طب شناس
طبع و خواص فلفل دلمه ای زرد و سبز و قرمز و رنگی در طب سنتی|طبع و خواص فلفل دلمه ای زرد و سبز و قرمز و رنگی در طب سنتی|طبع و خواص فلفل دلمه ای زرد و سبز و قرمز و رنگی در طب سنتی

طبع فلفل دلمه ای رنگی در طب سنتی+ مصلحات+ خواص+ مضرات- در طب سنتی

تاریخ انتشار: January 4, 2022

رای به این نوشته: 4.11/5 (671 رای)

فلفل دلمه ای از دسته بادمجانیان و هم خانواده گوجه، بادمجان، فلفل، سیب زمینی و... است که به دلیل داشتن کاروتن بالا به رنگ های مختلفی نظیر زرد، قرمز، بنفش، نارنجی و سبز دیده می شود. فلفل دلمه ای گوشتی و ترد است و مزه ای ما بین تند و شیرین دارد. فلفل دلمه ای اولین بار حدود 9 قرن پیش در امریکای جنوبی دیده شده و کم کم به همه قاره های دنیا سفر کرده و پرورش داده شده است چرا که گیاه سازگاریست و به راحتی در آب و هواهای مختلف رشد می کند.

 طبع فلفل دلمه ای چیست؟

طبع فلفل دلمه ای گرم و خشک است و میزان گرمی و سردی آن ارتباط چندانی به رنگ آن ندارد. فلفل دلمه ای باعث بالا رفتن صفرا و ایجاد جوش، عطش و گر گرفتگی در افراد با مزاج گرم می شود.

طبع و خواص فلفل دلمه ای زرد و سبز و قرمز و رنگی در طب سنتی

خواص فلفل دلمه ای

تهیه پاپریکا با استفاده از فلفل دلمه ای قرمز

پاپریکا ادویه ای است که رنگ و عطر خاصی به غذا می دهد بخصوص برای افرادی که علاقه ای به خوردن غذاهای تند نداردند می تواند جایگزین مناسبی برای فلفل قرمز باشد.

برای تهیه پاپریکا کافی است چند فلفل دلمه ای قرمز را شسته، هسته های آن را خارج کرده، خورد کنید و بگذارید خشک شود. بعد فلفل های خشک شده را آسیاب کرده و از پودر آن برای طعم دار کردن غذا ها و سس های خود استفاده کنید و لذت ببرید.

طبع و خواص فلفل دلمه ای زرد و سبز و قرمز و رنگی در طب سنتی

مضرات و عوارض مصرف بی رویه فلفل دلمه ای

فلفل دلمه ای خواص فراوانی دارد که در بالا به برخی از آن اشاره کردیم اما همین ماده سرشار از ویتامین ها و خواص اگر به اندازه و اصولی مصرف نشود عوارضی را به همراه خواهد داشت.

از جمله:

نفخ و دل درد

ایجاد حساسیت و آلرژی

تحریک معده و ایجاد بیماری های معدوی

ایجاد مشکلات تنفسی

ایجاد مشکلات پوستی

مصلحات فلفل دلمه ای چه موادی هستند؟

گلاب معروف ترین مصلح فلفل دلمه ای است.

همچنین می توان برای تعدیل طبع فلفل دلمه ای از صمغ عربی استفاده کرد.

سکنجبین نیز یکی دیگر از مصلحات آن است.

خوردن فلفل دلمه ای همراه با برنج، مرغ، ماهی، سالاد و دیگر غذاهایی که طبع قالب آنها سرد است می تواند به تعدیل طبع خوراک کمک کند.

راهکارهای درمان استفراغ و هوع در طب سنتی|درمان استفراغ با طب سنتی ایرانی اسلامی

چگونه با نسخه های خانگی طب سنتی استفراغ را درمان کنیم؟11 راهکار

آوریز

10 خاصیت فوق العاده گیاه آب قاشقی+ طریقه مصرف+ مضرات||خواص آب قاشقی

10 خاصیت فوق العاده گیاه آب قاشقی+ طریقه مصرف+ مضرات

خواص سیاهدانه در طب سنتی|خواص سیاهدانه در طب سنتی

خواص سیاه دانه برای مردان در طب سنتی+ بهترین روش مصرف

طبع و خواص گوشت کبک در طب سنتی|طبع گوشت کبک

طبع و خواص گوشت کبک در طب سنتی ایرانی و اسلامی+ مضرات و مصلح

درمان خانگی آبسه دندان و درد دندان|درمان فوری آبسه در طب سنتی ایرانی و اسلامی

درمان آبسه و درد دندان با روشهای خانگی و طب سنتی+ 5 راهکار فوری

رتبه چهارم ایران در تولید علم طب سنتی

رتبه 4 ایران در تولید دانش طب سنتی در جهان

همه چیز درباره خواص و طبع قلوه در طب سنتی + 6 خاصیت شگفت انگیز قلوه|طبع قلوه

همه چیز درباره خواص و طبع قلوه در طب سنتی + 6 خاصیت شگفت انگیز قلوه