طب شناس
طبع و خواص فلفل دلمه ای زرد و سبز و قرمز و رنگی در طب سنتی|طبع و خواص فلفل دلمه ای زرد و سبز و قرمز و رنگی در طب سنتی|طبع و خواص فلفل دلمه ای زرد و سبز و قرمز و رنگی در طب سنتی

طبع فلفل دلمه ای رنگی در طب سنتی+ مصلحات+ خواص+ مضرات- در طب سنتی

تاریخ انتشار: January 4, 2022

رای به این نوشته: 4.11/5 (671 رای)

فلفل دلمه ای از دسته بادمجانیان و هم خانواده گوجه، بادمجان، فلفل، سیب زمینی و... است که به دلیل داشتن کاروتن بالا به رنگ های مختلفی نظیر زرد، قرمز، بنفش، نارنجی و سبز دیده می شود. فلفل دلمه ای گوشتی و ترد است و مزه ای ما بین تند و شیرین دارد. فلفل دلمه ای اولین بار حدود 9 قرن پیش در امریکای جنوبی دیده شده و کم کم به همه قاره های دنیا سفر کرده و پرورش داده شده است چرا که گیاه سازگاریست و به راحتی در آب و هواهای مختلف رشد می کند.

 طبع فلفل دلمه ای چیست؟

طبع فلفل دلمه ای گرم و خشک است و میزان گرمی و سردی آن ارتباط چندانی به رنگ آن ندارد. فلفل دلمه ای باعث بالا رفتن صفرا و ایجاد جوش، عطش و گر گرفتگی در افراد با مزاج گرم می شود.

طبع و خواص فلفل دلمه ای زرد و سبز و قرمز و رنگی در طب سنتی

خواص فلفل دلمه ای

تهیه پاپریکا با استفاده از فلفل دلمه ای قرمز

پاپریکا ادویه ای است که رنگ و عطر خاصی به غذا می دهد بخصوص برای افرادی که علاقه ای به خوردن غذاهای تند نداردند می تواند جایگزین مناسبی برای فلفل قرمز باشد.

برای تهیه پاپریکا کافی است چند فلفل دلمه ای قرمز را شسته، هسته های آن را خارج کرده، خورد کنید و بگذارید خشک شود. بعد فلفل های خشک شده را آسیاب کرده و از پودر آن برای طعم دار کردن غذا ها و سس های خود استفاده کنید و لذت ببرید.

طبع و خواص فلفل دلمه ای زرد و سبز و قرمز و رنگی در طب سنتی

مضرات و عوارض مصرف بی رویه فلفل دلمه ای

فلفل دلمه ای خواص فراوانی دارد که در بالا به برخی از آن اشاره کردیم اما همین ماده سرشار از ویتامین ها و خواص اگر به اندازه و اصولی مصرف نشود عوارضی را به همراه خواهد داشت.

از جمله:

نفخ و دل درد

ایجاد حساسیت و آلرژی

تحریک معده و ایجاد بیماری های معدوی

ایجاد مشکلات تنفسی

ایجاد مشکلات پوستی

مصلحات فلفل دلمه ای چه موادی هستند؟

گلاب معروف ترین مصلح فلفل دلمه ای است.

همچنین می توان برای تعدیل طبع فلفل دلمه ای از صمغ عربی استفاده کرد.

سکنجبین نیز یکی دیگر از مصلحات آن است.

خوردن فلفل دلمه ای همراه با برنج، مرغ، ماهی، سالاد و دیگر غذاهایی که طبع قالب آنها سرد است می تواند به تعدیل طبع خوراک کمک کند.

فواید مصرف سکنجبین||خواص سکنجبین

همه خواص سکنجبین و بهترین زمان مصرف آن+ 8 خاصیت درمانی

درمان یبوست نوزاد در طب سنتی ایرانی و اسلامی|درمان یبوست نوزاد|درمان یبوست نوزادان با طب سنتی

درمان فوری یبوست نوزاد با تدابیر طب سنتی + 16 روش برای رفع یبوست نوزاد

لپه پلو با زیره

طبع و خواص گل انگبین در طب سنتی|طبع و خواص گل انگبین در طب سنتی ایرانی اسلامی گل محمدی و عسل|طبع گل انگبین

طبع گل انگبین در طب سنتی+ خواص اعجاب انگیز گل محمدی و عسل

طبع و خواص ماهی میدم + طرز تهیه ماهی میدم به روش طب سنتی|ماهی میدم و خواص آن

طبع و 11 خاصیت ماهی میدم + طرز تهیه ماهی میدم به روش طب سنتی

پیشگیری و درمان یبوست در ماه رمضان با طب سنتی

درمان یبوست در ماه رمضان

طبع و 10 خاصیت شربت زردآلو در طب سنتی + طرز تهیه شربت زردآلو خوشمزه|خواص شربت زردآلو

طبع و 10 خاصیت شربت زردآلو در طب سنتی + طرز تهیه شربت زردآلو خوشمزه

صحن مجلس شورای اسلامی درباره طب سنتی

سخنگوی کمیسیون فرهنگی، نصیرایی: چرا از طب سنتی حمایت نمی شود؟