طب شناس
طبع کیوی در طب سنتی ایرانی اسلامی زرد|خواص کیوی در طب سنتی ایرانی اسلامی زرد

طبع کیوی سرده یا گرمه؟+ خواص+ مصلحات+ مضرات- در طب سنتی ایرانی اسلامی

تاریخ انتشار: January 19, 2022

رای به این نوشته: 4.36/5 (744 رای)

کیوی در ابتدا فقط در جنوب چین پرورش داده می شد و کم کم به نواحی مختلف جهان برده شد. این میوه با ظاهر قهوه ای و پرزدار و گوشته ای سبز و تررش مزه، شباهت عجیبی به پرنده ملی نیوزلند داشت و از این رو نام آن پرنده را روی ایم میوه گذاشته و آن را کیوی نامیدند.

کیوی سرشار از مواد مغذی و یک میوه کم کالری است و طرفداران خاص خودش را دارد.

می توانید با مطالعه این مطلب اطلاعات خوبی در خصوص طبع و خواص کیوی در طب سنتی ایرانی اسلامی به دست بیاورید.

 طبع کیوی

طبع کیوی بستگی زیادی به مزه آن دارد. کیوی ترش طبع سرد و تر و هرچه مزه آن به شیرینی برود، طبع آن نیز گرمتر می شود. کیوی کاملا شیرین دارای طبع گرم و تر است.بطور کلی کیوی برای افرادی با مزاج گرم و خشک میوه مناسبی است.

خواص کیوی

ویتامین ث فراوانی دارد که حتی از پرتقال بیشتر است و از این رو برای تقویت بدن در برابر بیماری ها و سرماخوردگی مفید است.

مشکلات بی خوابی و بد خوابی را بهبود می بخشد.

دمای بدن را کاهش می دهد و برای مقابله با تب مفید است.

با داشتن پتاسیم بالا مشکلات فشار خون بالا را در افراد بهبود می بخشد.

موجب سلامت و تقویت قلب است.

به بدن رطوبت می دهد و خشکی را کم می کند.

حاوی فیبر است و مشکلات یبوست و بیماریهای روده را بهبود می بخشد.

برای افراد دیابتی میوه مناسبی است.

ایمنی بدن را بالا می برد.

در دمان آسم موثر است.

بیماری های کبد را بهبود می بخشد.

تنگی نفس، سرفه و آب ریزش بینی را کاهش می دهد. بخصوص برای کاهش این علایم در شب موثر است.

دارای مواد مغذی فراوان برای زن های باردار و موجب بالا بردن کیفیت تغذیه جنین می شود.

برای چشم مفید است و بینایی را تقویت می کند.

خواص کیوی در طب سنتی ایرانی اسلامی زرد

درمان یبوست با کیوی

راه های مختلفی برای درمان یبوست ذکر شده. با توجه به اینکه امروزه، استفاده از مواد کارخانه ای و شیوه غلط تغذیه ای در خانواده ها، یبوست یک مشکل همه گیر و زیاد شده، بهتر است در مورد روشهای مختلف درمان این عارضه اطلاعات کافی داشته باشید. یبوست مادر بسیاری از بیماری ها ست و ضروری است که در اولین فرصت برای برطرف کردن آن کوشید.

خوردن کیوی با پوست در درمان یبوست بسیار موثر است. فیبر بالا موجود در کیوی و بخصوص در پوست آن می تواند حرکات روده را تقویت کرده و یبوست را برطرف کند.

مضرات کیوی و موارد منع مصرف آن.

کیوی در برخی افراد واکنش های آلرژیک ایجاد می کند. بخصوص اگر کیوی بصورت کال و نرسیده مصرف شود ممکن است باعث خارش گلو، تورم لب و دهان و زبان، سرفه، ایجاد دانه های قرمز روی پوست بخصوص اطراف دهان و... شود.

زیاده روی در مصرف آن می تواند موجب التهاب پانکراس شود.

اسهال، غش و بی حالی یکی دیگر از عوارض مصرف بی رویه کیوی است.

زنان باردار و شیرده باید برای مصرف کیوی با پزشک خود مشورت کنند.

در زمان مصرف داروهایی نظیر آسپرین، هپارین، داروهای ضد پلاکت و داروهای ضد التهاب غیر استروئیدی نباید از کیوی استفاده کرد. همچنین اگر داروهای ضد قارچی مصرف می کنید در مصرف کیوی احتیاط کنید. با مشورت با پزشک خود از تداخلات دارویی دیگر پیشگیری کنید.

مصلح کیوی چیست؟

عسل و گل انگبین مصلحات مناسبی برای کیوی هستند. همچنین ترکیب برگ گل سرخ و عسل نیز یک مصلح عالی برای تعدیل طبع کیوی در بدن است.

طبع و خواص عناب در طب سنتی|خواص-درمانی-عناب-در-طب-سنتی-ایرانی-اسلامی|طبع-و-خواص-عناب-در-طب-سنتی|طبع-و-خواص-عناب-درمان-سرفه-و-لاغری

طبع عناب سرد است یا گرم؟+ مصلحات+ خواص+ مضرات در طب سنتی

خواص-و-طبع-لبو قرمز-و-چغندر-و-برگ-چغندر-در-طب-سنتی-ایرانی-اسلامی|طبع-لبو-طبع-چغندر-و-برگ-چغندر-در-طب-سنتی|خواص-و-طبع-برگ-چغندر-در-طب-سنتی

طبع لبو سرده یا گرمه؟ مصلحات+ خواص+ مضرات- در طب سنتی

درمان سردرد

درمان فوری سردرد+ انواع سردرد

علل و درمان ضعف و بی حالی با طب سنتی|یوگا موثر در از بین بردن ضعف و بی حالی|درمان ضعف و بی حالی

درمان ضعف و بی حالی در طب سنتی با 13 توصیه تغذیه ای و چند راهکار دیگر

طبع-و-خواص-پرتقال-در-طب-سنتی-ایرانی-اسلامی|طبع-پرتقال-در-طب-سنتی-ایرانی-اسلامی

طبع و خواص پرتقال در طب سنتی ایرانی اسلامی

طبع و خواص مرزنجوش در طب سنتی|طبع مرزنجوش یا مرزنگوش|خواص مرزنجوش یا مرزنگوش

بیش از 50 خاصیت مرزنجوش+طبع مرزنجوش و مضرات و مصلح آن

خواص کنجک در طب سنتی ایرانی و اسلامی|خواص کنجک

گیاه کنجک چیست و چه خواصی دارد؟ 6 مورد از خواص کنجک در طب سنتی

طبع و خواص شربت شیر خرما در طب ایرانی و اسلامی|خواص شربت شیر خرما

طبع و خواص شربت شیر خرما در طب سنتی+ مضرات و مصلحات+ روش تهیه