طب شناس
طبع کیوی در طب سنتی ایرانی اسلامی زرد|خواص کیوی در طب سنتی ایرانی اسلامی زرد

طبع کیوی سرده یا گرمه؟+ خواص+ مصلحات+ مضرات- در طب سنتی ایرانی اسلامی

تاریخ انتشار: January 19, 2022

رای به این نوشته: 4.36/5 (744 رای)

کیوی در ابتدا فقط در جنوب چین پرورش داده می شد و کم کم به نواحی مختلف جهان برده شد. این میوه با ظاهر قهوه ای و پرزدار و گوشته ای سبز و تررش مزه، شباهت عجیبی به پرنده ملی نیوزلند داشت و از این رو نام آن پرنده را روی ایم میوه گذاشته و آن را کیوی نامیدند.

کیوی سرشار از مواد مغذی و یک میوه کم کالری است و طرفداران خاص خودش را دارد.

می توانید با مطالعه این مطلب اطلاعات خوبی در خصوص طبع و خواص کیوی در طب سنتی ایرانی اسلامی به دست بیاورید.

 طبع کیوی

طبع کیوی بستگی زیادی به مزه آن دارد. کیوی ترش طبع سرد و تر و هرچه مزه آن به شیرینی برود، طبع آن نیز گرمتر می شود. کیوی کاملا شیرین دارای طبع گرم و تر است.بطور کلی کیوی برای افرادی با مزاج گرم و خشک میوه مناسبی است.

خواص کیوی

ویتامین ث فراوانی دارد که حتی از پرتقال بیشتر است و از این رو برای تقویت بدن در برابر بیماری ها و سرماخوردگی مفید است.

مشکلات بی خوابی و بد خوابی را بهبود می بخشد.

دمای بدن را کاهش می دهد و برای مقابله با تب مفید است.

با داشتن پتاسیم بالا مشکلات فشار خون بالا را در افراد بهبود می بخشد.

موجب سلامت و تقویت قلب است.

به بدن رطوبت می دهد و خشکی را کم می کند.

حاوی فیبر است و مشکلات یبوست و بیماریهای روده را بهبود می بخشد.

برای افراد دیابتی میوه مناسبی است.

ایمنی بدن را بالا می برد.

در دمان آسم موثر است.

بیماری های کبد را بهبود می بخشد.

تنگی نفس، سرفه و آب ریزش بینی را کاهش می دهد. بخصوص برای کاهش این علایم در شب موثر است.

دارای مواد مغذی فراوان برای زن های باردار و موجب بالا بردن کیفیت تغذیه جنین می شود.

برای چشم مفید است و بینایی را تقویت می کند.

خواص کیوی در طب سنتی ایرانی اسلامی زرد

درمان یبوست با کیوی

راه های مختلفی برای درمان یبوست ذکر شده. با توجه به اینکه امروزه، استفاده از مواد کارخانه ای و شیوه غلط تغذیه ای در خانواده ها، یبوست یک مشکل همه گیر و زیاد شده، بهتر است در مورد روشهای مختلف درمان این عارضه اطلاعات کافی داشته باشید. یبوست مادر بسیاری از بیماری ها ست و ضروری است که در اولین فرصت برای برطرف کردن آن کوشید.

خوردن کیوی با پوست در درمان یبوست بسیار موثر است. فیبر بالا موجود در کیوی و بخصوص در پوست آن می تواند حرکات روده را تقویت کرده و یبوست را برطرف کند.

مضرات کیوی و موارد منع مصرف آن.

کیوی در برخی افراد واکنش های آلرژیک ایجاد می کند. بخصوص اگر کیوی بصورت کال و نرسیده مصرف شود ممکن است باعث خارش گلو، تورم لب و دهان و زبان، سرفه، ایجاد دانه های قرمز روی پوست بخصوص اطراف دهان و... شود.

زیاده روی در مصرف آن می تواند موجب التهاب پانکراس شود.

اسهال، غش و بی حالی یکی دیگر از عوارض مصرف بی رویه کیوی است.

زنان باردار و شیرده باید برای مصرف کیوی با پزشک خود مشورت کنند.

در زمان مصرف داروهایی نظیر آسپرین، هپارین، داروهای ضد پلاکت و داروهای ضد التهاب غیر استروئیدی نباید از کیوی استفاده کرد. همچنین اگر داروهای ضد قارچی مصرف می کنید در مصرف کیوی احتیاط کنید. با مشورت با پزشک خود از تداخلات دارویی دیگر پیشگیری کنید.

مصلح کیوی چیست؟

عسل و گل انگبین مصلحات مناسبی برای کیوی هستند. همچنین ترکیب برگ گل سرخ و عسل نیز یک مصلح عالی برای تعدیل طبع کیوی در بدن است.

درمان ریزش مو سکه ای در طب سنتی|درمان ریزش مو سکه ای در طب سنتی + 10 دارو گیاهی فوق العاده برای درمان ریزش مو سکه ای|درمان ریزش مو سکه ای

درمان قطعی ریزش مو سکه ای با 10 دارو گیاهی در طب سنتی

خواص شگفت انگیز روغن هسته سیب برای پوست و زیبایی|زیبایی پوست با روغن هسته سیب

با روغن هسته سیب زیبا و جوان بمانید!

طب سنتی چینی و مبارزه با کرونا

طب سنتی چینی در مبارزه با کرونا چه کرد؟

پاکسازی بدن در بهار

پاکسازی بدن در بهار با طب سنتی

درمان فوری بوی بد دهان با طب سنتی|درمان بوی بد دهان با روشهای خانگی و طب سنتی

8 روش خانگی و ارزان برای از بین بردن بوی بد دهان

طبع و خواص روغن گل سرخ از دیدگاه طب سنتی|خواص روغن گل سرخ

طبع روغن گل سرخ در طب سنتی + بیش از 30 مورد از خواص روغن گل سرخ برای بدن+ مضرات و مصلح

10 خاصیت برنج کدو حلوایی در طب سنتی + طرز تهیه کدو حلوایی پلو خوشمزه|خواص برنج کدو حلوایی

10 خاصیت برنج کدو حلوایی در طب سنتی + طرز تهیه کدو حلوایی پلو خوشمزه

طبع و خواص شربت انبه در طب سنتی|خواص شربت انبه

شربت انبه و خواص شگفت انگیز آن در طب سنتی