طب شناس
طبع و خواص فلفل دلمه ای زرد و سبز و قرمز و رنگی در طب سنتی|طبع و خواص فلفل دلمه ای زرد و سبز و قرمز و رنگی در طب سنتی|طبع و خواص فلفل دلمه ای زرد و سبز و قرمز و رنگی در طب سنتی

طبع فلفل دلمه ای رنگی در طب سنتی+ مصلحات+ خواص+ مضرات- در طب سنتی

تاریخ انتشار: January 4, 2022

رای به این نوشته: 4.11/5 (671 رای)

فلفل دلمه ای از دسته بادمجانیان و هم خانواده گوجه، بادمجان، فلفل، سیب زمینی و... است که به دلیل داشتن کاروتن بالا به رنگ های مختلفی نظیر زرد، قرمز، بنفش، نارنجی و سبز دیده می شود. فلفل دلمه ای گوشتی و ترد است و مزه ای ما بین تند و شیرین دارد. فلفل دلمه ای اولین بار حدود 9 قرن پیش در امریکای جنوبی دیده شده و کم کم به همه قاره های دنیا سفر کرده و پرورش داده شده است چرا که گیاه سازگاریست و به راحتی در آب و هواهای مختلف رشد می کند.

 طبع فلفل دلمه ای چیست؟

طبع فلفل دلمه ای گرم و خشک است و میزان گرمی و سردی آن ارتباط چندانی به رنگ آن ندارد. فلفل دلمه ای باعث بالا رفتن صفرا و ایجاد جوش، عطش و گر گرفتگی در افراد با مزاج گرم می شود.

طبع و خواص فلفل دلمه ای زرد و سبز و قرمز و رنگی در طب سنتی

خواص فلفل دلمه ای

تهیه پاپریکا با استفاده از فلفل دلمه ای قرمز

پاپریکا ادویه ای است که رنگ و عطر خاصی به غذا می دهد بخصوص برای افرادی که علاقه ای به خوردن غذاهای تند نداردند می تواند جایگزین مناسبی برای فلفل قرمز باشد.

برای تهیه پاپریکا کافی است چند فلفل دلمه ای قرمز را شسته، هسته های آن را خارج کرده، خورد کنید و بگذارید خشک شود. بعد فلفل های خشک شده را آسیاب کرده و از پودر آن برای طعم دار کردن غذا ها و سس های خود استفاده کنید و لذت ببرید.

طبع و خواص فلفل دلمه ای زرد و سبز و قرمز و رنگی در طب سنتی

مضرات و عوارض مصرف بی رویه فلفل دلمه ای

فلفل دلمه ای خواص فراوانی دارد که در بالا به برخی از آن اشاره کردیم اما همین ماده سرشار از ویتامین ها و خواص اگر به اندازه و اصولی مصرف نشود عوارضی را به همراه خواهد داشت.

از جمله:

نفخ و دل درد

ایجاد حساسیت و آلرژی

تحریک معده و ایجاد بیماری های معدوی

ایجاد مشکلات تنفسی

ایجاد مشکلات پوستی

مصلحات فلفل دلمه ای چه موادی هستند؟

گلاب معروف ترین مصلح فلفل دلمه ای است.

همچنین می توان برای تعدیل طبع فلفل دلمه ای از صمغ عربی استفاده کرد.

سکنجبین نیز یکی دیگر از مصلحات آن است.

خوردن فلفل دلمه ای همراه با برنج، مرغ، ماهی، سالاد و دیگر غذاهایی که طبع قالب آنها سرد است می تواند به تعدیل طبع خوراک کمک کند.

طبع و خواص پلومرغ بهشهری در طب سنتی|خواص پلو مرغ بهشهری|طبع و خواص پلومرغ بهشهری در طب سنتی

خواص پلو مرغ بهشهری در طب سنتی + مضرات و عوارض

طبع و 6 خاصیت فوق العاده چغرتمه مرغ در طب سنتی + طرز تهیه چغرتمه مرغ شمالی|خواص چغرتمه مرغ

طبع و 6 خاصیت فوق العاده چغرتمه مرغ در طب سنتی + طرز تهیه چغرتمه مرغ شمالی

رتبه چهارم ایران در تولید علم طب سنتی

رتبه 4 ایران در تولید دانش طب سنتی در جهان

طبع نان بربری در طب سنتی ایرانی و اسلامی|طبع نان بربری

طبع و خواص نان بربری در طب سنتی+ همه ویژگی های نان بربری مرغوب

طبع و خواص مرزنجوش در طب سنتی|طبع مرزنجوش یا مرزنگوش|خواص مرزنجوش یا مرزنگوش

بیش از 50 خاصیت مرزنجوش+طبع مرزنجوش و مضرات و مصلح آن

طبع و خواص کلم قمری در طب سنتی|خواص کلم قمری|مضرات کلم قمری

طبع کلم قمری سرد است یا گرم؟ 10 مورد از خواص کلم قمری در طب سنتی + مصلحات

طبع و 16 خاصیت قیمه یزدی در طب سنتی+ طرز تهیه قیمه یزدی

طبع و 16 خاصیت قیمه یزدی در طب سنتی+ طرز تهیه قیمه یزدی

فواید مصرف سکنجبین||خواص سکنجبین

همه خواص سکنجبین و بهترین زمان مصرف آن+ 8 خاصیت درمانی