طب شناس
طبع و خواص فلفل دلمه ای زرد و سبز و قرمز و رنگی در طب سنتی|طبع و خواص فلفل دلمه ای زرد و سبز و قرمز و رنگی در طب سنتی|طبع و خواص فلفل دلمه ای زرد و سبز و قرمز و رنگی در طب سنتی

طبع فلفل دلمه ای رنگی در طب سنتی+ مصلحات+ خواص+ مضرات- در طب سنتی

تاریخ انتشار: January 4, 2022

رای به این نوشته: 4.11/5 (671 رای)

فلفل دلمه ای از دسته بادمجانیان و هم خانواده گوجه، بادمجان، فلفل، سیب زمینی و... است که به دلیل داشتن کاروتن بالا به رنگ های مختلفی نظیر زرد، قرمز، بنفش، نارنجی و سبز دیده می شود. فلفل دلمه ای گوشتی و ترد است و مزه ای ما بین تند و شیرین دارد. فلفل دلمه ای اولین بار حدود 9 قرن پیش در امریکای جنوبی دیده شده و کم کم به همه قاره های دنیا سفر کرده و پرورش داده شده است چرا که گیاه سازگاریست و به راحتی در آب و هواهای مختلف رشد می کند.

 طبع فلفل دلمه ای چیست؟

طبع فلفل دلمه ای گرم و خشک است و میزان گرمی و سردی آن ارتباط چندانی به رنگ آن ندارد. فلفل دلمه ای باعث بالا رفتن صفرا و ایجاد جوش، عطش و گر گرفتگی در افراد با مزاج گرم می شود.

طبع و خواص فلفل دلمه ای زرد و سبز و قرمز و رنگی در طب سنتی

خواص فلفل دلمه ای

تهیه پاپریکا با استفاده از فلفل دلمه ای قرمز

پاپریکا ادویه ای است که رنگ و عطر خاصی به غذا می دهد بخصوص برای افرادی که علاقه ای به خوردن غذاهای تند نداردند می تواند جایگزین مناسبی برای فلفل قرمز باشد.

برای تهیه پاپریکا کافی است چند فلفل دلمه ای قرمز را شسته، هسته های آن را خارج کرده، خورد کنید و بگذارید خشک شود. بعد فلفل های خشک شده را آسیاب کرده و از پودر آن برای طعم دار کردن غذا ها و سس های خود استفاده کنید و لذت ببرید.

طبع و خواص فلفل دلمه ای زرد و سبز و قرمز و رنگی در طب سنتی

مضرات و عوارض مصرف بی رویه فلفل دلمه ای

فلفل دلمه ای خواص فراوانی دارد که در بالا به برخی از آن اشاره کردیم اما همین ماده سرشار از ویتامین ها و خواص اگر به اندازه و اصولی مصرف نشود عوارضی را به همراه خواهد داشت.

از جمله:

نفخ و دل درد

ایجاد حساسیت و آلرژی

تحریک معده و ایجاد بیماری های معدوی

ایجاد مشکلات تنفسی

ایجاد مشکلات پوستی

مصلحات فلفل دلمه ای چه موادی هستند؟

گلاب معروف ترین مصلح فلفل دلمه ای است.

همچنین می توان برای تعدیل طبع فلفل دلمه ای از صمغ عربی استفاده کرد.

سکنجبین نیز یکی دیگر از مصلحات آن است.

خوردن فلفل دلمه ای همراه با برنج، مرغ، ماهی، سالاد و دیگر غذاهایی که طبع قالب آنها سرد است می تواند به تعدیل طبع خوراک کمک کند.

عرقیات گیاهی

کوتاه و مختصر درمورد عرقیات گیاهی

کباب و سماق فواید و خواص سماق

به این 4 دلیل سماق را از برنامه غذاییتان حذف نکنید+ خواص و طبع سماق

طبع-و-خواص-توت-فرنگی-در-طب-سنتی-ایرانی-اسلامی|خواص-توت-فرنگی-از-تقویت-بینایی-تا-سفیدی-دندان

طبع توت فرنگی+ مصلحات+ چه کسانی نباید بخورند؟

درمان-اعتیاد-با-کمک-طب-سنتی-ایرانی-اسلامی

ظرفیت مغفول مانده طب سنتی در درمان اعتیاد

چه کسانی موز نخورند؟

چه کسانی نباید موز بخورند؟

خواص گنه گنه در طب سنتی + طبع و مضرات و ممصلحات|طبع و خواص گنه گنه|بذر کوینولا یا گنه گنه

همه چیز درباره طبع و خواص گنه گنه در طب سنتی+ مضرات و مصلح

آبگوشت قورمه سبزی چیست و چه خواصی دارد؟|خواص آبگوشت قورمه سبزی

خواص آبگوشت قورمه سبزی، غذای سنتی همدان + 4 مورد منع مصرف آن

بهترین زمان نوشیدن آب|دتاکس یا آبنوش ها مفید در سم زدایی بدن

بهترین زمان نوشیدن آب چه زمانی است؟ آب سم زدای بدن