طب شناس
طبع کاکائو در طب سنتی ایرانی اسلامی|خواص کاکائو در طب سنتی ایرانی اسلامی|کاکائو در طب سنتی ایرانی اسلامی

خواص و طبع کاکائو در طب سنتی ایرانی اسلامی + مصلحات

تاریخ انتشار: December 8, 2021

رای به این نوشته: 4.11/5 (385 رای)

کاکائو درختی است که طول آن حدودا به ۴ تا ۱۰ متر میرسد، برگ های درخت کاکائو ساده و متقابل اند. این درخت در همه ی فصل ها دارای گل های کوچک و قرمز رنگی است که منظم هستند.
میوه ی درخت کاکائو بسته و به رنگ زرد است، اندازه این میوه مشابه خیار است و دارای تقریبا ۲۵ تا ۴۵ عدد دانه است. این میوه را بعد از برداشت داخل انبار میگذارند تا بپوسد و بعد دانه های آن را جمع آوری کنند و به مصرف برسانند.
با تحت فشار قرار دادن دانه ها و گرفتن چربی یا کره آنها ، پودر کاکائو به دست می آید.
پودر کاکائو به دلیل نقش مهمی که در تهیه انواع شکلات ها دارد بسیار قابل توجه است اما خوب است بدانید که کاکائو علاوه بر تهیه شکلات ، فواید بسیاری برای سلامتی دارد که ادامه به آن خواهیم پرداخت .

طبع کاکائو در طب سنتی چیست ؟

طبع کاکائو در طب سنتی دارای گرم و خشک است که افراد گرم مزاج بهتر از برای استفاده از کاکائو آن را با مصلحش مصرف کنند.

مصلح کاکائو در طب سنتی چیست ؟

در طب سنتی از گلاب ، زعفران و روغن پسته به عنوان مصلح کاکائو یاد شده است.

خواص کاکائو چیست؟

خواص کاکائو در طب سنتی ایرانی اسلامی

کاکائو دارای فواید بسیاری است که عبارتند از :

با مصرف کاکائو عملکرد مغز خود را بهبود ببخشید :

فواید کاکائو برای مغز: تحقیقات انجام شده نشان میدهد که کاکائو به دلیل دارا بودن پلی فنل میتواند با بهبود جریان خون و عملکرد مغز از به وجود آمدن بیماری های عصبی جلوگیری کند. فلاوانول ها قادر اند که از مانع های مغزی و خونی رد بشوند و به همین خاطر در مسیرهای بیوشیمیایی ای قرار میگیرند که مولکول ها و نورون های تأثیر گذار و مهم برای عملکرد مغز به وجود می آورند.
خوب است بدانید که همین طور که در سطر بالا بیان کردیم، فلاوانول ها بر روی روند باز کردن رگ های خونی و ایجاد اکسید نیتریک تأثیر میگذارد در نتیجه باعث بهبود جریان خون و تامین خون کافی برای مغز انسان میشود .

کاکائو در طب سنتی ایرانی اسلامی

فواید کاکائو برای افراد دیابتی :

باید توجه داشته باشید که مصرف زیاد شکلات برای قند خون مضر است اما خود کاکائو برای بیماری دیابت دارای فواید بسیاری است. تحقیقات انجام شده نشانگر آن است که فلاوانول هایی که در کاکائو وجود دارند، باعث کاهش سرعت هضم و جذب کربوهیدرات میشود و همین طور باعث بهبود روند ترشح انسولین میشود.
در دسته ای دیگر از تحقیقات نشان دهنده آن است که مصرف مقدار قابل توجهی از فلاوانول ها مانند آن هایی که در کاکائو وجود دارند از ابتلا افراد به دیابت نوع ۲ جلوگیری میکند.مصرف کاکائو که حاوی مقدار زیادی فلاوانول ها است و شکلات تلخ میتواند احتمال حساسیت به انسولین را پایین بیاورد و به بهبود سطح قند خون و کاهش التهاب هایی که در افراد دیابتی و غیر دیابتی وجود دارد کمک به سزایی بکند.

عوارض مصرف کاکائو چیست؟

افزایش توان باروری باروری با طب سنتی

افزایش توان و شانس باروری با این گیاهان

گرمازدگی؛ ساده اما خطرناک

مراقب گرمازدگی در تابستان باشید!

مبارزه با آلودگی هوا با طب سنتی

چگونه با طب سنتی از آلودگی هوا جان سالم به در ببریم؟

طبع و خواص برگ به در طب سنتی|خواص برگ به

طبع و خواص برگ به در طب سنتی ایرانی و اسلامی+ مضرات و مصلحات

زایمان بدون درد

طب سوزنی و کاهش درد زایمان

طبع و خواص گوشت جوجه تیغی در طب سنتی|طبع گوشت جوجه تیغی

آیا گوشت جوجه تیغی حلال و قابل خوردن است؟ طبع گوشت جوجه تیغی و 16 خاصیت آن

می دونستی هر روز داری یه نوشیدنی کشنده رو می نوشی؟|اثرات مخرب نوشیدن آب یخ

نوشیدنی کشنده ای که هر روز می نوشید!

دمنوش هایی که نباید در سرماخوردگی بنوشید

دمنوش هایی که برای سرماخوردگی مضر هستند