طب شناس
طبع کیوی در طب سنتی ایرانی اسلامی زرد|خواص کیوی در طب سنتی ایرانی اسلامی زرد

طبع کیوی سرده یا گرمه؟+ خواص+ مصلحات+ مضرات- در طب سنتی ایرانی اسلامی

تاریخ انتشار: January 19, 2022

رای به این نوشته: 4.36/5 (744 رای)

کیوی در ابتدا فقط در جنوب چین پرورش داده می شد و کم کم به نواحی مختلف جهان برده شد. این میوه با ظاهر قهوه ای و پرزدار و گوشته ای سبز و تررش مزه، شباهت عجیبی به پرنده ملی نیوزلند داشت و از این رو نام آن پرنده را روی ایم میوه گذاشته و آن را کیوی نامیدند.

کیوی سرشار از مواد مغذی و یک میوه کم کالری است و طرفداران خاص خودش را دارد.

می توانید با مطالعه این مطلب اطلاعات خوبی در خصوص طبع و خواص کیوی در طب سنتی ایرانی اسلامی به دست بیاورید.

 طبع کیوی

طبع کیوی بستگی زیادی به مزه آن دارد. کیوی ترش طبع سرد و تر و هرچه مزه آن به شیرینی برود، طبع آن نیز گرمتر می شود. کیوی کاملا شیرین دارای طبع گرم و تر است.بطور کلی کیوی برای افرادی با مزاج گرم و خشک میوه مناسبی است.

خواص کیوی

ویتامین ث فراوانی دارد که حتی از پرتقال بیشتر است و از این رو برای تقویت بدن در برابر بیماری ها و سرماخوردگی مفید است.

مشکلات بی خوابی و بد خوابی را بهبود می بخشد.

دمای بدن را کاهش می دهد و برای مقابله با تب مفید است.

با داشتن پتاسیم بالا مشکلات فشار خون بالا را در افراد بهبود می بخشد.

موجب سلامت و تقویت قلب است.

به بدن رطوبت می دهد و خشکی را کم می کند.

حاوی فیبر است و مشکلات یبوست و بیماریهای روده را بهبود می بخشد.

برای افراد دیابتی میوه مناسبی است.

ایمنی بدن را بالا می برد.

در دمان آسم موثر است.

بیماری های کبد را بهبود می بخشد.

تنگی نفس، سرفه و آب ریزش بینی را کاهش می دهد. بخصوص برای کاهش این علایم در شب موثر است.

دارای مواد مغذی فراوان برای زن های باردار و موجب بالا بردن کیفیت تغذیه جنین می شود.

برای چشم مفید است و بینایی را تقویت می کند.

خواص کیوی در طب سنتی ایرانی اسلامی زرد

درمان یبوست با کیوی

راه های مختلفی برای درمان یبوست ذکر شده. با توجه به اینکه امروزه، استفاده از مواد کارخانه ای و شیوه غلط تغذیه ای در خانواده ها، یبوست یک مشکل همه گیر و زیاد شده، بهتر است در مورد روشهای مختلف درمان این عارضه اطلاعات کافی داشته باشید. یبوست مادر بسیاری از بیماری ها ست و ضروری است که در اولین فرصت برای برطرف کردن آن کوشید.

خوردن کیوی با پوست در درمان یبوست بسیار موثر است. فیبر بالا موجود در کیوی و بخصوص در پوست آن می تواند حرکات روده را تقویت کرده و یبوست را برطرف کند.

مضرات کیوی و موارد منع مصرف آن.

کیوی در برخی افراد واکنش های آلرژیک ایجاد می کند. بخصوص اگر کیوی بصورت کال و نرسیده مصرف شود ممکن است باعث خارش گلو، تورم لب و دهان و زبان، سرفه، ایجاد دانه های قرمز روی پوست بخصوص اطراف دهان و... شود.

زیاده روی در مصرف آن می تواند موجب التهاب پانکراس شود.

اسهال، غش و بی حالی یکی دیگر از عوارض مصرف بی رویه کیوی است.

زنان باردار و شیرده باید برای مصرف کیوی با پزشک خود مشورت کنند.

در زمان مصرف داروهایی نظیر آسپرین، هپارین، داروهای ضد پلاکت و داروهای ضد التهاب غیر استروئیدی نباید از کیوی استفاده کرد. همچنین اگر داروهای ضد قارچی مصرف می کنید در مصرف کیوی احتیاط کنید. با مشورت با پزشک خود از تداخلات دارویی دیگر پیشگیری کنید.

مصلح کیوی چیست؟

عسل و گل انگبین مصلحات مناسبی برای کیوی هستند. همچنین ترکیب برگ گل سرخ و عسل نیز یک مصلح عالی برای تعدیل طبع کیوی در بدن است.

جینسینگ کره ای

طبع و خواص یخنی نخود در طب سنتی|خواص یخنی نخود

طبع و خواص یخنی نخود+ طرز تهیه+ مضرات و مصلحات

طبع و خواص آب آناناس در طب سنتی|خواص آب آناناس

طبع آب آناناس و 17 مورد از خواص آن + روش تهیه + مصلحات

باورهای غلط طب سنتی

باورهای نادرست در باره طب سنتی

طبع و خواص وانیل در طب سنتی

همه چیز در باره وانیل از دیدگاه طب سنتی+ طبع و خواص

دمنوش هایی که نباید در سرماخوردگی بنوشید

دمنوش هایی که برای سرماخوردگی مضر هستند

طبع و خواص کلم قمری در طب سنتی|خواص کلم قمری|مضرات کلم قمری

طبع کلم قمری سرد است یا گرم؟ 10 مورد از خواص کلم قمری در طب سنتی + مصلحات

خواص-بهار-نارنج-در-طب-سنتی|خواص-بهار-نارنج-در-طب-سنتی-عوارض-و-مصرف

12 مورد از خواص بهار نارنج در طب سنتی + کاربرد + عوارض