مصرف موسیر

اگر مایلید موسیر را خام مصرف کنید به دلیل تندی بالا بهتر است قبل از استفاده کمی تندی آن را بگیرید به این ترتیب که موسیرها را برش زده و در آب سرد قرار دهید. آب آن را هر چهار ساعت عوض کرده و این کار را تا 24 ساعت ادامه دهید. می توانید با موسیر ترشی تهیه کنید و برای این کار کافی است آن را با کمی سرکه و نمکک در ظرفی ریخته و نگه دارید و بعد از یک ماه مصرف کنید. همچنین از موسیر می توان در تهیه ترشی های مخلوط استفاده کرد.رنده کردن موسیر در ماست همراه با کمی نعناع یا شوید خشک یا تازه به شما یک چاشنی و کنار غذای لذیذ می دهد.می توانید موسیر را ورقه ورقه کرده، خشک و سپس آسیاب کنید و در مزه دار کردن کباب ها، غذاها، سس ها و سالاد از آن استفاده کنید.

آیا از مضرات و عوارض موسیر اطلاع دارید؟

مصلح موسیر چیست؟

بهترین مصلح موسیر سرکه است و افرای که علاقمندند موسیر مصرف کنند اما از میزان گرمی آن می ترسند، می توانند ترشی موسیر استفاده کنند.

پختن موسیر در آب و نمک نیز میزان گرمی مزاج آن را کاهش می دهد.

روغن بادام شیرین و کره نیز از مصلحات موسیر هستند بهتر است موسیر با این روغن ها طبخ شود.

سکنجبین نیز می تواند به عنوان مصلح موسیر استفاده شود.

همچنین ترکیب موسیر با ماست و لبنیات می تواند طبع آن را تعدیل کند.

همه چیز در باره آبله میمونی+ علائم و راه های انتقال|همه آنچه باید در مورد آبله میمونی بدانیم|همه آنچه باید در مورد آبله میمونی بدانیم

از آبله میمونی چه می دانید؟+ واکسن آبله میمونی

خواص مرصع پلو در طب سنتی||مرصع پلو|خواص مرصع پلو

طبع و خواص مرصع پلو، غذای خوشمزه ایرانی در طب سنتی

پیشگیری از نفخ در ماه رمضان

پیشگیری از نفخ معده در ماه رمضان

طبع و خواص روغن شوید در طب سنتی|خواص روغن شوید

طبع و خواص روغن شوید در طب سنتی+ 3 مورد از عوارض روغن شوید

طبع و خواص ماهی میدم + طرز تهیه ماهی میدم به روش طب سنتی|ماهی میدم و خواص آن

طبع و 11 خاصیت ماهی میدم + طرز تهیه ماهی میدم به روش طب سنتی

طبع و خواص عرق کاکوتی در طب سنتی|خواص و طبع عرق کاکوتی در طب سنتی + 12 خاصیت فوق العاده عرق کاکوتی|طبع عرق کاکوتی

خواص و طبع عرق کاکوتی در طب سنتی + 12 خاصیت فوق العاده عرق کاکوتی

طبع و خواص عرق بابونه در طب سنتی|طبع عرق بابونه

طبع و خواص عرق بابونه در طب سنتی ایرانی و اسلامی+ 2 مصلح معروف آن

آلرژی در فصل بهار درمان فوری و جلوگیری

درمان فوری+ جلوگیری از آلرژی بهاره با طب سنتی | حجامت آلرژی